Kako doskočiti iznenadnom trošku?

Brzo ih posudiš, a još lakše vratiš!

PRIMJER KREDITA: Uz zatraženi iznos 6.000,00 kn na period od 150 dana, ukupan iznos sa svim pripadajućim troškovima iznosi 6.104,40 kn, uz EKS 7,26%, iznos Premije 104,40 kn te iznos mjesečne rate 1.220,88 kn (5 rata).Minimalni period otplate kredita: 15 dana. Maksimalni period otplate kredita: 365 dana. Najveća EKS (Efektivna kamatna stopa): 7,31%.

ZA USPJEŠNU PRIJAVU ZA KREDIT POTREBNO JE PROĆI PROCES IDENTIFIKACIJE I VERIFIKACIJE DOKUMENATA TIJEKOM PRIJAVE: KAKO USPJEŠNO PROĆI IDENTYUM?

Zašto se odlučiti za kredit u Ferratumu?

Bez odlaska u banku i čekanja u redu, prijavite se online bez nepotrebne papirologije.

Brzo odobrenje kredita uz jednostavne uvjete te isplatu novca na vaš tekući račun - čak i istog dana.

Bez skrivenih troškova uz fleksibilnost otplate.

Kako se jednostavno, brzo i sigurno prijaviti za kredit?

01.

Izaberi iznos i rok otplate.

02.

Ispuni prijavu za kredit u svega par minuta te se uspješno identificiraj.

03.

Riješeno! Opustite se i pričekajte najbrže odobrenje i isplatu kredita - čak istog dana!

Iznenadni troškovi mogu nas zadesiti u bilo koje doba godine, ali čini se da su najčešći baš u ono postblagdansko, kada imamo previše i izdataka zbog triježnjenja od blagdanske potrošačke groznice. Ipak, kada se pojavi potreba za dodatnim novcem, ne možemo puno dvojiti treba li nam doista ili ne, jedino pravo pitanje je odakle ga pribaviti. Rijetki zakinu sebe i obitelj za najbolji mogući blagdanski ugođaj i novac usmjere na ono što je „potrebnije“. Kako ne biste morali pribjegavati dramatičnim rezovima u kućanstvu, nudimo vam rješenje u kojem nećete morati birati kako raspodijeliti novac koji imate, već ono kojim lako i bez puno brige, možete doći do dodatnog novca.

Čak i u ovo postblagdansko vrijeme, Ferratum banka i dalje vam nudi najbolje pozajmice. Ako vam brzo treba gotovina, najbolje rješenje koje možete smisliti su besplatni krediti Ferratum banke. Kao novi korisnik možete pozajmiti do 3 000 kuna uz 0 kuna troškova, s rokom otplate do 30 dana. Na ovaj način vraćate točno onoliko koliko ste posudili, što će uvelike olakšati i vraćanje kredita. U trenucima kada ste u stisci s novcem i treba vam brzo i jednostavno rješenje, ne može biti ni brže ni jednostavnije od ovoga.

Štednja je odlična, ali...

Kada se radi o iznenadnim troškovima, mnogi misle da je najbolje rješenje štedjeti prije nego se trošak uopće pojavi. Tako možemo nagomilati određenu svotu novca i potrošiti je kada se za to pojavi potreba . Ipak, ovakav plan lakše je napraviti nego ga se pridržavati. Prije svega, u današnje vrijeme mnogi žive od plaće do plaće i teško im je odvajati novac sa strane, pogotovo ako ne postoji razlog za to, odnosno ako ne štedimo za nešto konkretno.

Čak i kod ovakvog načina sakupljanja novca, često se dogodi da posegnemo za kasicom i kada za to nema velike potrebe, pa se novac otopi i prije nego ga se značajno nakupi. Sama pomisao da imamo novac sa strane, mnoge navodi na njegovo trošenje i na kraju opet završimo praznih novčanika onda kada nam ga najviše treba – kada se dogodi neplanirani trošak.

Posudba od rodbine i prijatelja nije idealno rješenje

Kod pojave iznenadnog troška, prvo rješenje koje nam padne na um je potražiti pomoć od prijatelja ili rodbine. Iako se ovo čini kao najlakši način dolaska do novca, zapravo može biti onaj s najgorim posljedicama. Posudba novca od obitelji i prijatelja može biti vrlo neugodna. Ne samo da morate progutati ponos i moliti za financijsku pomoć, nego i kada (i ako) je dobijete, takav zajam može ozbiljno narušiti vaš odnos.

Prije svega, kod ovakve posudbe nitko vas ne štiti. Čak i ako vraćate zajam uredno, ne znači da vam bližnji neće početi zamjerati što ste novac uopće posudili, a i vi sami osjećat ćete se manje vrijedno, ako ne i nelagodno u njihovom prisustvo, sve dok novac ne bude isplaćen. Ne kaže se uzalud da se prijatelji najbrže gube kada si pozajme novac.

Brzi krediti Ferratum banke kao najbolje rješenje

Kako biste spriječili ovakav ishod, za zajam novca najbolje je obratiti se profesionalcima. S Ferratum bankom sva poslovanja su transparentna i sigurna. Novac na račun sjeda brzo, a isplata je laka.

Sve što trebate je prijaviti se putem linka i u nekoliko klikova doći ćete do novca, bez velikog planiranja i dugotrajne štednje i bez rizika da ćete se usput otuđiti od bližnjih.

Iznenadni troškovi uz Ferratum banku više nisu nikakva muka niti razlog za besane noći!

Sorry, there are errors on the page: