Zašto Ferratum.

Prebaci minus u plus uz Ferratum online kredite.

PRIMJER KREDITA: Uz zatraženi iznos 6.000,00 kn na period od 150 dana, ukupan iznos sa svim pripadajućim troškovima iznosi 6.104,40 kn, uz EKS 7,26%, iznos Premije 104,40 kn te iznos mjesečne rate 1.220,88 kn (5 rata).Minimalni period otplate kredita: 15 dana. Maksimalni period otplate kredita: 365 dana. Najveća EKS (Efektivna kamatna stopa): 7,31%.

ZA USPJEŠNU PRIJAVU ZA KREDIT POTREBNO JE PROĆI PROCES IDENTIFIKACIJE I VERIFIKACIJE DOKUMENATA TIJEKOM PRIJAVE: KAKO USPJEŠNO PROĆI IDENTYUM?

Zašto se odlučiti za kredit u Ferratumu?

Bez odlaska u banku i čekanja u redu, prijavite se online bez nepotrebne papirologije.

Brzo odobrenje kredita uz jednostavne uvjete te isplatu novca na vaš tekući račun - čak i istog dana.

Bez skrivenih troškova uz fleksibilnost otplate.

Kako se jednostavno, brzo i sigurno prijaviti za kredit?

01.

Izaberi iznos i rok otplate.

02.

Ispuni prijavu za kredit u svega par minuta te se uspješno identificiraj.

03.

Riješeno! Opustite se i pričekajte najbrže odobrenje i isplatu kredita - čak istog dana!

Ferratum je vodeći međunarodni pružatelj mobilnih financijskih usluga i od 2005. godine je pionir na području financijske tehnologije. Naš je cilj revolucionizirati bankarstvo.

Čime se bavimo i kako možemo pomoći

Nudimo našim klijentima brza, jednostavna i inovativna rješenja za mobilno bankarstvo i kreditiranje. Ponosni smo na inovativnost, jednostavnost korištenja i transparentnost.

U Ferratumu, naša je misija jednostavna - pružiti kreditne i bankarske usluge koje su najbolje, najbrže i najjednostavnije za korištenje, dostupne 24 sata na dan uz profesionalnu Službu za korisnike.

Naši klijenti

Naši klijenti su raznoliki i dolaze iz svih društvenih krugova i situacija. Međutim, jedna stvar koja je zajednička svim našim klijentima jest ta da kada je riječ o novčanim pitanjima, oni znaju da se mogu pouzdati u Ferratum za nekomplicirane, brze kredite. Ferratum Bank iskustva su samo pozitivna.

Brzina i jednostavnost

Bez obzira na Vašu situaciju, ponekad Vam je potreban dodatni novac. Brzo. Zato smo razvili našu jednostavnu i fleksibilnu uslugu kreditiranja koja vam omogućuje brz pristup sredstvima.

Korištenjem mobilne telefonske tehnologije i terećenjem elektroničkog bankovnog računa klijenti mogu dobiti kredite u roku od nekoliko minuta putem svojeg mobilnog uređaja.

Neočekivani troškovi

Ako su vam iskrsnuli neočekivani troškovi, bilo da se radi o hitnom popravku automobila ili hitnoj intervenciji u kući koja jednostavno ne može pričekati do dolaska sljedeće plaće, mi smo tu da pomognemo. Naši brzi online krediti osiguravaju da dobijete novac koji Vam je potreban onda kad Vam je potreban. Uz Ferratum imate jednu brigu manje.

Što god Vam je potrebno

Naši brzi krediti mogu se koristiti za što god želite i, u većini slučajeva, savršeno su rješenje za Vaše kratkoročne potrebe za novcem. Bilo da se radi o nadolazećem godišnjem odmoru, rođendanskoj zabavi iznenađenja ili možda Vašem vjenčanju - nije bitno koji su Vaši razlozi - Ferratum je tu da pomogne.

Progurati teško razdoblje

Shvaćamo da susvačije radne situacije jedinstvene. Možda radite onoliko vremena koliko vam je potrebno da održavate životni stil kojim želite živjeti. Možda ste zaposleni na puno radno vrijeme ili ste možda poduzetnik ili honorarac. Pored radnog vremena i životnog stila, svačiji prihodi i stanje novčanog toka jednako su različiti i jedinstveni. Brzi krediti često su savršeno privremeno rješenje između Vaše sljedeće plaće ili dok čekate da Vam se plate računi za honorarne poslove. Uz Ferratum, ne morate brinuti.

Ono što vidite to i dobijete

Za sve naše kredite trošak je uvijek jasan. Nema skrivenih troškova i ono što vidite u Vašoj ponudi je samo iznos koji ćete vratiti na dan otplate kredita.

S Ferratumom je doista sve tako jednostavno.

Sorry, there are errors on the page: