Zašto online zajam.

Prebaci minus u plus uz Ferratum online kredite.

PRIMJER KREDITA: Uz zatraženi iznos 6.000,00 kn na period od 150 dana, ukupan iznos sa svim pripadajućim troškovima iznosi 6.104,40 kn, uz EKS 7,26%, iznos Premije 104,40 kn te iznos mjesečne rate 1.220,88 kn (5 rata).Minimalni period otplate kredita: 15 dana. Maksimalni period otplate kredita: 365 dana. Najveća EKS (Efektivna kamatna stopa): 7,31%.

ZA USPJEŠNU PRIJAVU ZA KREDIT POTREBNO JE PROĆI PROCES IDENTIFIKACIJE I VERIFIKACIJE DOKUMENATA TIJEKOM PRIJAVE: KAKO USPJEŠNO PROĆI IDENTYUM?

Zašto se odlučiti za kredit u Ferratumu?

Bez odlaska u banku i čekanja u redu, prijavite se online bez nepotrebne papirologije.

Brzo odobrenje kredita uz jednostavne uvjete te isplatu novca na vaš tekući račun - čak i istog dana.

Bez skrivenih troškova uz fleksibilnost otplate.

Kako se jednostavno, brzo i sigurno prijaviti za kredit?

01.

Izaberi iznos i rok otplate.

02.

Ispuni prijavu za kredit u svega par minuta te se uspješno identificiraj.

03.

Riješeno! Opustite se i pričekajte najbrže odobrenje i isplatu kredita - čak istog dana!

U periodu ste kada vaše financije i nisu tako dobre? Trebate li brzo i kratkoročno rješenje opcija online zajma itekako može biti od koristi.

Promatrajući različite opcije online zajmova trebate obratiti pozornost na niz faktora, kao što su rok otplate i drugi uvjeti koji mogu biti promjenjivi.

Do online zajma lakše nego do kredita u banci

Ako ste ikada bili u potrazi za online zajmovima onda ste vjerujemo primijetili koliko je jednostavnije i brže doći do takve vrste kreditiranja za razliku od kredita kada osobno morate ići u banku.

Uzimate li online zajam, možete izbjeći prikupljanje nepotrebne dokumentacije pri čemu ćete sigurni smo uštedjeti na vremenu i na novcu. FerratumBank od vas traži samo osnovnu dokumentaciju i uvjete koje možete pročitati na našim stranicama.

Prednosti online zajmova

Prije svega, jedna od glavnih prednosti je brzina isplate novca. U online prijavi zasigurno ćete imati manje problema. Online prijava štedi vaše vrijeme, jer ono što vam je potrebno jesu tek nekoliko minuta odvojenog vremena i samo osnovna dokumentacija.

Brza isplata novca

Već za 15 minuta od dostave potpisane dokumentacije moguća je isplata novca na tekući račun. Nakon što podnesete zahtjev za online zajmom, naši djelatnici kreću u realizaciju usluge i vrlo brzo ćete biti povratno kontaktirani.

FerratumBank vam omogućuje da odaberete kratkoročan online zajam koji vam može biti isplaćen već za 15 minuta od dostave potpisane dokumentacije. Na našu uslugu mogu računati svi oni koji imaju redovita mjesečna primanja i čiji tekući račun nije zaštićen niti u blokadi. Obratite nam se s punim povjerenjem za online zajam.

Sorry, there are errors on the page: