Brze pozajmice bez ovjere poslodavca.

Prebaci minus u plus uz Ferratum online kredite.

PRIMJER KREDITA: Uz zatraženi iznos 6.000,00 kn na period od 150 dana, ukupan iznos sa svim pripadajućim troškovima iznosi 6.104,40 kn, uz EKS 7,26%, iznos Premije 104,40 kn te iznos mjesečne rate 1.220,88 kn (5 rata).Minimalni period otplate kredita: 15 dana. Maksimalni period otplate kredita: 365 dana. Najveća EKS (Efektivna kamatna stopa): 7,31%.

ZA USPJEŠNU PRIJAVU ZA KREDIT POTREBNO JE PROĆI PROCES IDENTIFIKACIJE I VERIFIKACIJE DOKUMENATA TIJEKOM PRIJAVE: KAKO USPJEŠNO PROĆI IDENTYUM?

Zašto se odlučiti za kredit u Ferratumu?

Bez odlaska u banku i čekanja u redu, prijavite se online bez nepotrebne papirologije.

Brzo odobrenje kredita uz jednostavne uvjete te isplatu novca na vaš tekući račun - čak i istog dana.

Bez skrivenih troškova uz fleksibilnost otplate.

Kako se jednostavno, brzo i sigurno prijaviti za kredit?

01.

Izaberi iznos i rok otplate.

02.

Ispuni prijavu za kredit u svega par minuta te se uspješno identificiraj.

03.

Riješeno! Opustite se i pričekajte najbrže odobrenje i isplatu kredita - čak istog dana!

Brzi kredit bez ovjere poslodavca

Došao je trenutak da prestanete razmišljati kako ćete platiti nepodmirene račune i još jednom izbjeći kavu s najboljim prijateljem jer nemate dovoljno za kavu. Vrijeme je da se opustite i okrenete pozitivnjim stvarima, a do toga ćete najlakše doći uz pomoć brze i efikasne instant pozajmice. To su mini pozajmice do 12 rata bez ovjere poslodavca. Riješite se financijskih problema i započnite novi mjesec s pozitivnim iznosom na računu.

Instant pozajmice isti dan

Napokon možete odahnuti i bez straha planirati djetetov rođendan ili možda putovanje. Mi smo tvrtka koja ima dugogodišnje iskustvo u radu s klijentima, a najviše smo poznati po tome što nudimo brzu i efikasnu uslugu. Bez tajnih troškova i rasipanja dragocjenih sredstava.

Mi smo tu zbog Vas i vaših potreba, a i prije nego što se odlučite za određenu kratkoročnu pozajmicu dogovorit ćemo točan iznos novca koji ćete kasnije morati vratiti, tako da ćete moći donijeti odluku sa svim potrebnim informacijama.

Dostupni smo na svakom koraku, a možete nas pronaći i na Facebooku. Prva smo tvrtka koja nudi pozajmice preko SMS-a i interneta. Prvi zajam morate tražiti preko naše internet stranice.

Kratkoročna efikasna rješenja

Mi vam nudimo brza i efikasna rješenja. Sve možete odraditi bez odugovlačenja, nepotrebne papirologije. Postoji samo dogovor između dvije stranke.

Sorry, there are errors on the page: