Do gotovine u 15 minuta.

Prebaci minus u plus uz Ferratum online kredite.

PRIMJER KREDITA: Uz zatraženi iznos 6.000,00 kn na period od 150 dana, ukupan iznos sa svim pripadajućim troškovima iznosi 6.104,40 kn, uz EKS 7,26%, iznos Premije 104,40 kn te iznos mjesečne rate 1.220,88 kn (5 rata).Minimalni period otplate kredita: 15 dana. Maksimalni period otplate kredita: 365 dana. Najveća EKS (Efektivna kamatna stopa): 7,31%.

ZA USPJEŠNU PRIJAVU ZA KREDIT POTREBNO JE PROĆI PROCES IDENTIFIKACIJE I VERIFIKACIJE DOKUMENATA TIJEKOM PRIJAVE: KAKO USPJEŠNO PROĆI IDENTYUM?

Zašto se odlučiti za kredit u Ferratumu?

Bez odlaska u banku i čekanja u redu, prijavite se online bez nepotrebne papirologije.

Brzo odobrenje kredita uz jednostavne uvjete te isplatu novca na vaš tekući račun - čak i istog dana.

Bez skrivenih troškova uz fleksibilnost otplate.

Kako se jednostavno, brzo i sigurno prijaviti za kredit?

01.

Izaberi iznos i rok otplate.

02.

Ispuni prijavu za kredit u svega par minuta te se uspješno identificiraj.

03.

Riješeno! Opustite se i pričekajte najbrže odobrenje i isplatu kredita - čak istog dana!

Sigurno ste se barem jednom našli u situaciji da vam je hitno bio potreban novac kako biste riješili neki problem. Došlo je do nepredviđenog kvara na vašem automobilu, iznenada se pokvario neki od kućanskih uređaja, dijete vam je javilo da ih očekuje izlet sa školom ili ste se našli u nekoj drugoj situaciji koja je zahtijevala da brzo dođete do gotovine.

Jedino rješenje vidjeli ste u traženju pozajmice, ali pozajmljivanje novca od obitelji i prijatelja zna biti vrlo osjetljiva stvar, a vjerojatno znate i koliko dugo bi trajala procedura ako biste zatražili novac od banke.

Međutim, s Ferratum bankom to nije slučaj jer kod nas su dostupni brzi online krediti pomoću kojih do gotovine možete doći u roku od nekoliko minuta.

Online krediti Ferratum banke - najbrži put do gotovine

Naši online krediti su najbrži i najpristupačniji način da dođete do novčanih sredstava kada su vam ona prijeko potrebna. Nepotreban gubitak vremena na čekanje u banci postao je stvar prošlosti. Brze pozajmice možete zatražiti uz samo nekoliko klikova i s bilo kojeg mjesta. Sve što trebate je ispuniti online obrazac na našoj internetskoj stranici, a za koliko vremena će novac biti na vašem računu, ovisi o vašoj brzini!

Tijekom cijelog procesa prijave na raspolaganju vam je brza korisnička podrška koja će vas uputiti u sve korake i pomoći vam ako se dogodi da negdje zapnete.

Ako su svi podaci potpuni, ubrzo nakon prijave će na vaš e-mail stići Ugovor o kreditu kojeg trebate potpisati i vratiti mailom nazad u banku, uz jamstvo za kredit.

I mladi mogu do gotovine u 15 minuta

Banke su nepovjerljive prema ljudima koji nemaju redovite i dovoljno visoke prihode, a upravo su mlade osobe te koje teško mogu dokazati financijsku stabilnost i doći do potrebnog novca.

Možda ste trenutno na stručnom osposobljavanju i novac koji primate nije dovoljan za sve vaše potrebe, studirate i radite u isto vrijeme ali opet nemate dovoljno novca za školarinu ili ste mladi bračni par koji ovaj mjesec nije u mogućnosti na vrijeme platiti stanarinu i režije? U našoj ponudi nalaze se i brzi krediti za mlade.

Brzi krediti za mlade omogućavaju i studentima, mladima na stručnom osposobljavanju ili pripravništvu, tek zaposlenima ili onima na minimalcu da u što kraćem roku dođu do novca koji im je hitno potreban.

Odaberite zajam koji odgovara vašim potrebama

Kojoj god skupini ljudi pripadali i kakve god potrebe imali, svi novi korisnici Ferratum banke mogu dobiti online mikro kredit sa rokom otplate do 30 dana i do 3.000 kn te plus kredite sa rokom otplate od 2-18 mjeseci te iznosa od 2.000 do 10.000 kn.

Zaboravite na posuđivanje novca od obitelji i prijatelja ili bespotrebna čekanja u banci. Iskoristite ove odlične pogodnosti koje smo vam pripremili, ispunite naš online obrazac i dođite do potrebnog novca u roku od 15 minuta!

Sorry, there are errors on the page: