Krediti nadohvat ruke u nekoliko minuta

0800 7707 ; Prijave 0-24h

KREDITI ZA VAS ODMAH

Ako ste spremni zatvoriti začarani krug odljeva novca našli ste se na pravom mjestu. Govorimo o brzim nenamjenskim kreditima kojima možete riješiti svoj problem već danas. Riješite se nepotrebnih financijskih opterećenja jednom za svagda, pokrijte ovaj minus koji vas muči iz mjeseca u mjesec i od danas započnite na pozitivnoj nuli.

Posudite novac odmah

 

BRZO DOSTUPNI KREDITI

Vjerujemo da cijenite svoj novac i da ste za njega naporno radili, ali kada ste se već zatekli u svojoj sadašnjoj situaciji posegnite za ovim pojasom za spašavanje. Možete odahnuti jer mi posjedujemo višegodišnje iskustvo u radu s klijentima i trudimo se pružiti najbolju moguću uslugu. Još i prije nego se odlučite na kredit dogovorit ćemo točan iznos novca koji je potrebno vratiti i moći ćete donijeti informiranu odluku. Bez zamaskiranih troškova, bez zamki, bez rasipanja dragocjenih resursa.

 

KAKO NAS KONTAKTIRATI

Kako bismo optimizirali učinak i maksimalno vam olakšali ovu transakciju omogućili smo Vam da nas kontaktirate na nekoliko načina: putem besplatnog telefona (0800 248 242), Whatsappa (092 347 3589), e-maila (cs@ferratumbank.hr), Facebooka, LiveChat aplikacije. Sve što je potrebno je odabrati kanal koji Vam odgovara i uskoro će Vam se javiti naš prvi slobodni agent. Slobodno ga upitajte još bilo kakva pitanja koja biste mogli imati i on će Vam pomoći riješiti nedoumice i osigurati da sve prođe glatko. Novac može biti na vašem računu već unutar nekoliko minuta nakon postignutog dogovora. Stoga, obratite nam se sa povjerenjem i riješite svoje financijske probleme brzo, jednostavno i lako. Rješenje svih Vaših problema nalazi se na par jednostavnih koraka od Vas.

U ovo neizvjesno i nepredvidivo vrijeme, savjetujemo Vam da Vaše radno i slobodno vrijeme provedete u toplini svoga doma. A kada je hitno samo jedno je bitno - Ferratum je tu uvijek za Vas!

#ostanidoma

VAŽNO: S OBZIROM NA IZVANREDNU SITUACIJU FERRATUM BANKA ZADRŽAVA PRAVO DODATNO PROVJERITI KREDITNU SPOSOBNOST KORISNIKA (PLATNA LISTA ILI BANKOVNI IZVADAK)

 

Koliko novaca trebate?

Koji rok plaćanja želite?