Kako se prijaviti

a) Prijava novih klijenata:

1. Dokumentacija: Prije početka prijave, molimo pripremite Vašu osobnu iskaznicu i IBAN broj računa. Napominjemo da kredit možemo isplatiti samo punoljetnim osobama s vlastitim, urednim, neblokiranim tekućim računom.

2. Iznos kredita i rok vraćanja: Na naslovnici www.ferratumbank.hr odaberite iznos i roka vraćanja kredita. Nakon odabira, kliknite na "Prijavite se ..." 

Prijava

3. Osobni podaci, podaci za kontakt, podaci za isplatu: Ovdje trebate unijeti Vaše osobne podatke, kontakt podatke te podatke za isplatu kredita (Vaš IBAN). Ukoliko se prijavljujete putem mobilnog uređaja  te se slažete sa svime navedenim, pritisnite POŠALJI PRIJAVU.

4) Stranica zahvale: Odmah nakon toga, pojavit će se obrasci za dostavu tj. upload potrebne dokumentacije. Kako biste na Vaš tekući račun primili novac što prije, predlažemo da uploadate obostranu fotografije Vaše osobne iskaznice i fotografiju Vašeg lica pored Vaše osobne iskaznice. Podatke možete uploadati putem spomenutog upload obrazaca, putem Whatsappa te maila, ali za NAJBRŽU isplatu predlažemo da koristite spomenuta upload polja.

Prijava

OBRADA KREDITA: Odmah po završetku administracijskog dijela prijave i dostave dokumentacije, primit ćete automatiziranu SMS poruku da smo primili Vašu prijavu, te ćemo provjeriti detalje prijave (uključujući i dostavljene fotografije osobne iskaznice i sl.) i Vašu kreditnu sposobnost. Ukoliko zadovoljavate uvjete za zatraženi iznos i rok otplate, Vaš će kredit biti odobren u vrlo kratkom roku, nakon čega ćete na email primiti Ugovor o kreditu kojeg potpisanog trebate poslati natrag (email, Whatsapp). Također, prije isplate, a nakon potpisivanja Ugovora, zamoliti ćemo Vas da kod nekog od garantnih društava s kojima surađujemo zatražite Jamstvo za kredit (obvezno uz svaki kredit) kojeg podižete.

ISPLATA KREDITA: U vrlo kratkom roku (obično nakon nekoliko minuta) po primitku potpisanog Ugovora o kreditu te dostave Jamstva o osiguranju kredita, zatraženi iznos kredita će biti isplaćen na Vaš tekući račun, te će Vam na navedenu mail adresu biti dostavljen račun za otplatu kredita.

Molimo Vas da u svakom trenutku vodite računa o točnosti svih navedenih podataka, da koristite isključivo svoje osobne podatke i podatke o Vašem tekućem računu (isplata je moguća isključivo na uredan tekući račun osobe koja se prijavljuje za kredit) te da vodite računa o tome da su svi podaci na dostavljenoj dokumentaciji jasno čitljivi.

b) Prijava postojećih klijenata:

1. Slanjem SMS poruke* na broj 0951006722.

Sadržaj SMS poruke:

"KREDIT (iznos kredita) (broj rata) PIN"

Primjer poruke za kredit iznosa 6000 kuna s rokom vraćanja 6 mjeseci:

KREDIT 6000 6 (Vaš PIN)

*Nakon što vratite prethodni kredit, stići će Vam SMS obavijest da smo zaprimili Vašu uplatu. Također, poruka će sadržavati upute kako se putem jednostavnog koda prijaviti za novi kredit putem SMS poruke.

2. Putem Prijave za postojeće korisnike

 

 

U ovo neizvjesno i nepredvidivo vrijeme, savjetujemo Vam da Vaše radno i slobodno vrijeme provedete u toplini svoga doma. A kada je hitno samo jedno je bitno - Ferratum je tu uvijek za Vas!

#ostanidoma

VAŽNO: S OBZIROM NA IZVANREDNU SITUACIJU FERRATUM BANKA ZADRŽAVA PRAVO DODATNO PROVJERITI KREDITNU SPOSOBNOST KORISNIKA (PLATNA LISTA ILI BANKOVNI IZVADAK)

 

Koliko novaca trebate?

Koji rok plaćanja želite?