Ferratum banka je moja nova produžena ruka

0800 7707 ; Prijave 0-24h

Svatko se ponekad u životu susreo s lošim i teškim trenucima kada su mu zdravlje, sreća ili promaknuće ovisili o novcu. I iako svi kažu da novac nije istinska sreća i da u životu postoje puno važnije i vrijednije stvari od novca, novac ponekad ipak može kupiti sreću. Naša najveća sreća je zdravlje, a zdravlje ovisi o novcu, zar ne?

Novac je potreban za sreću

Karlo (42) je već neko vrijeme osjećao zdravstvene probleme zbog kojih je, nakon obavljenog liječničkog pregleda, morao obaviti magnetnu rezonancu. Odmah se pokušao naručiti u bolnici i obaviti pregled preko zdravstvenog osiguranja, ali ubrzo je shvatio da to neće biti tako lako.

"Nazvao sam sve bolnice u blizini i rečeno mi je da liječnički pregled mogu obaviti tek za godinu dana", s nevjericom nam je ispričao Karlo.

Karlo nije mogao vjerovati tomu što čuje i odmah je zaključio kako treba nešto poduzeti, jer mora saznati je li s njegovim zdravljem sve u redu. Osjećao je strah, tjeskobu i nevjericu. U jednom trenutku njegov se život promijenio. Kako će čekati godinu dana na postavljanje dijagnoze? Hoće li to vrijeme biti presudno za liječenje ako mu je potrebno?

Odlučio je nazvati privatne poliklinike i raspitati se o cijenama. No, kada je obavio poziv, shvatio je da nema 1500,00 kuna za pregled.

"Nisam očekivao da će mi se tako nešto dogoditi i nažalost nisam imao novca za pregled. Zbrojio sam sve troškove koji me očekuju tog mjeseca i shvatio sam da mi na računu ostaje 100 kuna...", s razočaranjem je pričao Karlo.

Krediti s 0 kn troškova

No, te večeri, kada se pokušavao sjetiti od koga bi mogao posuditi novac, sestra mu je preporučila Ferratum kredite s 0 kuna troškova i kako kaže: "Ova vijest promijenila mi je život. Bila je za mene svjetlo na kraju tunela".

Sestra mu je ispričala kako je i ona nedavno iskoristila veliku promotivnu akciju tijekom koje je, kao novi korisnik, posudila 3000 kuna uz 0 kn troškova.

"Nisam mogao vjerovati da tako nešto uopće postoji. Ispočetka sam bio pomalo skeptičan, ali nisam imao razloga ne vjerovati sestri. Sljedećeg dana sam se prijavio za brzi kredit putem Interneta i istoga dana dobio novac bez ijednog odlaska u banku", bio je oduševljen Karlo.

Velika promotivna akcija Ferratum banke «Posudi 3000 - vrati 3000!» svim novim korisnicima omogućuje da posude do 3000 kuna uz 0 kn bankovnih naknada na rok otplate od 30 dana.

Karlo se odmah sljedećeg dana naručio za pregled u privatnoj poliklinici i obavio magnetnu rezonancu čiji je nalaz otklonio sumnje da bi Karlo mogao biti bolestan. Karlo je bio toliko sretan da je odmah započeo planiranje putovanja kako bi se opustio i proslavio to što je zdrav.

Bankovne naknade po nižim cijenama

Karlo ne krije svoje oduševljenje pa je tako kredite bez kamata odmah preporučio i svim svojim prijateljima, obitelji i poslovnim suradnicima. Najviše ga je oduševilo što novac sjeda na račun isti dan, a svi krediti 100% online pa ne treba trošiti vrijeme na odlaske u banku.

"Kad sam bio mlad, vjerovao sam da je novac najvažnija stvar u životu. Sad kad sam ostario - to znam.", rekao je Oscar Wilde. Ne trebamo biti stari da bismo spoznali da je novac bitna stavka u našem životu. I iako vrijednosti života ne mjerimo materijalnim bogatstvima, u trenucima kada nam život ovisi o novcu, svi ćemo se složiti u jednom - život bez novca je nezamisliv. 

Želim Ferratum gotovinski kredit

 

 

Koliko novaca trebate?

Koji rok plaćanja želite?