Online osobni krediti

Kada prilika pokuca na vrata, morate biti spremn reći da, što znači da imate prave alate i raspoloživa sredstva. Kada je riječ o prilikama, to također znači da su pogodnost i pravi trenutak sve. Ustvari, mnogo puta kada imate sredstva na raspolaganju to čini razliku između mogućnosti da kažete „da“ ili da nažalost morate reći „ne“.

Mi u tvrtki Ferratum Money vjerujemo u ostvarenje snova. Kao izravni davatelj kredita, osmislili smo naše proizvode kako bismo omogućili pustolovnim tipovima poput Vas da postupe prema svojem nadahnuću i „uhvate bika za rogove“.

Bilo da Vam trebamo pomoći da kažete „da“ prilici koja se dobiva samo jednom u životu ili da upravljate neplaniranim događajem iz svakodnevnog života, ovdje smo da Vam pomognemo da učinite život najboljim što može biti.

Novac često dovodi do mogućnosti

Poput ključa za otvaranje vrata, novac je moćan alat kada je riječ o prilikama. Često jedna mogućnost dovodi do više mogućnosti.

Kada imate raspoloživi novac to Vam otvara vrata u svijet na mnogo načina, omogućujući Vam da slobodnije putujete, plaćate nepredviđene troškove, mijenjate razbijene stvari ili iskoristite nenadanu ponudu.

Osim toga, razmislite o potrazi za poslom. Imati pristup novcu znači da ste u boljoj poziciji da istražite svoje opcije umjesto da morate preuzeti prvu ponudu koja se ponudi.

Online osobni kredit znači novac na dohvat ruke

Mi u tvrtki Ferratum Money vjerujemo u jednostavnost. Online osobni kredit najbrži je i najpristupačniji način da dobijete novčana sredstva kada želite nešto ostvariti.

Online osobni kredit znači da možete pristupiti novcu kada Vam je najpotrebniji, brzo i povoljno. Upravo tako - možete podnijeti zaljev za kredit putem interneta u bilo kojem trenutku tijekom 24 sata, 7 dana u tjednu, putem naše internetske stranice. Bez čekanja u redu, bez papirologije, bez gubljenja vremena.

Nudimo online osobne Mikro i Plus kredite:

Mikro krediti u iznosima od 300 do 3.000 kn sa rokom otplate do 30 dana su raspoloživi za naše nove korisnike te su za njih u potpunosti besplatni. Onoliko koliko posudiš toliko i vratiš, bez ikakvih bankovnih troškova, niti kune više!

Naši Plus krediti su na raspolaganju za naše nove korisnike između između 2000 i 10.000 kuna, a za postojeće i do čak 20.000 kn s fleksibilnim otplatnim planovima u rasponu od 2 do 12 mjeseci. Dostupan iznos ovisi o brojnim čimbenicima, uključujući Vašu kreditnu sposobnost i mogućnost vraćanja kredita.

Potrebno je svega nekoliko minuta da ispunite našu brzu i jednostavnu online aplikaciju, nakon čega se odluka o Vašem online osobnom kreditu donosi u roku od nekoliko minuta. Budući da je vrijeme od presudne važnosti, isplate se obično vrše u roku od dva sata, pet dana u tjednu. Vidite kako je to pogodno!

 

 

NOVOST U FERRATUMU: ZAPOSLENI STE I NAŠ POSTOJEĆI KORISNIK? ZA VAŠE ODOBRENJE KREDITA NIJE VIŠE POTREBNA PLATNA LISTA! 

ZA NOVE KORISNIKE KREDITI DO 3000 KN SA ROKOM OTPLATE DO 30 DANA BEZ BANKOVNIH TROŠKOVA! UZMI 3 I VRATI 3 I NITI KUNU VIŠE!

 

Koliko novaca trebate?

Koji rok plaćanja želite?