Ferratum i Identyum prvi na tržištu uvode još jednu revoluciju u digitalnom bankarstvu - elektronički potpis

30.08.2021#Općenito

O našoj uspješnoj suradnju s Identyumom pisali smo prije nekoliko mjeseci kad smo pokrenuli projekt online zaštite osobnih podataka, kako bi identitet naših korisnika bio u potpunosti siguran, a prijava za kredit odobrena u što kraćem roku. Na taj način mi možemo sigurno i uspješno verificirati dokumente, a novac na računu naših korisnika može biti čak istog dana kad su se prijavili za kredit.

U drugoj fazi poslovne suradnje s Identyumom, pokrenuli smo još jedan projekt kojim svojim korisnicima prvi u Hrvatskoj donosimo u potpunosti digitaliziran proces aplikacija i odobravanja zajmova bez potrebe vlastoručnog potpisivanja ugovorne dokumentacije.

Uz novi elektronički potpis, vašu kreditnu dokumentaciju možete potpisati bilo kad (24/7) i s bilo koje lokacije!

Svi naši korisnici prilikom apliciranja za zajam prolaze proces identifikacije i autentifikacije kroz Identyum platformu za digitalni identitet, a zahvaljujući Identyumu sad je moguće i posljednji korak učiniti potpuno digitalnim,  korištenjem naprednih elektroničkih potpisa.

Sada, naši klijenti mogu potpuno digitalno i pravno valjano potpisati ugovore o zajmovima.

Što je zapravo elektronički potpis?

Elektronički potpis koji smo uveli kroz Identyum platformu sukladan je s europskom eIDAS uredbom i ima jednake pravne učinke kao i vlastoručni potpis osobe. Upravo ovim naprednim elektroničkim potpisom na PDF dokumentu garantira se vjerodostojnost potpisanog dokumenta kao i vjerodostojnost osobe koja je taj dokument potpisala.

Važno je naglasiti kako digitalni dokumenti potpisani naprednim elektroničkim potpisom imaju jednaku pravnu snagu kao i dokumenti vlastoručno potpisani na papiru.

Kako se izrađuje elektronički potpis?

Sam proces izrade naprednog elektroničkog potpisa na digitalnom dokumentu vrši se korištenjem naprednog certifikata koji korisnici Ferratuma dobivaju brzo i jednostavno kroz Identyum platformu pri prijavi za kredit. Taj napredni certifikat izdaje Fina (Financijska agencija) koja je europski eIDAS licencirani pružatelj usluga povjerenja.

Zašto je elektronički potpis važan?

Budući da Ferratum posluje kao 100% digitalni pružatelj financijskih usluga, sigurnost podataka i dokumenata naših korisnika oduvijek je bila jedan od naših glavnih prioriteta. Svojim korisnicima online prijavu za kredite želimo učiniti maksimalno sigurnom, brzom, jednostavnom i transparentnom. Također, stalo nam je do toga da svojim korisnicima novim i naprednim tehnologijama omogućimo što bolju uslugu i što bolje iskustvo te smo se zbog tog odlučili i prvi na Hrvatskom tržištu uvesti i elektronički potpis.

Cijeli proces će, čak i za naše nove korisnike trajati kraće od 5 minuta!

Što za naše korisnike znači prijava za kredit uz elektronički potpis?

Korištenjem elektroničkog potpisa, svojim korisnicima omogućili smo najvišu razinu sigurnosti i nemogućnost zlouporabe njihovog potpisa. Zbog pandemije, naš je fokus bio ubrzati potpunu digitalizaciju naših usluga kako bi korisnicima prijavu za kredit učinili još sigurnijom i lakšom, a željeli smo osigurati i još bržu isplatu kredita. Jer znamo kad je hitno, onda je samo jedno bitno.

Kako se već danas možete prijaviti za Ferratum brzi online kredit?

Prije svega, ako niste već sigurni za koji kredit se prijaviti, pogledajte sve detalje o našim online osobnim kreditima.

Mikro krediti do 3.000 kn s rokom otplate do 30 dana su idealan proizvod za sve one kojima brzo treba novac s kratkim rokom otplate. Brzo posudiš, a još lakše vratiš!

Plus krediti od 2.000 do 10.000 kuna na raspolaganju su za naše nove korisnike, dok za naše postojeće korisnike nudimo zajmove do čak 20.000 kn s fleksibilnim otplatnim planovima u rasponu od 2 do 12 mjeseci, a sama prijava vrši putem već postojećeg korisničkog računa. Dostupan iznos ovisi o brojnim čimbenicima, uključujući Vašu kreditnu sposobnost i mogućnost vraćanja kredita.

Potrebno je svega nekoliko minuta da ispunite našu brzu i jednostavnu online aplikaciju, nakon čega se odluka o Vašem online osobnom kreditu donosi u roku od nekoliko minuta.

Kad je bitno, tu je Ferratum.

Želim Ferratum gotovinski kredit

 

Također možete pročitati i ostale naše članke

Sorry, there are errors on the page: