Zašto online zajam

0800 7707 ; Prijave 0-24h

Koliko novaca trebate?

Koji rok plaćanja želite?

INFO: Na slijedećem ćete koraku moći odabrati jedan od ponuđenih obveznih modela jamstva:

1. Model „Imam Osobnog jamca“

2. Model „Ne želim Osobnog jamca“

U periodu ste kada vaše financije i nisu tako dobre? Trebate li brzo i kratkoročno rješenje opcija online zajma itekako može biti od koristi.

Promatrajući različite opcije online zajmova trebate obratiti pozornost na niz faktora, kao što su rok otplate i drugi uvjeti koji mogu biti promjenjivi.

Posudite novac odmah

Do online zajma lakše nego do kredita u banci   

Ako ste ikada bili u potrazi za online zajmovima onda ste vjerujemo primijetili koliko je jednostavnije i brže doći do takve vrste kreditiranja za razliku od kredita kada morate ići u banku.

Zahtjev za zajmom i kreditom u banci često ima širok spektar uvjeta koje morate ispuniti, kao i prikupljanje puno više dokumentacije koja je potrebna za odobravanje kredita tj. zajma. To su najčešće dokumenti kao izvadci mjesečnih primanja, potpisi poslodavaca, potvrde javnih bilježnika i drugih dokumenata potrebnih kao dokaz ili jamstvo za novac koji tražite.

Uzimate li online zajam, možete izbjeći prikupljanje nepotrebne dokumentacije pri čemu ćete sigurni smo uštedjeti na vremenu i na novcu. Većina pružatelja online zajmova, baš kao i FerratumBank od vas traži samo osnovnu dokumentaciju i minimalne uvijete koje možete pročitati na našim stranicama.

Prednosti online zajmova

Prije svega, jedna od glavnih prednosti je brzina isplate novca. U online prijavi zasigurno ćete imati manje problema. Online prijava štedi vaše vrijeme, jer ono što vam je potrebno jesu tek nekoliko minuta odvojenog vremena i samo osnovna dokumentacija.

Brza isplata novca

Već za 15 minuta od dostave potpisane dokumentacije moguća je isplata novca na tekući račun. Nakon što podnesete zahtjev za online zajmom, naši djelatnici kreću u realizaciju usluge i vrlo brzo ćete biti povratno kontaktirani.

Online zajam u tren oka

Jednostavno do zajma

Kod podizanja kredita u banci, vrlo često trebate jamčiti svojom pokretnom ili nepokretnom imovinom. Za razliku od takvih kredita, online zajmovi vam omogućuju potpuno drugačiji način da dođete do novca. Ukoliko odaberete model "Usluga Jamstva" tj. "Jamstvo", biti ćete preusmjereni na web stranicu www.guaranteeservices.lv u vlasništvu tvrtke SIA DEP koja na području EU pruža garantne usluge. Na toj stranici trebate potvrditi da ste pročitali uvjete "Ugovora o zahtjevu za jamstvo" te da prihvaćate sve navedene uvjete, nakon čega trebate kliknuti gumb "Primijeni". Tada ćete biti vraćeni na stranicu www.ferratumbank.hr, kako biste mogli završiti Vaš proces prijave. Ukoliko odaberete opciju "Jamac", pojaviti će se obrazac za unos osobnih podataka o Jamcu, tj. osobi koja će svojim primanjima jamčiti pravovremeni povrat kredita - u slučaju da ga Vi ne možete vratiti s datumom dospijeća.

Online zajmovi su ograničeni

Pružatelji online zajmova iz sigurnosnih razloga često su ograničeni u visini iznosa koji mogu isplatiti klijentima. Dok za razliku od takvih tvrtki, banke će vam isplatiti maksimalni iznos do kojega ispunjavate uvjete. Zato je online zajam najbolje uzeti trebate li hitno novac u manjoj količini.

FerratumBank vam omogućuje da odaberete kratkoročan online zajam koji vam može biti isplaćen već za 15 minuta od dostave potpisane dokumentacije. Na našu uslugu mogu računati svi oni koji imaju redovita mjesečna primanja i čiji tekući račun nije zaštićen niti u blokadi. Obratite nam se s punim povjerenjem za online zajam.

Označite ovu objavu sa „sviđa mi se“ ako ju je bilo zabavno čitati. Podijelite je ako je bila korisna. Više odličnih priča i savjeta na našem blogu!

Želite li saznati više o tome kako vam Ferratum može olakšati život?

Zatražite online zajam odmah