Kratkoročni krediti za građane u kunama.

Brzo ih posudiš, a još lakše vratiš!

PRIMJER KREDITA: Uz zatraženi iznos 6.000,00 kn na period od 150 dana, ukupan iznos sa svim pripadajućim troškovima iznosi 6.104,40 kn, uz EKS 7,26%, iznos Premije 104,40 kn te iznos mjesečne rate 1.220,88 kn (5 rata).Minimalni period otplate kredita: 15 dana. Maksimalni period otplate kredita: 365 dana. Najveća EKS (Efektivna kamatna stopa): 7,31%.

ZA USPJEŠNU PRIJAVU ZA KREDIT POTREBNO JE PROĆI PROCES IDENTIFIKACIJE I VERIFIKACIJE DOKUMENATA TIJEKOM PRIJAVE: KAKO USPJEŠNO PROĆI IDENTYUM?

Zašto se odlučiti za kredit u Ferratumu?

Bez odlaska u banku i čekanja u redu, prijavite se online bez nepotrebne papirologije.

Brzo odobrenje kredita uz jednostavne uvjete te isplatu novca na vaš tekući račun - čak i istog dana.

Bez skrivenih troškova uz fleksibilnost otplate.

Kako se jednostavno, brzo i sigurno prijaviti za kredit?

01.

Izaberi iznos i rok otplate.

02.

Ispuni prijavu za kredit u svega par minuta te se uspješno identificiraj.

03.

Riješeno! Opustite se i pričekajte najbrže odobrenje i isplatu kredita - čak istog dana!

Ako ste ikada u životu zamišljali kako je to pokrenuti posao vjerojatno ste došli do zaključka da je gotovo nemoguće započeti bilo kakav projekt bez financiranja. Kada spominjemo financiranje, tada naravno mislimo na kredit. Jedna od najčešćih vrsta kreditiranja danas su kratkoročni krediti. Upravo zbog svoje jednostavnosti i niza pogodnosti kratkoročni krediti za građane u kunama sve su traženiji na našem financijskom tržištu. Kao što i sam naziv govori, kratkoročni krediti su vrsta kreditiranja koja građanima nudi mogućnost da do 12 mjesečnih rata otplate posuđeni novac.

Kredit je postao svakodnevnica u mnogim životima građana, bez obzira radilo se o mladim ljudima, umirovljenicima, tvrtkama ili obrtima. Postoji veliki broj onih koji žive s više od jednog kredita na svojim leđima pokušavajući preživjeti iz mjeseca u mjesec. Za razliku od dugoročnih kredita, kratkoročne je puno jednostavnije i brže dobiti, a samim time rok otplate do 12 mjeseci pruža vam priliku da ga vratite u samo jednoj godini.

Već sama pomisao na kredit stvara nelagodu i osjećaj grčenja. Potaknuti lošim iskustvima i pričama drugih građana, ljudi danas često donose krive odluke i poteze koji će ih kasnije skupo koštati. Izbjegavajući banku i provjerene partnere koji im mogu pomoći dovode se u situaciju iz koje se teško izvući. Razumljivo je da za svaku vrstu kredita trebate zadovoljiti određene kriterije i uvjete, no što kada ste kreditno nesposobni?

Kratkoročni krediti na Ferratumbank.hr su upravo za vas

Kratkoročni krediti su brzi krediti! Zašto su kratkoročni krediti za građane u kunama kod Ferratum banke dobri, govori činjenica da se odobravaju čak i kreditno nesposobnim osobama. Biti kreditno nesposoban i nije teško znajući da se i najmanja sitnica pribraja vašem kreditnom rejtingu. Bili vi krivi za to ili ne, u slučaju da nemate kreditnu sposobnost druge banke vam neće moći pomoći. Mala mjesečna primanja, posao koji nije stalan, već otvoren kredit, nedopušteni minus … sve su to razlozi zbog kojih ćete biti odbijeni, ali ne i kod nas! Mi u Ferratum banci držimo do svojih klijenata ne odbijajući ih tako lako.

Na koji način građani mogu zatražiti kratkoročni kredit

Putem obrasca i kreditnog kalkulatora koji se nalazi na našoj stranici u samo nekoliko koraka možete poslati zahtjev za kreditom. Kako bi smo ubrzali i pojednostavili čitavi proces, minimalizirali smo uvjete i dokumentaciju potrebnu za odobravanje kredita.

Svi znamo i svjesni smo što nam kredit donosi, no ponekad je jednostavno nemoguće živjeti bez kredita. Plaćate li svoju mjesečnu ratu na vrijeme, na našu financijsku pomoć moći ćete računati i u budućnosti ako za to bude potrebe.

Naši krediti su sigurni i provjereni

Tko god podiže kredit vjerujemo kako to želi učiniti na što sigurniji način. Stranice Ferratum banke u potpunosti su provjerene i sigurne. Kao dio Multitude Grupe koja posluje u zemljama EU i svijeta u mogućnosti smo vam pružiti maksimalno diskretnu uslugu koja se sklapa s ciljem poslovanja na obostrano zadovoljstvo.

Kratkoročni krediti do 18 rata

Većina kredita danas je u eurima no mi svojim klijentima nudimo kredit u kunama. S transparentnim uvidom u sve troškove svaki klijent može vidjeti, te izračunati svoju mjesečnu ratu čak i prije nego nam se obrati. Bez skrivanja i sitnih slova jasno istaknuto na našim stranicama imate uvid u troškove kratkoročnog kredita. Živjeti na dvije stolice gotovo je nemoguće, granica koja može poljuljati vašu financijsku stabilnost vrlo je tanka. Čak i najmanji trošak koji je pojavio nenadano gotovo smo sigurni kako će utjecati na vaš mjesečni budžet. Iz tog razloga važno je znati kako se imate na koga osloniti dogodi li se nepredviđeni trošak.

Kunski kratkoročni krediti mogu biti vaši već unutar 15 minuta od potpisivanja i primitka dokumentacije. Naši djelatnici svaki zahtjev shvaćaju vrlo ozbiljno, te mu pristupaju s maksimalnom pažnjom kako bi realizacija kredita bila što prije odrađena. U slučaju da vas zanimaju kratkoročni krediti za građane u kunama slobodno nas kontaktirajte i obratite nam se s punim povjerenjem. Vaš partner kada to treba, Ferratumbank.hr.

Sorry, there are errors on the page: