Brzi krediti u samo nekoliko minuta.

Brzo ih posudiš, a još lakše vratiš!

PRIMJER KREDITA: Uz zatraženi iznos 6.000,00 kn na period od 150 dana, ukupan iznos sa svim pripadajućim troškovima iznosi 6.104,40 kn, uz EKS 7,26%, iznos Premije 104,40 kn te iznos mjesečne rate 1.220,88 kn (5 rata).Minimalni period otplate kredita: 15 dana. Maksimalni period otplate kredita: 365 dana. Najveća EKS (Efektivna kamatna stopa): 7,31%.

ZA USPJEŠNU PRIJAVU ZA KREDIT POTREBNO JE PROĆI PROCES IDENTIFIKACIJE I VERIFIKACIJE DOKUMENATA TIJEKOM PRIJAVE: KAKO USPJEŠNO PROĆI IDENTYUM?

Zašto se odlučiti za kredit u Ferratumu?

Bez odlaska u banku i čekanja u redu, prijavite se online bez nepotrebne papirologije.

Brzo odobrenje kredita uz jednostavne uvjete te isplatu novca na vaš tekući račun - čak i istog dana.

Bez skrivenih troškova uz fleksibilnost otplate.

Kako se jednostavno, brzo i sigurno prijaviti za kredit?

01.

Izaberi iznos i rok otplate.

02.

Ispuni prijavu za kredit u svega par minuta te se uspješno identificiraj.

03.

Riješeno! Opustite se i pričekajte najbrže odobrenje i isplatu kredita - čak istog dana!

Kome su namijenjeni?

Troškovi se slijevaju sa svih strana dok novac samo kapa. Svakodnevno vas u poštanskom sandučiću dočeka neki novi račun i osjetite grč pri otvaranju. Znate da je plaća još daleko na horizontu. Preživjeti preostalu trećinu mjeseca do tada postaje pothvat dostojan glazbe iz Nemoguće misije.

Ako Vam se ovo učinilo poznatim tada su brzi krediti namijenjeni upravo Vama. Nas ne zanima što ćete sa novcem učiniti. U trenu kada je isplaćen na račun to je Vaš novac i Vi ste dalje slobodni raspolagati s njim prema vlastitim potrebama, bilo da se radi o plaćanju rate kredita, nekih zaostalih računa ili odmoru koji si bez ove prilike ne biste mogli priuštiti.

Naši Mikro krediti do 3000 kn sa rokom otplate do 30 dana su idealan proizvod za sve one kojima brzo treba novac sa kratkim rokom otplate. Posudiš ih brzo, a još lakše vratiš!

Oprezno s brzim kreditima

Jasno je da osjećate nelagodu kada morate posuditi novac na ovaj način. Vjerojatno ste na dnevnoj bazi u tramvajima i na ulici zatrpani letcima o brzim ili instant-kreditima i već ste nekoliko puta razmišljali o prihvaćanju neke od ponuda ali ste osjećali nepovjerenje. U ovom slučaju razloga za brigu nema. Posjedujemo višegodišnje iskustvo i tretiramo svoje klijente i njihov novac s poštovanjem. Naporno ste radili za njega i zaslužujete dobiti najbolje.

Možda ste čuli o lošim iskustvima ili raznim skrivenim naknadama kojima se na kraju višestruko povećavaju kamate. Možete odahnuti. Kod nas nema sitnog tiska ni ikakvih iracionalnih i nepotrebnih naknada kako biste napunili džep nekom drugom. Mi smo ovdje za Vas i još prije same pozajmice imat ćete sve potrebne podatke o točnom iznosu koji je potrebno vratiti.

Kako do nas

Dakle ako ste proučili sve opcije, informirali se o brzom kreditu, izračunali iznos koji morate vratiti i nakon promišljanja zaključili da je nužno poduzeti ovaj korak, možete nas sa punim povjerenjem kontaktirati na nekoliko načina i odmah ćemo se pobrinuti za Vaše potrebe. Isplata na Vašem računu može biti vidljiva već unutar nekoliko minuta, bez puno komplikacija i pitanja, bez nepotrebnih zavrzlama i suvišnih pitanja.

Kontaktirajte nas odmah. Uskoro ćete dobiti odgovor i moći s našim operaterima dogovoriti detalje isplate. Brzo i jednostavno, novac će se naći na Vašem računu već istog ili slijedećeg dana (ovisno o dobu dana).

Sorry, there are errors on the page: