Kako se prijaviti

0800 7707 ; Prijave 0-24h
a) Prijava novih klijenata
b) Prijava postojećih klijenata

 

a) Prijava novih klijenata:

 

1. Dokumentacija: Prije početka prijave, molimo pripremite Vašu osobnu iskaznicu i IBAN broj računa. Napominjemo da kredit možemo isplatiti samo punoljetnim osobama s urednim, neblokiranim tekućim računom.

2. Iznos kredita i rok vraćanja: Na naslovnici www.ferratumbank.hr odaberite iznos i roka vraćanja kredita. Nakon odabira, kliknite na "Prijavite se ..." 

Prijava

3. Osobni podaci, podaci za kontakt, podaci za isplatu: Ovdje trebate unijeti Vaše osobne podatke, kontakt podatke te podatke za isplatu kredita (Vaš IBAN). Ukoliko se prijavljujete putem mobilnog uređaja  te se slažete sa svime navedenim, pritisnite POŠALJI PRIJAVU.

4) Identifikacija korisnika i procjena kreditne sposobnosti*: Ukoliko želite, na ovom koraku možete koristiti sustav Instantor (dostupan samo ukoliko stranici pristupate putem PC-a) za automatiziranu procjenu Vaše kreditne sposobnosti.

*Ovaj korak nije obvezan, tj. možete ga preskočiti.

5) Stranica zahvale: Odmah nakon toga, pojavit će se obrasci za dostavu tj. upload potrebne dokumentacije. Kako biste na Vaš tekući račun primili novac što prije, predlažemo da uploadate obostranu fotografije Vaše osobne iskaznice i fotografiju Vašeg lica pored Vaše osobne iskaznice. Podatke možete uploadati putem spomenutog upload obrazaca, putem Whatsappa, maila ili faxa, ali za NAJBRŽU isplatu predlažemo da koristite spomenuta upload polja.

Prijava

OBRADA KREDITA: Odmah po završetku administracijskog dijela prijave i dostave dokumentacije, primit ćete automatiziranu SMS poruku da smo primili Vašu prijavu, te ćemo provjeriti detalje prijave (uključujući i dostavljene fotografije osobne iskaznice i sl.) i Vašu kreditnu sposobnost. Ukoliko zadovoljavate uvjete za zatraženi iznos i rok otplate, Vaš će kredit biti odobren u vrlo kratkom roku, nakon čega ćete na email primiti Ugovor o kreditu kojeg potpisanog trebate poslati natrag (email, Whatsapp, fax). Također, prije isplate, a nakon potpisivanja Ugovora, zamoliti ćemo Vas da kod nekog od garantnih društava s kojima surađujemo zatražite Jamstvo za kredit (obvezno uz svaki kredit) kojeg podižete.

ISPLATA KREDITA: U vrlo kratkom roku (obično nakon nekoliko minuta) po primitku potpisanog Ugovora o kreditu te dostave Jamstva o osiguranju kredita, zatraženi iznos kredita će biti isplaćen na Vaš tekući račun, te će Vam na navedenu mail adresu biti dostavljen račun za otplatu kredita.

Molimo Vas da u svakom trenutku vodite računa o točnosti svih navedenih podataka, da koristite isključivo svoje osobne podatke i podatke o Vašem tekućem računu (isplata je moguća isključivo na uredan tekući račun osobe koja se prijavljuje za kredit) te da vodite računa o tome da su svi podaci na dostavljenoj dokumentaciji jasno čitljivi.

 

b) Prijava postojećih klijenata:

 

1. Slanjem SMS poruke* na broj 095 1006 744.

Sadržaj SMS poruke:

"KREDIT (iznos kredita) (broj rata) PIN"

Primjer poruke za kredit iznosa 3000 kuna s rokom vraćanja 30 dana:

KREDIT 3000 30 (Vaš PIN)

Primjer poruke za kredit iznosa 6000 kuna s rokom vraćanja 6 mjeseci:

KREDIT 6000 6 (Vaš PIN)

*Nakon što vratite prethodni kredit, stići će Vam SMS obavijest da smo zaprimili Vašu uplatu. Također, poruka će sadržavati upute kako se putem jednostavnog koda prijaviti za novi kredit putem SMS poruke.

2. Putem Prijave za postojeće korisnike

 

 

Koliko novaca trebate?

Koji rok plaćanja želite?