5 situacija u kojima je u redu uzeti brzi/mikro kredit

Uzimanje kredita nikome nije najmilija stvar, a opet svi smo nekada primorani učiniti upravo to. Zastrašeni velikim kamatnim stopama, eskalacijama stranih valuta i ostalim nepredviđenim situacijama, na kredite se ne odlučujemo olako i cijelom procesu pristupamo vrlo oprezno. Jednom kada se za kredit odlučimo, tek nas onda očekuje hrpa papirologije i dugotrajni sastanci s bankarima. Srećom, Ferratum banka nudi vam spas i od kompliciranog procesa podizanja kredita, ali i od bilo kakvog rizika da će vaš kredit narasti puno veći od onog kojeg ste podigli.

Naši gotovinski krediti najpovoljniji su za sve korisnike. Novi korisnici i dalje mogu iskoristiti odličnu ponudu besplatnih gotovinskih kredita. Postojeći korisnici naše banke ostvaruju pogodnost od 30% manje bankovne naknade na sve vrste online pozajmica, s rokom otplate do 30 dana. Pod ovakvim se uvjetima lako odlučiti za kredit, a evo i nekoliko situacija u kojima je i više nego u redu uzeti zajam."

Kasnite s otplatom rate dugoročnog kredita

Ako imate veliki kredit kojeg otplaćujete godinama, vrlo je važno ne kasniti s ratama. Bilo kakvo kašnjenje može samo povećati vaš dug. Puno je bolje rješenje podići malu online pozajmicu koja neće opteretiti vaš budžet, nego riskirati povećanje kamatne stope zbog zakasnine postojećeg kredita. Neplaćanje dugoročnog kredita može dovesti i do blokade, što nikako ne želite.

Kasnite s plaćanjem stanarine ili režija

Kao što za vaš budžet može biti vrlo opasno kasniti s otplatom rate kredita, toliko je opasno i kasniti s plaćanjem stanarine ili režija. Bilo kakvo kašnjenje dovodi do opomena, a opomene do blokade. Kasniji troškovi ne samo odblokiranja računa, nego i ponovnog uključenja struje, vode, interneta ili neke druge usluge koja vam je isključena jer niste platili račun, može biti puno skuplje nego podizanje mikro kredita i njihovu otplatu.

Troškovi liječenja

Zdravlje je najvažnije na svijetu i isplati se uložiti u troškove liječenja. Čak i ako imate zdravstveno osiguranje, neke je pretrage i medicinske usluge bolje obaviti privatno. Često se tu radi o predugim listama čekanja za pojedine pretrage ili zahvate, za koje se čekanjem ne isplati riskirati zdravlje. U tom slučaju puno je pametnije uzeti brzi zajam i što prije otići k liječniku.

Iznenadni troškovi

Koliko god pažljivo planirani kućni budžet, ponekad nas iznenade nepredviđeni troškovi. Bilo da se radi o kvaru automobila, neplaniranom putovanju ili kasno najavljenom školskom izletu za vaše dijete, novac se često treba nabaviti što prije. Poštedite se neugodnosti posuđivanja novca od obitelji i prijatelja i s povjerenjem se obratite našoj banci. U nekoliko koraka online prijave, novac će do vas doći brzo i sigurno i to s 0 kn troškova kredita, s rokom otplate od 30 dana, ako ste novi korisnik i ako uzimate besplatni kredit od 4 000 kn, te s 30% manjim troškovima i s rokom otplate od 30 dana za sve postojeće korisnike.

Nemojte si komplicirati život i kada god vam treba sigurni i brzi dotok novca, obratite se svom sigurnom partneru – Ferratum banci!

Kad je bitno, tu je Ferratum.

Želim Ferratum gotovinski kredit

 

Također možete pročitati i ostale naše članke

Sorry, there are errors on the page: