Uz Ferratum, uvijek postoji rješenje.

Prebaci minus u plus uz Ferratum online kredite.

PRIMJER KREDITA: Uz zatraženi iznos 6.000,00 kn na period od 150 dana, ukupan iznos sa svim pripadajućim troškovima iznosi 6.104,40 kn, uz EKS 7,26%, iznos Premije 104,40 kn te iznos mjesečne rate 1.220,88 kn (5 rata).Minimalni period otplate kredita: 15 dana. Maksimalni period otplate kredita: 365 dana. Najveća EKS (Efektivna kamatna stopa): 7,31%.

ZA USPJEŠNU PRIJAVU ZA KREDIT POTREBNO JE PROĆI PROCES IDENTIFIKACIJE I VERIFIKACIJE DOKUMENATA TIJEKOM PRIJAVE: KAKO USPJEŠNO PROĆI IDENTYUM?

Zašto se odlučiti za kredit u Ferratumu?

Bez odlaska u banku i čekanja u redu, prijavite se online bez nepotrebne papirologije.

Brzo odobrenje kredita uz jednostavne uvjete te isplatu novca na vaš tekući račun - čak i istog dana.

Bez skrivenih troškova uz fleksibilnost otplate.

Kako se jednostavno, brzo i sigurno prijaviti za kredit?

01.

Izaberi iznos i rok otplate.

02.

Ispuni prijavu za kredit u svega par minuta te se uspješno identificiraj.

03.

Riješeno! Opustite se i pričekajte najbrže odobrenje i isplatu kredita - čak istog dana!

Godinama su se provodile studije kako bi se ispitale razine stresa i dobrobiti u našim životima. Rezultati su dosljedno pokazivali da je novac glavni uzrok stresa u životima ljudi. Uostalom, postoji nekoliko stvari koje su stresnije od brige o tome kako spojiti kraj s krajem.

Međutim, postoji nekoliko stvari koje možete učiniti kako biste ublažili stres zbog novca. Prvo, priznanje da doživljavate stres u vezi Vaših financija pomaže Vam da točno utvrdite izvor stresa bez da se širi i utječe na druga područja Vašeg života. Drugo, podsjećanje samoga sebe na to da je malo problema na svijetu doista pitanje života ili smrti i da svaki problem ima rješenje, također pomaže da se oslobodite pritiska.

Razlozi za podnošenje zahtjeva za kratkoročni kredit

Postoje mnogi razlozi zbog kojih je našim klijentima potreban kratkoročni kredit. Ponekad je sve ide glatko, dok Vas jednom u životu ne snađe neki hitni slučaj. Bilo da se radi o hitnom medicinskom slučaju ili hitnom problemu koji se tiče Vašeg doma ili automobila, ponekad jednostavno nemate novca kada vam je najpotrebniji. To se događa i najboljima od nas.

Nekoliko tjedana može se činiti kao vječnost ako trebate osposobiti automobil za vožnju ili ako trebate platiti hitni medicinski račun. Upravo u takvim trenutcima Vam brzi i jednostavni online kratkoročni kredit može pružiti potporu koja Vam je potrebna. Shvaćamo da su u hitnim slučajevima posljednja stvar koju trebate komplikacije vezane uz novac; upravo u takvim situacijama Vam Ferratumovi krediti mogu pomoći brzo i bez napora ako i kada se ukaže potreba.

Kako podnijeti zahtjev za kredit koji se isplaćuje isti dan

Mi u Ferratumu znamo da je vrijeme novac. Također znamo da su komplikacije zadnje što Vam treba kada se zabrinuti zbog novca. U Ferratumu nema papirologije, nema zahtjeva za financijskim izvještajima i nema čekanja u redu.

Svi se zahtjevi ispunjavaju putem naše jednostavne online platforme. Jednostavno odaberite iznos kredita, rok vraćanja i ispunite kreditni obrazac, za što je potrebno tek nekoliko minuta. Pomoću naše sofisticirane i napredne tehnologije potrebno je također samo nekoliko minuta za kreditnu procjenu. Odluku o odobrenju kredita ćete dobiti iznimno brzo, a nakon što nam dostavite svu potrebnu dokumentaciju (osobne dokumente, potpisan Ugovor o kreditu te dokaz o Jamstvu), novac će začas biti na Vašem računu. Toliko je jednostavno.

Zašto odabrati Ferratum?

Ferratum je međunarodni pružatelj mobilnih potrošačkih kredita. Kao pionir na području financijske tehnologije i mobilnog kreditiranja, Ferratum je od 2005. godine proširio svoje poslovanje na 25 zemlje.

U Ferratumu, naša je misija jednostavna - pružiti kreditne i bankarske usluge koje su najbolje, najbrže i najjednostavnije za korištenje, dostupne 24 sata na dan uz osobnu službu za korisnike.

Nastojimo reći da kada druge banke kažu ne

Kada je riječ o kreditnim provjerama mnogo je ljudi sklono mišljenju da je njihova kreditna dokumentacija gora nego što zapravo jest i ugodno se iznenade kada im osiguramo kratkoročni kredit u Ferratumu bez napora.

Ne tražimo stare pogreške u dugoročnim financijskim aranžmanima koje su klijenti imali prije mnogo godina. Mi vršimo provjere na temelju kreditnih linija koje su slične našim kratkoročnim online kreditima.

Klijenti prolaze kroz nekoliko virtualnih „kontrolnih točaka“ u kojima potvrđuju svoje podatke. Tijekom tog procesa provjerit ćemo njihov identitet, kreditni rejting i sposobnost otplate kredita do datuma dospijeća.

Shvaćamo da su komplikacije posljednja stvar koju trebate kada ste već pod stresom zbog pronalaženja sredstava za hitan slučaj ili neki drugi hitni financijski problem. Zbog toga nastojimo reći da kada druge banke kažu ne.

Potpuna transparentnost

Kada podnesete zahtjev Ferratumu za kratkoročni kredit, možete biti sigurni da ste u dobrim rukama. Vjerujemo u potpunu transparentnost. Nema skrivenih troškova i sve su naknade jasno vidljive.

Ferratum bank p.l.c. je ovlašten i uređen od strane MFSA (Malta Financial Services Authority).

Sretni klijenti

Razumijemo da su odnosi važni i budući da smo izravni davatelji kredita, mnogi naši klijenti redovito koriste naše usluge. Kada se prijavite za jedan od naših kratkoročnih online kredita, izradit ćemo Vam račun koji možete ponovno koristiti ako i kada se ukaže potreba. Naš je cilj imati sretne klijente.

Sorry, there are errors on the page: