Krediti za osobe s lošom kreditnom poviješću

0800 7707 ; Prijave 0-24h

 

 

Koliko novaca trebate?

Koji rok plaćanja želite?

Što se događa ako Vam se pruži zlatna prilika poput, na primjer, prihvata u ekskluzivnu radionicu pisanja u posljednji trenutak, čiji ste član godinama željeli postati, ali nemate dovoljno financijskih sredstava? Što ćete učiniti? Hoćete li odbiti takvu priliku?

Shvaćajući da su neke prilike jednostavno predobre da ih se propusti, pokušajte dobiti krediti od Vaše lokalne banke kako biste pokrili troškove radionice i putne troškove. Međutim, zbog malog financijskog problema koji ste imali prije nekoliko godina s kreditnom karticom, Vaš kredit nije tako povoljan i niste u mogućnosti dobiti kredit od Vaše lokalne banke. Što sada? Koje su Vam opcije na raspolaganju?

Kvaka 22

Novac može biti snažan alat koji otvara vrata i nudi brojne mogućnosti. Dakle, kada se radi o iskorištavanju prilika i ostvarivanju stvari, ako imate ono što se obično naziva „loša kreditna povijest“, kako možete ostvariti ono što želite?

To se može činiti kao kvaka 22. Kako ćete ikada doći na vrh i uspjeti?

Dobrodošla alternativa

Dakle, imate takozvanu lošu kreditnu povijest? Nema problema. Da, tako je, postoje opcije koje su dostupne za kratkoročne kredite s lošom kreditnom poviješću. Možda ste u prošlosti imali poteškoća i to je u redu.

Dobrodošli u FerratumMoney; nastojimo reći „da“ kada druge banke ili financijske institucije kažu „ne“. Često smo u mogućnosti pružiti kratkoročne kredite osobama s niskim kreditnim rejtingom. 

Pozitivan novi početak

Shvaćamo da je posuđivanje novca puno više od puke financijske transakcije - to je odnos izgrađen na povjerenju i pouzdanosti. U tvrtki Ferratum Money, svatko je dobrodošao.

Ako imate niski kreditni rejting i trebate pristup novcu kako biste to brzo ostvarili, možda imate pravo na mikrokredit.

Podložno odobrenju, možemo započeti s malim kreditom. Ako sve ide dobro i uspješno otplatite kredit, možda ćemo biti u mogućnosti povećati iznos Vašeg kredita ako i kada Vam bude potreban.

Podnošenja zahtjeva za kredit tvrtke Ferratum Money je jednostavno. Jednostavno posjetite ferratumbank.hr i podnesite zahtjev putem interneta. Potrebno je samo nekoliko minuta za ispunjavanje zahtjeva, a nakon odobrenja kredita dobit ćete financijska sredstva na navedeni bankovni račun u roku od nekoliko sati!

Podnesite zahtjev za mikrokredit