Kada prilika pokuca na vrata: Kako brzo doći do novca

Zamislite sljedeću scenu: prije nekoliko tjedana primili ste obavijest iz podsjetnika za poslove koji ste postavili prije šest mjeseci i, gle čuda, Vaš poslodavac iz snova upravo je objavio oglas za Vaš posao iz snova. Odmah ste prestali raditi ono što ste radili i proveli sljedećih nekoliko sati na uređivanju Vašeg životopisa, ažuriranju portfelja i pisanju motivacijskog pisma koje privlači pažnju prije nego što ste poslali prijavu.  

Danas ste dobili entuzijastičnu poruku e-pošte od poslodavca u kojoj ste obaviješteni kako se činite savršenim kandidatom i kako Vas želi pozvati na razgovor. Opa! Godinama ste sanjali o ovome danu. Čestitamo!

Kako to ostvariti

Ali, ima nekoliko stvari koje smo izostavili iz priče. Prvo, poslodavac želi da dođete u njegov prostorije i sastanete se sa Voditeljem ljudskih resursa krajem tjedna, i drugo, posao je na drugoj strani zemlje. To je u redu - znali ste gdje se nalazi, ali, iskreno rečeno, niste mislili da će Vas doista pozvati na razgovor.

Postoji, međutim, jedan problem. Nećete dobiti plaću do kraja mjeseca, a trenutačno nemate raspoloživa sredstva kako biste jednostavno sjeli na autobus ili avion i otputovali nekud na kraju tjedna. Dakle, što to znači? Zar stvarno propuštate tu priliku?

Novac nadomak ruke

Mi u Ferratumu shvaćamo da kada prilika pokuca na vrata, morate ih otvoriti. Zato smo dizajnirali jednostavne, fleksibilne, kratkoročne kredite koji Vam omogućuju brz pristup sredstvima. Ustvari, budući da se svi naši krediti rješavaju pute naše web stranice koja je jednostavna za korištenje, možete dobiti kredit koji Vam najbolje odgovara i dobiti odobrenje za nekoliko minuta. Da, tako je, za nekoliko minuta.

Kao što kaže poslovica: „željezo se kuje dok je vruće“. Nakon odobrenja kredita, dostave sve potrebne dokumentacije i nakon što je novac isplaćen na Vaš račun, možete odgovoriti na poruku e-pošte i obavijestiti Vašeg poslodavca iz snova da se veselite osobnom susretu u petak u podne. S Ferratumom je to toliko jednostavno. Samo recite da.

Kad je bitno, tu je Ferratum.

Želim Ferratum gotovinski kredit

 

Također možete pročitati i ostale naše članke

Sorry, there are errors on the page: