5 činjenica o Ferratum banci koje niste znali

31.08.2021#Općenito

Malo je onih u koje se u svakom trenutku možete pouzdati. Želite li financijsku sigurnost i nekoga tko će biti uz vas u svim životnim prilikama, odaberite Ferratum banku. Ferratum banka je više od jedne financijske institucije. Ona je tu kada vam treba čvrst i pouzdan oslonac, koji će biti uz vas i onda kada vam je najteže i onda kada ste sretni.

Bilo da se radi o iznenadnom vjenčanju vaše najbolje prijateljice, o iznenadnom kvaru na automobilu ili ljetovanju koje će vam pomoći da napunite baterije, Ferratum banka će vas pratiti i biti vam podrška i rješenje u svim situacijama. Ona će sve vaše probleme pretvoriti u priču sa sretnim krajem!

Od 2005. godine Ferratum banka je svoje poslovanje proširila na čak 25 zemalja, a zašto su upravo ovu financijsku instituciju korisnici uvrstili među one koje pružaju najveću vrijednost, saznajte u nastavku. Donosimo činjenice koje će vam olakšati odluku da još danas odaberete upravo Ferratum banku kao jedinu opciju kreditiranja.

1. 100 posto online krediti

Da biste podigli online kredit u Ferratum banci ne morate čekati u redovima, nekoliko puta odlaziti u poslovnicu i trošiti svoje vrijeme zbog donošenja dokumentacije. Zahtjev za podizanjem online kredita možete podnijeti i bez napuštanja doma, 24 sata na dan, 7 dana u tjednu i on je potpuno besplatan.

Dostupan je za sve one od 18 do 80 godina.

2. Od podizanja kredita do novca u nekoliko minuta

Jednostavno ispunite online zahtjev putem pametnog telefona, računala ili tableta i novac na vašem računu može biti već za nekoliko minuta. Potpišite Ugovor o kreditu i s Jamstvom za kredit ga vratite nazad u banku. Cijeli proces je izrazito jednostavan i brz. Već kroz nekoliko minuta dobit ćete odgovor o odobrenju kredita, a isti dan i potreban novac. Bez nepotrebne gnjavaže, u samo nekoliko klikova mišem. A vaši podaci su sto posto sigurni i povjerljivi.

3. Besplatni online krediti

Osim što online kredite možete podići putem Interneta, oni su za sve nove korisnike i potpuno besplatni. Naime, svi novi korisnici koji podignu Mikro kredit u iznosu od 300 do 3000 kuna na rok otplate od 15 ili 30 dana, vratit će isti iznos koji su posudili! Nema skrivenih troškova - koliko posudite, toliko ćete i vratiti. Ferratum banka u ovom slučaju neće obračunati bankovne naknade i troškove. Novim korisnicima dostupna je brza pozajmica online u iznosu do 10.000 kuna.

4. Dodatne mogućnosti za postojeće korisnike

Ako ste jedan od brojnih korisnika Ferratum banke i uvijek nam se iznova vraćate, tada znate koliko je naše poslovanje posvećeno klijentima. Ferratum banka svim postojećim korisnicima nudi brze pozajmice online u iznosu od 2.000 do 10.000 kuna na rok otplate od 2 do 12 mjeseci. Odaberite jedan od

Plus kredita i s povjerenjem se obratite u bilo kojoj situaciji. A sve brze pozajmice, postojeći korisnici mogu zatražiti i putem slanja SMS poruke.

5. "Više od novca svima"

Ferratum banka je jedna od prvih banaka u Europi koje su počele nuditi brze kredite. Tvrtka je osnovana 2005. godine u Helsinkiju, a u Hrvatskoj posluje od 2016. godine. U razdoblju otkada je osnovana pa do danas, proširila se na 25 zemalja te je uslužila više od 2 milijuna klijenata diljem svijeta. Njezino glavno načelo je pružiti klijentima i zaposlenicima tradicionalne finske vrijednosti poput povjerenja i poštenja.

Naša korisnička podrška klijentima je na raspolaganju čak 6 dana u tjednu te može odgovoriti na sva pitanja. Ferratumove usluge su krajnje fleksibilne i prilagođene svima osobno s obzirom na njihove želje, ali i životnu situaciju u kojoj se nalaze.

Kad je bitno, tu je Ferratum.

Želim Ferratum gotovinski kredit

 

Također možete pročitati i ostale naše članke

Sorry, there are errors on the page: