Zašto online zajam

 

U periodu ste kada vaše financije i nisu tako dobre? Trebate li brzo i kratkoročno rješenje opcija online zajma itekako može biti od koristi.

Promatrajući različite opcije online zajmova trebate obratiti pozornost na niz faktora, kao što su rok otplate i drugi uvjeti koji mogu biti promjenjivi.

Posudite novac odmah

Do online zajma lakše nego do kredita u banci   

Ako ste ikada bili u potrazi za online zajmovima onda ste vjerujemo primijetili koliko je jednostavnije i brže doći do takve vrste kreditiranja za razliku od kredita kada osobno morate ići u banku.

Uzimate li online zajam, možete izbjeći prikupljanje nepotrebne dokumentacije pri čemu ćete sigurni smo uštedjeti na vremenu i na novcu. FerratumBank od vas traži samo osnovnu dokumentaciju i uvjete koje možete pročitati na našim stranicama.

 

Prednosti online zajmova

Prije svega, jedna od glavnih prednosti je brzina isplate novca. U online prijavi zasigurno ćete imati manje problema. Online prijava štedi vaše vrijeme, jer ono što vam je potrebno jesu tek nekoliko minuta odvojenog vremena i samo osnovna dokumentacija.

 

Brza isplata novca

Već za 15 minuta od dostave potpisane dokumentacije moguća je isplata novca na tekući račun. Nakon što podnesete zahtjev za online zajmom, naši djelatnici kreću u realizaciju usluge i vrlo brzo ćete biti povratno kontaktirani.

FerratumBank vam omogućuje da odaberete kratkoročan online zajam koji vam može biti isplaćen već za 15 minuta od dostave potpisane dokumentacije. Na našu uslugu mogu računati svi oni koji imaju redovita mjesečna primanja i čiji tekući račun nije zaštićen niti u blokadi. Obratite nam se s punim povjerenjem za online zajam.

 

 

NOVI KORISNICI: ODOBRENJE MIKRO KREDITA SA ROKOM OTPLATE DO 30 DANA JE BEZ PLATNE LISTE!

 

Koliko novaca trebate?

Koji rok plaćanja želite?