5 izvrsnih Last-Minute ideja za poklon za Valentinovo

01.09.2021#Općenito

Valentinovo se bliži. Jeste li opet ostavili stvari za zadnji čas? Dakle, prije nego što pojurite kupiti kutiju luksuzne bombonijere, parfem ili buket cvijeća, imamo nešto zanimljivo za podijeliti s Vama.

Istraživanja su pokazala da kada se radi o trošenju novca na materijalne poklone i sreću, bolje je potrošiti novac na iskustva nego na trenutačno uzbuđenje koje možemo doživjeti od kupnje materijalnih dobara.

Jednostavno rečeno, iskustva vode ka sjećanjima, a sjećanja traju duže od stvari. Bilo da je riječ o novom odjevnom predmetu ili novom telefonu, novina uskoro izgubi svoju draž kada predmet postane dio naše svakodnevice.

Novac potrošen na iskustva, s druge strane, značajnije doprinosi našoj sreći. Naša je sreća još veća kada se iskustvo dijeli s prijateljem, članom obitelji ili voljenom osobom.

Dakle, evo pet last-minute ideja za poklon za Valentinovo na temelju zajedničkih iskustava:

1. Spa tretman za parove

Malo je romantičnijih i luksuznijih stvari od masaže ili spa tretmana za parove. Provođenje poslijepodneva sa voljenom osobom, opuštanje i uživanje u tetošenju zasigurno je jedan od najljepših poklona u životu.

Spa Finder je web stranica koja nudi poklon bonove za spa tretmane i druge wellness pakete za tisuće toplica širom svijeta. Poklon bonovi dostupni su u različitim apoenima i nemaju datum isteka kada se kupuju putem interneta. Nakon kupnje, poklon bon možete poslati e-poštom primatelju.

2. Letovi

Kada je riječ o iskustvima, teško ćete pronaći iskustvo koje pruža više zadovoljstva od putovanja. Saznajte kako pronaći jeftine avionske karte za sebe i voljenu osobu.

Mnoge zrakoplovne kompanije, uključujući niskobudžetnu zrakoplovnu kompaniju RyanAir, nude poklon bonove koji se mogu kupiti putem interneta i isprintati kod kuće. Poklon bonovi se u potpunosti mogu iskoristiti za letove na svim rutama diljem Ryaneir mreže (točnije, više od 200 ruta).

3. Restorani

Odlazak na piće i večeru još je jedan od sigurnih načina ugodne proslave Valentinova i jedan je od najboljih načina povezivanja s partnerom bilo koje noći u tjednu. Zašto ovog Valentinova ne napravite rezervaciju u novom restoranu u koji oboje žarko želite otići?

Pokušaj rezerviranja u zadnji tren može biti problematičan. Tu dobro dođu web stranice za rezervaciju restorana poput OpenTable. OpenTable Vas povezuje s preko 40 000 restorana diljem svijeta. Ne gubite više ni trena – rezervirajte danas!

4. Kino

Odlazak u kino je i dalje jedna od najromantičnijih stvari koje možete učiniti na Valentinovo.

Vaše lokalno kino zasigurno će izraditi poklon kartice. Putem interneta provjerite opcije ispisa kod kuće ili posjetite Vaše lokalno kino kako biste osobno kupili karticu.

5. Hoteli

Bilo preko vikenda ili samo na jednu noć, tko ne voli romantični bijeg?

Hotel Gift je web stranica koja Vam omogućuje da rezervirate bilo koji od njihovih 110 000 hotela od 140 hotelski brendova diljem svijeta. Od jeftinih do luksuznih, u svega nekoliko klikova, Vaše je putovanje rezervirano.

Osim toga, ako preferirate neki hotelski lanac, možete kupiti poklon bon izravno od lanca po Vašem izboru. Na primjer, Ritz Carlton, Four Seasons, Marriott ili Mandarin Oriental – izbor je na Vama!

Kada djelujete u zadnji čas…

Možda nećete dobiti plaću do sljedećeg tjedna, ili ste puno potrošili taj mjesec. Mi u tvrtki Ferratumu Money razumijemo da ponekad sredstva mogu biti nedostatna.

Ako razmišljate o tome da iznenadite Vašu voljenu osobu za Valentinovo i stvorite iskustva za pamćenje i trebate pomoć u tome, tu smo za Vas. Mi u Ferratumu smo dizajnirali jednostavne, fleksibilne, kratkoročne kredite koji Vam omogućuju pristup sredstvima i da kažete „da“ stvaranju cjeloživotnih uspomena.

Podnesite zahtjev za jedan od Ferratumovih i dobit ćete odobrenje u roku od nekoliko minuta. Čim se kredit odobri, novac ćete dobiti sljedeći dan. Dakle, ako ste ostavili Valentinovo za zadnji tren, ne brinite, tu smo za vas!

Kad je bitno, tu je Ferratum.

Želim Ferratum gotovinski kredit

 

Također možete pročitati i ostale naše članke

Sorry, there are errors on the page: