Kako odabrati toplice: Vikend opuštanje po povoljnim cijenama

01.09.2021#Općenito

Želite li se dobro odmoriti i napuniti baterije bez obzira na vremenske prilike, posjetite neke od brojnih toplica. Nekada davno u toplice se odlazilo samo na liječenje, a danas njihova ponuda seže do raznih wellness tretmana koji uključuju saunu, masaže i rekreaciju, zabavne vodene tobogane za nešto mlađe ili one koji vole adrenalin, pa sve do medicinskih tretmana uz pomoć kojih ćete uz stručne ruke brzo riješiti sve zdravstvene tegobe.

Prije odlaska u toplice dobro se informirajte o kakvim se točno toplicama radi, odnosno koja je njihova ponuda. Samo tako moći ćete se opustiti i učiniti vaš odmor nezaboravnim.

Dobro je provjeriti i portale za grupne kupovine s posebnim ponudama na kojima možete pronaći vikend aranžmane po nižim cijenama. Provjerite odgovara li vam neki od njih i uštedite, jer cijena ponekad pada i do 50 posto. Iskoristite povoljne ponude uz on line kredite! Ne odgađajte odmor jer koliko posudite, toliko ćete i vratiti.

Vikend opuštanje za parove

Odlučili ste da je pravo vrijeme da se opustite u dvoje i posvetite samo sebi? Bez obzira radi li se o obilježavanju godišnjice, o odmoru ili o nekoj drugoj prigodi, prepustite se užitku uz odlične wellness programe u čijoj je ponudi sve što će vaš vikend učiniti posebnim (korištenje bazena, sauna, masaža te odlična kulinarska ponuda). Provjerite ponudu Tuheljskih toplica, Terme Olimia i Spa & Wellness Hotel Paradiso i pronađite ponudu koja će vam najbolje odgovarati.

Prije nego što rezervirate vikend, obratite pozornost na to što je sve uključeno u cijenu. Neke toplice u aranžmanu imaju all inclusive ponudu dok je kod nekih riječ o polupansionu. Također, raspitajte se je li u ponudi uključeno neograničeno korištenje bazena i ostalih pogodnosti iz wellness programa.

Obiteljski vikend u toplicama

Užurbani način života prepun stresa, s dugim radnim danima i sa sve manje slobodnog vremena za obitelj, ne ostavlja nam drugog izbora nego da vikende iskoristimo za ugodna obiteljska druženja. Odvedite svoje najmilije u toplice jer one garantiraju ludu zabavu na vodi. Djeca će se oduševiti velikim toboganima i zabavnim vodenim parkovima prepunima adrenalina.

Naglasite da putujete obiteljski jer biste tako mogli ostvariti popuste za djecu. Provjerite i ostalu ponudu jer neke toplice organiziraju i dječje zabave i razna tematska događanja za djecu. Želite li djetetu organizirati rođendan iz snova, priredite slavlje upravo u toplicama.

Raspitajte se što je u ponudi kako biste unaprijed isplanirali vrijeme za svoje mališane. A dok se djeca zabavljaju, ukradite sat vremena i posvetite se sebi. Priuštite si opuštajuću masažu ili odlazak u saunu.

Neke od najboljih toplica za djecu su: Terme Čatež, Krapinske toplice, Terme Zreče i Terme Jezerčica.

Rehabilitacijski programi u toplicama

Ako naporno radite i osjećate razne zdravstvene tegobe, stanite na loptu i pobrinete se za svoje zdravlje. U specijaliziranim lječilištima Krapinskih, Stubičkih, Varaždinskih ili Daruvarskih toplica, dobit ćete najbolju njegu uz vrhunsko stručnu osoblje.

Spomenute toplice najbolji su izbor i nakon povrede kralježnice ili zbog nekih drugih zdravstvenih tegoba zbog kojih se preporučuje rehabilitacija u ljekovitim termama. Budite sebi na prvom mjestu i prepustite se pravim rukama.

Riješite se svih tegoba uz on line kredite koji su vam dostupni odmah sada. Bez prikupljanja nepotrebne dokumentacije i bez dugotrajnog čekanja. Ispunite on line zahtjev i novac će već za 15 minuta biti na vašem računu.

Provjerite i što pokriva Hrvatski zavod za zdravstveno osiguranje jer u nekim slučajevima pokriva dio, a ponekad i cijeli program rehabilitacije.

Izračun rate kredita kaže: 0 kn bankovnih naknada

Bilo da putujete obiteljski ili u paru, posvetite vrijeme sebi i prepustite se brojnim uslugama toplica. Više nema potrebe za odgađanjem zbog novca. On vam je nadohvat ruke.

Naime, izračun rate kredita nikada nije bio lakši jer on line kredite bez ovjere poslodavaca možete dobiti u istom danu i to uz 0 kn troškova. Koliko posudite, toliko ćete i vratiti. Velika promotivna akcija vrijedi za sve nove korisnike i uključuje sve on line kredite od 300 do 3000 kn na rok otplate do 30 dana.

Prednosti toplica su te što u njima možete gotovo jednako uživati u ljetnim i zimskim mjesecima, a u ponudi imaju aranžmane za svačiji džep te za svaku prigodu. Kompleksi su obično okruženi zelenilom i prirodom pa se osim kupanja, možete opustiti i uživati u prirodnim ljepotama.

Kad je bitno, tu je Ferratum.

Želim Ferratum gotovinski kredit

 

Također možete pročitati i ostale naše članke

Sorry, there are errors on the page: