Kako do novca sigurnim putem

Izvještaji o zaduženjima građana Republike Hrvatske prema zadnjim podacima FINA-e, pokazuju ne tako bajno stanje. Preko 330 000 građana je u blokadi, a ukupan dug se popeo na 39 milijardi kuna. Stoga ne čudi sve veći interes građana i upita kako do novca što bržim putem.

Sama riječ brza zarada ne predstavlja nam nešto pozitivno, već daje asocijaciju na nesigurnost, nestabilnost, a ukoliko se pokaže drugačijim definitivno nije nešto što može predstavljati dugoročno rješenje. Način za brzu zaradu se nudi na sve strane, a najviše je rasprostranjeno online putem, odnosno putem interneta. Internet prevare su česti slučaj te ponekad im je zaista teško ući u trag. Naivni korisnici ili bolje rečeno internet korisnici koji u očaju i žaru da što brže riješe svoju financijski nepovoljnu situaciju pristaju na bilo što. Ne pristajte na ništa bez prethodne provjere.

Pripazite: Posudba novca na nesiguran način

S druge strane nalazimo brzu posudbu novca putem oglasnika, interneta i drugih kanala od nesigurnih i neprovjerenih izvora.  Posudba novca je ponekad izrazito potrebna, postoje situacije kada ne postoji drugi način kako do novca. Međutim u takvim situacijama potrebno je provjeriti uvjete pod kojima posuđujete novac te izvor odnosno od koga posuđujete novac. Vjerujemo da ste mnogo puta čuli za takve slučaje i imate saznanja na temelju iskustva poznanika, vlastitog iskustva ili svoje obitelji.

Spomenuti nesigurni i neprovjereni izvori nude građanima primaljiva rješenja kako do novca bez ugovora, dogovorenih uvjeta, papira i dokumentacije. U tom slučaju najčešće i provedba novca ide s nesigurnih računa ili fizičkim putem. Nikako nemojte nasjedati na takve ponude, prije svake posudbe novce potrebno je provjeriti izvor od kojeg planirate posuditi novac i regulirati uvjete. Ne dopustite se dovesti u takvu situaciju da posuđujete novac, a da prije toga niste provjerili osobu, tvrtku, agenciju odnosno davatelja novčanih sredstava.

Kako do novca na siguran način?

Najsigurniji način kako do novca je obratiti se banci. Sa bankom pismenim putem dogovarate uvjete kreditiranja, načine i rokove otplate, kamatne stope po kojoj vi kao klijent vraćate novac. Sve je transparentno i ugovorom određeno čega se dvije strane trebaju pridržavati. U svakom ugovoru je naglašeno: iznos koji se podiže, na koje razdoblje te iznos koji je potrebno vratiti.

Probali ste podići kredit u banci, ali nije uspjelo?

Odbijen vam je zahtjev za kreditom. Mogući razlozi su što: ne posjedujete ugovor na neodređeno vrijeme, platne liste ne zadovoljavaju iznos koji je vama potreban, minus na računu ili kreditne kartice vam umanjuju iznos kredita koji možete podići, imate drugi kredit koji sprječava podizanje novog ili ste na crnoj listi. Ukoliko vam kočnicu predstavlja bilo koja od navedenih stavaka, ne brinite. Postoji rješenje za vas.

Ferratumbank.hr krediti sa minimalnim uvjetima

Sve što ste do sada tražili nalazi se ovdje. Sigurno brzo i jednostavno!

Ferratum Bank omogućuje brze kredite osobama koje imaju redovita primanja u obliku plaće ili mirovine. Ugovorena novčana sredstva prebacuju se isključivo na tekući račun osobe koja je predala zahtjev za kreditom. Ono što je bitno da tekući račun nije zaštićen, te pod blokadom ili ovrhom.

Od dokumentacije je potrebno: obostrana kopija/ fotografija osobne iskaznice i kartice tekućeg računa, potpisan Ugovor o kreditu te dokaz o podmirenom Jamstvu za kredit.

S ferratumbank.hr nema skrivenih troškova

Bez sitnih slova, transparentno prikazujemo sve stavke prilikom prijave korisnika.

Prijava i isplata brzih kredita na ferratumbank.hr

Da je dokumentacija zaista minimalna, pokazuje vrijeme potrebno za prijavu kredita i isplatu novca. Predati zahtjev i završiti prijavu možete za samo dvije minute. Odobrenje i isplata novca je isti dan, odnosno brzi krediti mogu se dobiti već 15 minuta nakon uredno potpisane i dostavljen dokumentacije.

Gdje se prijaviti za brzi kredit?

Prijaviti se možete putem ferratumbank.hr ukoliko ste novi korisnik, ili putem korisničkog računa ukoliko ste već podizali kredit i imate svoj ferratum račun. Ferratumbank.hr je prva u potpunosti online banka. Sve možete obaviti online putem web lokacije, bez odlazaka na fizičku lokaciju i čekanja u redovima. Iz udobnosti vašeg doma ili bilo gdje da se nalazite. Ne postoji prepreka, nikad jednostavnije i lakše do novca.

Ferratum Bank kao jedina u potpunosti online banka pruža fleksibilnost, sigurnost i jednostavnost za svoje klijente. Kako bi svakome korisniku bili dostupni, radno vrijeme je od 0-24. Što znači da svoje prijave korisnici mogu poslatii u bilo koje vrijeme. Isto tako da bi se korisnicima maksimalno olakšalo, dostupni smo putem e-maila, besplatnog telefona te whatsapp/ SMS poruke.

Kad je bitno, tu je Ferratum.

Želim Ferratum gotovinski kredit

 

Također možete pročitati i ostale naše članke

Sorry, there are errors on the page: