Što s djecom preko praznika? Pošaljite ih u ljetni kamp, a vi se odmorite!

0800 7707 ; Prijave 0-24h

 

 

Koliko novaca trebate?

Koji rok plaćanja želite?

Ljetni praznici su zabavno razdoblje koje svako dijete iščekuje s velikim nestrpljenjem. A kako i ne bi? Čeka ih dugo očekivani odmor od škole i svih školskih obveza, puno slobodnog vremena i druženje s prijateljima te sve pogodnosti koje su im tijekom godine pomalo uskraćene - kao što su kasniji odlazak na spavanje, više sati sna, gledanje crtanih filmova...

I roditelji tada predahnu, jer i za njih školska godina može biti jako stresna. No, nakon samo nekoliko dana uživanja u igri i činjenici da ne moraju učiti i pisati zadaće, kod većine djece nastupa razdoblje opće dosade. Ako ste se pitali kako djeci organizirati školske praznike, da uz odmor i zabavu nešto i nauče, mi imamo odlično rješenje! Pošaljite dijete u ljetni kamp.

Posljednjih nekoliko godina ljetni kampovi su postali jako popularni među roditeljima i djecom. Upravo su zbog toga sve razvijeniji te nude brojne dodatne sadržaje za djecu, s obzirom na njihove želje, aktivnosti i hobije. Dijete može ljetovati u izviđačkom kampu, kreativnom kampu, znanstvenom kampu, kampu bioraznolikosti, sportskom kampu ili kampu za učenje stranih jezika. A imate li kod kuće malog istraživača, koji bi volio naučiti kako uloviti ribu, napraviti šator ili zapaliti logorsku vatru, uživat će u ljetnom kampu preživljavanja u prirodi.

Prije nego što odaberete kamp, razmislite o novcu. Cijene ljetnih kampova kreću se od 1500 do 2000 kuna za tjedan dana, a ako želite poslati dijete u ljetni kamp u inozemstvo, cijene su, naravno, i nešto veće. U ljetnim mjesecima, kada morate izdvojiti novac i za obiteljsko ljetovanje, spas su brzinski krediti. Nema razloga da odustanete i uskratite dijete za predivne trenutke kojih će se sjećati cijeli život. Uz brze zajmove, već danas možete rezervirati ljetni kamp za vaše dijete.

Popričajte s djetetom o njegovim željama i interesima. Odaberite ljetni kamp koji će unaprijediti i razviti njegove vještine kao što su umjetnost, jezik, sport ili snalaženje u prirodi. Upravo ovakvi kampovi omogućuju djeci da uz zabavu rade ono što vole i razvijaju svoj talent. No, prije samog upisa, dobro se raspitajte postoji li osnovno znanje koje vaše dijete mora imati da bi moglo boraviti u kampu. Ovo se posebno odnosi na jezične kampove.

Nikada nemojte dijete upisati u kamp sami, bez da ste s njime popričali o njegovim željama. Vaša zadaća je da ga usmjerite, a nikako da ga silite na nešto što ne želi. Najbolje bi bilo da zajedno sjednete i zapišete njegove želje.

Nakon što ste odabrali kamp, dobro proučite programe više njih. O koliko se dana radi te je li u cijenu uključen i puni pansion te prijevoz do odredišta? Ljetni kampovi obično nude ljetovanje od sedam, deset ili četrnaest dana za djecu od 7 do 14 godina. Najviše informacija o ljetnim kampovima možete dobiti u školi, na internetskim stranicama ili u turističkim agencijama.

Uzmite u obzir i samostalnost djeteta. Pitajte ga je li spremno tjedan dana provesti bez vas, okružen nepoznatim ljudima i djecom. Ako zaključite da dijete nije sigurno bi li se moglo uklopiti u nepoznatu okolinu, pričekajte do sljedeće godine, a sada mu predložite dnevni kamp. Program dnevnih kampova odvija se po principu da dijete tijekom dana boravi u kampu smještenom nedaleko od vaše kuće, a prespava u svom domu. Ovo je odličan način da dijete postane samostalnije i da se sljedeće godine odvaži na ljetnu avanturu malo dalje od svog doma.

Zašto vaše dijete ovo ljeto ne bi provelo malo drukčije? Pronađite ljetni kamp koji će mu najbolje odgovarati i u kojem će provesti nezaboravne trenutke o kojima će još dugo pričati. A nakon toga, na red dolazite i vi. Kako ćete iskoristiti svoje slobodno vrijeme? Vjerujemo da ćete jednako uživati, a na kraju i jedva dočekati da se vaše dijete vrati sa svog ljetovanja.

Želim Ferratum gotovinski kredit