O nama

 

FerratumBank.hr je dio Ferratum grupe, međunarodnog pružatelja mobilnog bankarstva, digitalnih potrošačkih kredita i online kredita za male i srednje poduzetnike.

Osnovana 2005. godine, sa sjedištem u Helsinkiju, Finska, tvrtka Ferratum se brzo proširila na 25 zemalja diljem Europe, Afrike, Južne i Sjeverne Amerike te azijsko-pacifičke regije.

Nudimo online kredite i bankarske usluge dostupne u bilo kojem trenutku, putem bilo kojeg uređaja, a odluka o odobrenju kredita obično je dostupna već u roku od nekoliko minuta.

Ferratum možete vidjeti kao pouzdanog, sigurnog financijskog partnera s više od 13 godina iskustva u kreditiranju. Osiguravamo transparentnost kreditnih uvjeta i trudimo se usmjeriti svoje klijente prema odgovornoj zaduženosti ukazujući na situacije u kojima naše rješenje može biti odgovarajuće i situacije u kojima druga rješenja možda mogu biti bolja.

Pod vodstvom svojeg osnivača, Jorme Jokela, Ferratum broji oko 2 milijuna klijenata.

Digitalna revolucija

 

Bankarski sektor je u fazi dramatične transformacije. Značajno povećanje tržišta mobilnog bankarstva omogućeno je povećanom upotrebom pametnih telefona i promjenom ponašanja potrošača. Kao pionir u tehnologiji digitalnih i mobilnih financijskih usluga, Ferratum je na čelu digitalne bankarske revolucije. Ferratum mobilna banka, pokrenuta 2016. godine, predstavlja inovativnu mobilnu bankarsku platformu koja nudi niz bankarskih usluga, uključujući digitalna plaćanja i transfere u realnom vremenu, unutar jedinstvene aplikacije. Trenutačno je dostupna na pet europskih tržišta.

 

Ukoliko smatrate da svojim kompetencijama i motivacijom možete doprinijeti Ferratum Grupi, molimo posjetite stranicu Karijere na našim korporativnim stranicama.

Ferratum grupa upisana je u „Prime Standard“ Frankfurtske burze vrijednosnih papira pod oznakom „FRU“. Za više informacija posjetite stranicu www.ferratumgroup.com.

 


Ostale zemlje