U ovim slučajevima novac je najbolji poklon

01.09.2021#Općenito

Da li ste ikad ostali razočarani jer Vam je netko poklonio novac? Dapače, upravo suprotno. Koliko je nama poznato, to vrijedi i za sve ostale, barem odrasle ljude. Upravo iz tog razloga, većina smatra da je najbolji poklon upravo - novac.

Spas u zadnji čas

Kada ste pozvani na slavlje u zadnji čas i nemate gdje niti kada kupiti poklon, ili uopće nemate novca, brze pozajmice će Vas spasiti i omogućiti Vam odlazak na proslavu.

Novcem ćete razveseliti slavljenika, jer to je najbolji način da si priušti ono što već dugo želi. Nije loše zapamtiti da se u svakom trenutku s bilo kojeg mjesta putem interneta možete osloniti na našu uslugu i lako doći do novca baš kad Vam zatreba. Posebice ako morate na proslavu rođenja djeteta ili ste uletjeli nekome kao pratitelj/ica na svadbi upravo sada kad traje velika promotivna akcija Ferratum banke za nove korisnike «Posudi 3000 kn – vrati 3000 kn!» za sve nove korisnike prema uvjetima promotivne ponude.

U kojim prigodama pokloniti novac?

Kada kupujete poklon postoji mogućnost da pogriješite u odabiru i poklonite ono što osobi koju darujete uopće ne treba ili joj se ne sviđa. Iako neki smatraju da je poklanjanje novca linija manjeg otpora i pokazivanje nemara ili nezainteresiranosti onoga tko daruje, novac kao poklon ipak može biti idealan za vjenčanja, krštenja, krizme, za darivanje dragih prijatelja, roditelja, braće ili sestara i druge bliže rodbine.

Odličan je izbor i za kupovinu većih poklona, kada se skupi više osoba i od skupljenog novca se kupi zajednički poklon, koji si svatko od Vas pojedinačno ne bi mogao priuštiti i kupiti ga.

Novac je idealan poklon i za vjenčanja. Čak i pomalo tradicionalan. Većina se vodi mišlju da ne želi napamet kupovati servis za jelo, peglu ili čaše i zatrpavati mladence poklonima koje će možda još netko drugi odabrati.

Upravo je novac ono što će novopečenom paru biti najpotrebnije za ulazak u novi zajednički život. Pogotovo ako se uzmu u obzir i troškovi vjenčanja koji su poprilično visoki.

Nemaštovit poklon?

No, je li novac u svim slučajevima dobar odabir? Kada darujete osobu koju volite, možda će se novac kao poklon učiniti pomalo bezličan, kao da se niste dovoljno potrudili smisliti neki bolji i originalniji poklon.

Ali postoji rješenje i za to. Darujete li novac osobi koju volite, potrudite se oko ambalaže i pokažite joj da ste mislili na nju.

Iako Vam se na pravi pogled novac kao poklon može činiti hladan i nemaštovit, darivanje novca može i dalje biti odlična ideja.

Kako pokloniti novac? Personalizirajte ga!

Preskočite dio u kojem novac stavljate u kuvertu i predajete ga kao poklon. Potrudite se! Savijte novčanice i položite ih u kutijicu koju ste sami oslikali decoupage tehnikom. Za oslikavanje kutijice izaberite salvete omiljenih motiva osobe koju darujete. Još jedna odlična ideja je srce od novčanice. U samo 5 minuta dobit ćete originalni poklon koji će oduševiti slavljenika.

Ako znate raditi origami i spretni ste, napravite ga od novca i tako ga darujte. Još jedna odlična ideja je da novac stavite u kasicu prasicu. Danas se u gift shopovima i drugim trgovinama, može naći kasica prasica svih oblika i veličina. Na Vama je da izaberete onu za koju mislite da bi se osobi koju darujete najviše svidjela. Uz to, svakako još uz novac priložite čokoladu, bombonijeru ili neku sitnicu od kozmetike.

„Kupi si ono što želiš!“

Sjetite se da poklon za Vama dragu osobu možete riješiti odmah sada uz najbolje uvjete. Uzmite novac i razveselite dragu osobu poklonom koji joj daje mogućnost da izabere ono što želi.

A ako znate da nekoga iz obitelji ili iz kruga prijatelja očekuje velika proslava za koju od Vas traže ideje za poklon – slobodno ih preusmjerite na našu web stranicu da iskoriste veliku promotivnu akciju Ferratum banke dok traje. Samo im recite da kao novi korisnici mogu posuditi do 3000 kn uz 0 kn bankovnih naknada uz rok vraćanja do 30 dana, a mi ćemo im prenijeti ostale detalje.

Možda nije najkreativniji poklon, ali u Hrvatskoj je svakako poželjan

Svi znamo koliko nam je danas potreban novac. Upravo radi toga, on je najbolji odabir za poklon. Možda osoba koju darujemo već dugo želi nešto što si ne može priuštiti. Budite upravo Vi osoba koja će je razveseliti i koje će se sjećati kada si priušti nešto što joj je bilo potrebno ili što je dugo željela. Uz novac kao poklon, ostvarenje svih želja je moguće.

Započnite već danas

Sada je najbolje vrijeme za početak obnove Vašeg uma i tijela. Bez odgađanja, bez izlika.

Dakle, bilo da Vam je potrebna pomoć oko plaćanja članstva u teretani, kupnje novog madraca kako biste bolje spavali ili kupnje proteina u prahu ili svježe hrane za započinjanje nove prehrane, uz kratkoročni kredit tvrtke Ferratum Money možemo Vam pomoći već danas.

Podnesite zahtjev za kredit putem interneta i dobit ćete novac koji trebate u roku od par sati.

Kad je bitno, tu je Ferratum.

Želim Ferratum gotovinski kredit

 

Također možete pročitati i ostale naše članke

Sorry, there are errors on the page: