3 razloga da pred zimu kupite klimu

31.08.2021#Općenito

Kupnja klima uređaja uvijek je veliki izdatak, a posebice u ljetnim mjesecima kada su cijene nešto više jer je i potražnja velika. Ako ste ovog ljeta jedva disali na 30+ bez klima uređaja, savjetujemo da klimu kupite prije zime! Iako mislite da vam sada nije neophodna, postoje barem tri razloga zašto biste je trebali kupiti baš sada!

1. Iskoristite zimske akcije

Cijene klima uređaja su tijekom ljetnih mjeseci uvijek nešto više, jer je i potražnja veća. No, u jesenskim i zimskim mjesecima, kada nije sezona hlađenja, klima uređaj biste mogli dobiti puno povoljnije. Uz brojne akcije, postoje i popusti na ugradnju, dok neke trgovine čak nude i besplatnu ugradnju, odnosno ona se nalazi u cijeni klima uređaja. Iako je vani hladno, bit će vam drago kada stigne ljeto, a vi ćete biti spremni i na najviše temperature. Tada ćete se uvjeriti i u to da ste prošli puno povoljnije, jer cijene klima uređaja rapidno rastu s porastom temperatura.

2. Zagrijte prostor klima uređajem

Jeste li znali da noviji klima uređaji mogu jako dobro ugrijati prostor i to po povoljnim cijenama? Klima uređaji se sve češće koriste i za grijanje, a razlozi su jednostavnost, brzina i isplativost. Stalnim razvojem tehnologije, klima uređaji postaju sve učinkovitiji i u zagrijavanju prostora, uz istovremeno povoljne cijene i štednju električne energije. Grijanje klima uređajem najpogodnije je za jesenske temperature kada se izmjenjuje hladno i toplo vrijeme, odnosno kada još nije nastupila sezona grijanja te u podnebljima umjerenih zima. No, s razvojem tehnologije, danas postoje i inverter klime koje omogućuju grijanje i na izrazito niskim vanjskim temperaturama (do minus 25).

3. Ferratum krediti po promotivnim uvjetima

Ako razmišljate o prioritetima i trenutno nemate novca, pravo je vrijeme da se upoznate s Ferratumovom promo akcijom. Do novca možete doći lako i brzo, bez ijednog odlaska u banku, a vraćate samo onoliko koliko ste i posudili. Kupnjom povoljnijih klima uređaja zapravo štedite na više područja. Kupujete povoljniji klima uređaj i dobivate besplatni kredit.

Prije kupnje klima uređaja zimi, dobro se posavjetujte sa stručnim i educiranim osobljem prilikom kupovine. Posebnu pozornost obratite na veličinu prostora koju planirate hladiti i grijati, a ako se nalazite u područjima u kojima temperature zraka tijekom zime padaju daleko ispod ništice, obvezno odaberite klimu s inverter tehnologijom.

Kad je bitno, tu je Ferratum.

Želim Ferratum gotovinski kredit

 

Također možete pročitati i ostale naše članke

Sorry, there are errors on the page: