Brzi krediti za troškove obrazovanja

0800 7707 ; Prijave 0-24h

Obrazovanje je neophodno te predstavlja ispravan i jedini pravi put za sigurnu budućnost čovjeka, a nacionalno gledajući i za razvoj ljudskih potencijala u Hrvatskoj. Istina je da obrazovanje iziskuje određeni dio novčanih sredstava, međutim novac uložen u obrazovanje je ujedno najbolji ulog u čovjekovom životu. Činjenica je da u ovom segmentu nema mjesta štednji i da će se svaki uloženi dio (novac, vrijeme), u budućnosti višestruko vratiti.

Zato sada treba planirati ulaganje u obrazovanje za vlastiti razvoj ili razvoj vašeg djeteta.  

Kako se bliži školska godina početak rujna predstavlja financijske poteškoće većini studenata te roditelja djece osnovnoškolske i srednjoškolske dobi. Djeca kreću u školu, studenti na fakultet i potrebno je osigurati im sve potrebno kako bi bili uspješni i motivirani u nadolazećoj školskoj/ studijskoj godini. Novac koji je potreban za opremanje školarca ili studenta ne predstavlja mali iznos jer troškovi dosežu i do par tisuća kuna, posebice roditeljima koji imaju više djece školske dobi. Oprema za školu kao što su knjige, torba, bilježnice, pernice i ostali školski pribor iziskuju plaćanje na rate, kredite ili posudbu novca. Istovremeno za studente troškovi su puno veći poput: plaćanje ispita, skripti i fakultetske godine gdje su za takva vrstu ulaganja nerijetko potrebni brzi krediti.  

Osim skupih troškova samog studija, opreme i prijevoza, dolazimo i na troškove studijskih putovanja, terenske nastave i sličnih izdataka. Isto vrijedi i za učenike srednjih škola. To se ne može zanemariti iz razloga što isto tako na jedan način pripadaju troškovima obrazovanja. Sve te stavke treba uključiti u procjenu troškova koje je potrebno podmiriti, posebno prilikom uzimanja brzih kredita. 

Posudite novac odmah!

Prema istraživanju EUROSTUDENT-a, Nacionalno izvješće RH iz 2011. godine, prikazani su podaci gdje se može vidjeti kako prosječni ukupni iznos semestralnih studentskih troškova iznosi 15.755 kn. U te troškove su uključeni  troškovi studija i života. Naravno ovdje je riječ o prosječnom trošku, dakle ne vrijedi za svakog studenta, pojedini studenti imaju manje troškove, dok se s druge strane nalaze studenti čiji su troškovi dvostruko veći. Većinom su studentski troškovi na roditeljima. Razumljivo je u potpunosti da je spomenute vrste izdataka  teško podmiriti prosječnom hrvatskom plaćom, zato postoje brzi krediti koji su idealni za rješavanje hitnih financijskih situacija pa tako i kada je u pitanju bilo koji oblik obrazovanja.   

Kratkoročni brzi krediti za troškove studija

Vrlo je bitno pažljivo odabrati vrstu kredita koja se uzima za troškove studiranja. To su kratkoročni brzi krediti koji trebaju biti isplativi za vas, odnosno sa niskom kamatnom stopom. Ferratum Bank nudi brze kratkoročne kredite svojim klijentima dugi niz godina i pokazalo se izvrsnim rješenjem za svakodnevne životne troškove, među kojima se nalazi i trošak obrazovanja. 

Zašto kratkoročni brzi krediti? Zato jer vrijeme otplate treba trajati najdulje do sljedeće akademske godine kada ponovno dolaze isti ti troškovi i kada se ponovno nalazite u situaciji da vam je zaista hitno potreban novac. U tome trenutku bi bilo veoma loše da vam se dogodi da još niste otplatili kredit od prethodne akademske godine, zar ne? Idealni brzi krediti za troškove studija podrazumijevaju obročno plaćanje od 3 do 12 rata. U tome periodu stignete otplatiti troškove studija i riješiti kredit dovoljno brzo da vam iduća akademska godina ne predstavlja dodatan financijski uteg, odnosno kako biste mogli podignuti novi brzi kredit bez prepreka. 

Ferratum Bank brine o vama i pruža jednostavno i sigurno rješenje. Nakon jednostavne prijave u samo par koraka za što ćete potrošiti svega nekoliko minuta vremena, brzi kredit može biti vaš u roku 15 minuta od potpisane dokumentacije. Tražimo vrlo jednostavnu dokumentaciju. Potrebna je samo kopija osobne iskaznice, kartice tekućeg računa, potpisani primjerak Ugovora o kreditu te dokaz o podmirenom Jamstvu za kredit. Brze kredite za troškove obrazovanja možete podignuti i bez ovjere poslodavca.

Ono što će vam olakšati u cijelom procesu je da sve možete obaviti iz vlastitog doma ili bilo koje druge lokacije, a kada jednom podignete brzi kredit, svaki novi kredit možete zatražiti putem SMS poruke. 

Osnovne informacije za podizanje kratkoročnih brzih kredita:

  • način isplate kredita - na tekući raču koji nije u blokadi i nije zaštićen
  • kredit se isplaćuje u kunama i jednokratno u gotovini
  • do kredita na diskretan način - čuvamo vaše podatke, ne postavljamo suvišna pitanja
  • kredit možete zatražiti iz cjele Hrvatske putem interneta
  • naše usluge su prilagođene tabletu, pametnim telefonim i računalu

Prepustite financijski dio nama kako biste mogli biti fokusirani na ono najbitnije, a to je naravno obrazovanje vas i vaših najmilijih. Osim kredita za obrazovanje, naše usluge mogu vam pomoći i u raznim drugim problemima i situacijama u kojima se čovjek svakodnevno može naći. Više informacija o našim brzim kreditima možete dobiti na besplatni broj  info telefona Ferratum banke 0800 7707.

Označite ovu objavu sa „sviđa mi se“ ako ju je bilo zabavno čitati. Podijelite je ako je bila korisna. Više odličnih priča i savjeta na našem blogu!

Želite li saznati više o tome kako vam Ferratum može olakšati život?

Posudite novac odmah!