Top 10 romantičnih stvari za raditi na Valentinovo

01.09.2021#Općenito

Prema mišljenjima muškaraca, Valentinovo je najbolji dan za zaprositi, odvesti na romantičnu večeru, kupovinu ruža i slično. No, čim je romantika u pitanju, mnogi se počinju znojiti, ne znaju kamo bi i što točno napraviti kako bi obilježili ovaj najromantičniji dan u godini. Pogotovo kad je u pitanju duljina veze.

Kako znati koji je poklon prigodan, a koji neprimjeren s obzirom na duljinu veze u kojoj ste?

Ne brinite, zato smo mi tu. Napravili smo vam mali popis najromantičnijih stvari kojima se možete inspirirati za ovaj dan, a sve u ovisnosti koliko ste dugo u vezi.

10. Tek ste prohodali?

Svidjeli ste se jedno drugom, ljubav cvijeta, sve ide glatko. I onda se dogodi Valentinovo. Bili spremni na ovo ili ne, morate stvar odraditi najbolje što možete i ostaviti najbolji dojam.

Koktel večer i bez suvišnih poklona, bit će najbolje rješenje. Pažnja je ono što poklanjate i dobar provod. Zato isplanirajte zabavno druženje.

9. Posvađali ste se?

Iako se tako ne čini, u najpovoljnijoj ste situaciji. Bez obzira koliko ste dugo u vezi, u trenutku dok prolazite kroz nezgodan period, sve što morate jest ponovno pridobiti ljubav u pogledu partnera. Zvuči lakše nego što se čini, no i sve ovisi o problemu u kojem ste zastali u vezi.

Romantično iznenađenje u obliku večere uz svijeće, fino vino, romantična glazba – i otvoreni razgovor. Neće biti na odmet da to sve napravite u nekom finom skupljem restoranu i sve zajedno začinite jednim blistavim komadom nakita.

8. Tek ste nedavno rekli “volim te“

Tek ste se otvorili i ne želite ispasti naporni. Valentinovo onda možete obilježiti uz tek sitne romantične geste: cvijeće pošaljite na radno mjesto i planirajte zabavnu noć. Ne morate ići van, ako nas razumijete. ;)

7. U vezi ste više od godine dana

Prošli ste fazu sladunjave zaljubljenosti i sad nastupa ljubav. Dokažite se bukiranjem romantičnog vikenda negdje izvan grada. Uzurpirajte dnevnu rutinu i nadoknadite sve one trenutke u kojima se niste mogli družiti.

6. Netko od vas je po velikim stresom

Svakodnevni stresovi koje doživljavamo na poslu, u obitelji, ili na drugim razinama, itekako se mogu odraziti na vašu vezu. Najbolje što možete učiniti za partnera koji je pod stresom jest organizirati romantičnu večeru kod kuće ili u onom restoranu o kojem ste zajedno pričali. Uplatite zajedničku senzualnu masažu ili je kod kuće sami izvedite. Ako ćete se ipak odlučiti na ostanak kod kuće, pripremite i film koji znate da partner želi gledati. Mali poklončić neće biti na odmet, no radije se usredotočite na romantičnu poruku koju ćete napisati.

5. Želite začiniti život pod pokrivačem

Volite se, zajedno ste već dugo i vrijeme je da podignete ljestvicu seksualnog života. Skuhajte večeru, pustite glazbu koja vas oboje pokreće, natočite piće koje volite, krenite sa senzualnom masažicom i posvetite se partneru u potpunosti. Ne bi bilo zgorega da kupite onu igračku o kojoj ste stidljivo pričali. ;)

4. Tek ste se vjenčali ili ste mladi bračni par

Medeni mjesec ste “odradili“ i sad se nudi prilika za reprizu. Pucajte na sentiment i uspomenu tog najljepšeg dana. Kupite cvijeće koje ste tada imali, zajedno prelistajte fotografije vašeg vjenčanog albuma, naručite hranu, kupite šampanjac i proslavite kao da ste tek krenuli.

3. Od nedavno ste opet sami

Izađite van i tulumarite do jutra. Izađite s prijateljima ili napravite tulum kod sebe doma. Kupite kvalitetno piće i naručite mali catering. Proslavite i uživajte!

2. Partner baš i ne mari za Valentinovo

Ako ne pokazujete ljubav cijele godine, onda čemu tolika strka za jedan dan u godini? I to je u redu. Ne kupujte poklone, ne radite od toga išta više od običnog dana. No, svejedno možete isplanirati dobar provod.

Otiđite u muzej, na izložbu ili u kazalište. Popijte piće vani prije dolaska kući i pogledajte film. Ili napravite nešto što niste još nikad radili. Ne treba vam Valentinovo za druženje i dobar provod.

1. Potpuno ste zaboravili na Valentinovo

Ništa još niste upropastili. Stignete još uvijek naručiti hranu i servirati je u obliku romantične večere kod kuće, stignete izaći u restoran ili u kino. Kupite bocu dobrog vina i cvijeće. I jednostavno se potpuno posvetite partneru. Kako god odlučili proslaviti Valentinovo, neka to bude i češće od jednog dana u godini. I zapamtite - što god zatrebali ili poželjeli, bila to vaša potreba ili luksuz, tu smo za vas!

Kad je bitno, tu je Ferratum.

Želim Ferratum gotovinski kredit

 

Također možete pročitati i ostale naše članke

Sorry, there are errors on the page: