Do gotovine u 15 minuta

0800 7707 ; Prijave 0-24h

Sigurno ste se barem jednom našli u situaciji da vam je hitno bio potreban novac kako biste riješili neki problem. Došlo je do nepredviđenog kvara na vašem automobilu, iznenada se pokvario neki od kućanskih uređaja, dijete vam je javilo da ih očekuje izlet sa školom ili ste se našli u nekoj drugoj situaciji koja je zahtijevala da brzo dođete do gotovine.

Jedino rješenje vidjeli ste u traženju pozajmice, ali pozajmljivanje novca od obitelji i prijatelja zna biti vrlo osjetljiva stvar, a vjerojatno znate i koliko dugo bi trajala procedura ako biste zatražili novac od banke.

Međutim, s Ferratum bankom to nije slučaj jer kod nas su dostupni brzi online krediti pomoću kojih do gotovine možete doći u roku od nekoliko minuta.

Online krediti Ferratum banke - najbrži put do gotovine

Naši online krediti su najbrži i najpristupačniji način da dođete do novčanih sredstava kada su vam ona prijeko potrebna. Nepotreban gubitak vremena na čekanje u banci postao je stvar prošlosti. Brze pozajmice možete zatražiti uz samo nekoliko klikova i s bilo kojeg mjesta. Sve što trebate je ispuniti online obrazac na našoj internetskoj stranici, a za koliko vremena će novac biti na vašem računu, ovisi o vašoj brzini!

Tijekom cijelog procesa prijave na raspolaganju vam je brza korisnička podrška koja će vas uputiti u sve korake i pomoći vam ako se dogodi da negdje zapnete.

Ako su svi podaci potpuni, ubrzo nakon prijave će na vaš e-mail stići Ugovor o kreditu kojeg trebate potpisati i vratiti mailom nazad u banku, uz jamstvo za kredit.

I mladi mogu do gotovine u 15 minuta

Banke su nepovjerljive prema ljudima koji nemaju redovite i dovoljno visoke prihode, a upravo su mlade osobe te koje teško mogu dokazati financijsku stabilnost i doći do potrebnog novca.

Možda ste trenutno na stručnom osposobljavanju i novac koji primate nije dovoljan za sve vaše potrebe, studirate i radite u isto vrijeme ali opet nemate dovoljno novca za školarinu ili ste mladi bračni par koji ovaj mjesec nije u mogućnosti na vrijeme platiti stanarinu i režije? U našoj ponudi nalaze se i brzi krediti za mlade.

Brzi krediti za mlade omogućavaju i studentima, mladima na stručnom osposobljavanju ili pripravništvu, tek zaposlenima ili onima na minimalcu da u što kraćem roku dođu do novca koji im je hitno potreban.

Odaberite zajam koji odgovara vašim potrebama

Kojoj god skupini ljudi pripadali i kakve god potrebe imali, svi novi korisnici Ferratum banke mogu dobiti online kredit s 0 kn troškova za bankovne naknade za iznose do 3000 kn i rok otplate do 30 dana.

Zaboravite na posuđivanje novca od obitelji i prijatelja ili bespotrebna čekanja u banci. Iskoristite ove odlične pogodnosti koje smo vam pripremili, ispunite naš online obrazac i dođite do potrebnog novca u roku od 15 minuta!

U ovo neizvjesno i nepredvidivo vrijeme, savjetujemo Vam da Vaše radno i slobodno vrijeme provedete u toplini svoga doma. A kada je hitno samo jedno je bitno - Ferratum je tu uvijek za Vas!

#ostanidoma

VAŽNO: S OBZIROM NA IZVANREDNU SITUACIJU FERRATUM BANKA ZADRŽAVA PRAVO DODATNO PROVJERITI KREDITNU SPOSOBNOST KORISNIKA (PLATNA LISTA ILI BANKOVNI IZVADAK)

 

Koliko novaca trebate?

Koji rok plaćanja želite?