Uz Ferratum, uvijek postoji rješenje

0800 7707 ; Prijave 0-24h

Koliko novaca trebate?

Koji rok plaćanja želite?

INFO: Na slijedećem ćete koraku moći odabrati jedan od ponuđenih obveznih modela jamstva:

1. Model „Imam Osobnog jamca“

2. Model „Ne želim Osobnog jamca“

Godinama su se provodile studije kako bi se ispitale razine stresa i dobrobiti u našim živo-tima. Rezultati su dosljedno pokazivali da je novac glavni uzrok stresa u životima ljudi. Uostalom, postoji nekoliko stvari koje su stresnije od brige o tome kako spojiti kraj s krajem.

Međutim, postoji nekoliko stvari koje možete učiniti kako biste ublažili stres zbog novca. Prvo, priznanje da doživljavate stres u vezi Vaših financija pomaže Vam da točno utvrdite izvor stresa bez da se širi i utječe na druga područja Vašeg života. Drugo, podsjećanje sa-moga sebe na to da je malo problema na svijetu doista pitanje života ili smrti i da svaki problem ima rješenje, također pomaže da se oslobodite pritiska.

Razlozi za podnošenje zahtjeva za kratkoročni kredit

Postoje mnogi razlozi zbog kojih je našim klijentima potreban kratkoročni kredit. Ponekad je sve ide glatko, dok Vas jednom u životu ne snađe neki hitni slučaj. Bilo da se radi o hitnom medicinskom slučaju ili hitnom problemu koji se tiče Vašeg doma ili automobila, ponekad jednostavno nemate novca kada vam je najpotrebniji. To se događa i najboljima od nas.

Nekoliko tjedana može se činiti kao vječnost ako trebate osposobiti automobil za vožnju ili ako trebate platiti hitni medicinski račun. Upravo u takvim trenutcima Vam brzi i jednostavni online kratkoročni kredit može pružiti potporu koja Vam je potrebna. Shvaćamo da su u hitnim slučajevima posljednja stvar koju trebate komplikacije vezane uz novac; upravo u takvim situacijama Vam Ferratumovi krediti mogu pomoći brzo i bez napora ako i kada se ukaže potreba.

Želim Ferratum kredit

Kako podnijeti zahtjev za kredit koji se isplaćuje isti dan

Mi u Ferratumu znamo da je vrijeme novac. Također znamo da su komplikacije zadnje što Vam treba kada se zabrinuti zbog novca. U Ferratumu nema papirologije, nema zahtjeva za financijskim izvještajima i nema čekanja u redu.

Svi se zahtjevi ispunjavaju putem naše jednostavne mobilne aplikacije ili putem naše online platforme. Jednostavno odaberite koji od naših kredita koji se isplaćuju isti dan Vam najbolje odgovara i podnesite zahtjev putem interneta. Ispunjavanje zahtjeva traje samo 5 minuta, a pomoću naše sofisticirane i napredne tehnologije potrebno je samo nekoliko sekundi za procjenu zahtjeva. Odmah će se pojaviti odluka na zaslonu i tada ćete imati novac na svojem računu u roku od 2 sata. Toliko je jednostavno.

Zašto odabrati Ferratum?

Ferratum je međunarodni pružatelj mobilnih potrošačkih kredita. Kao pionir na području financijske tehnologije i mobilnog kreditiranja, Ferratum je od 2005. godine proširio svoje poslovanje na 24 zemlje.

U Ferratumu, naša je misija jednostavna - pružiti kreditne i bankarske usluge koje su najbolje, najbrže i najjednostavnije za korištenje, dostupne 24 sata na dan uz osobnu službu za korisnike.

Nastojimo reći da kada druge banke kažu ne

Kada je riječ o kreditnim provjerama mnogo je ljudi sklono mišljenju da je njihova kreditna dokumentacija gora nego što zapravo jest i ugodno se iznenade kada im osiguramo kratkoročni kredit u Ferratumu bez napora.

Ne tražimo stare pogreške u dugoročnim financijskim aranžmanima koje su klijenti imali prije mnogo godina. Mi vršimo provjere na temelju kreditnih linija koje su slične našim kratkoročnim online kreditima.

Klijenti prolaze kroz nekoliko virtualnih „kontrolnih točaka“ u kojima potvrđuju svoje podatke. Tijekom tog procesa provjerit ćemo njihov identitet, kreditni rejting i sposobnost otplate kredita do datuma dospijeća.

Shvaćamo da su komplikacije posljednja stvar koju trebate kada ste već pod stresom zbog pronalaženja sredstava za hitan slučaj ili neki drugi hitni financijski problem. Zbog toga nastojimo reći da kada druge banke kažu ne.

Potpuna transparentnost

Kada podnesete zahtjev Ferratumu za kratkoročni kredit, možete biti sigurni da ste u dobrim rukama. Vjerujemo u potpunu transparentnost. Nema skrivenih troškova i sve su naknade jasno vidljive.

Ferratum je ovlašten i uređen od strane Agencije za nadzor ponašanja financijskih ustanova (FCA) i član je Trgovinskog udruženja za potrošačke kredite (CCTA).

Sretni klijenti

Razumijemo da su odnosi važni i budući da smo izravni davatelji kredita, mnogi naši klijenti redovito koriste naše usluge. Kada se prijavite za jedan od naših kratkoročnih online kredita, izradit ćemo Vam račun koji možete ponovno koristiti ako i kada se ukaže potreba. Naš je cilj imati sretne klijente.

Želim Ferratum kredit