Što je Ferratum?

Prebaci minus u plus uz Ferratum online kredite.

PRIMJER KREDITA: Uz zatraženi iznos 6.000,00 kn na period od 150 dana, ukupan iznos sa svim pripadajućim troškovima iznosi 6.104,40 kn, uz EKS 7,26%, iznos Premije 104,40 kn te iznos mjesečne rate 1.220,88 kn (5 rata).Minimalni period otplate kredita: 15 dana. Maksimalni period otplate kredita: 365 dana. Najveća EKS (Efektivna kamatna stopa): 7,31%.

ZA USPJEŠNU PRIJAVU ZA KREDIT POTREBNO JE PROĆI PROCES IDENTIFIKACIJE I VERIFIKACIJE DOKUMENATA TIJEKOM PRIJAVE: KAKO USPJEŠNO PROĆI IDENTYUM?

Zašto se odlučiti za kredit u Ferratumu?

Bez odlaska u banku i čekanja u redu, prijavite se online bez nepotrebne papirologije.

Brzo odobrenje kredita uz jednostavne uvjete te isplatu novca na vaš tekući račun - čak i istog dana.

Bez skrivenih troškova uz fleksibilnost otplate.

Kako se jednostavno, brzo i sigurno prijaviti za kredit?

01.

Izaberi iznos i rok otplate.

02.

Ispuni prijavu za kredit u svega par minuta te se uspješno identificiraj.

03.

Riješeno! Opustite se i pričekajte najbrže odobrenje i isplatu kredita - čak istog dana!

Što je Ferratum?

Ferratum je vodeći međunarodni pružatelj mobilnih financijskih usluga i od 2005. godine je pionir na području financijske tehnologije. Kao pionir na području financijske tehnologije, cilj nam je revolucionizirati bankarstvo. Naša je misija jednostavna - pružiti kreditne i bankarske usluge koje su najbolje, najbrže i najjednostavnije za korištenje, dostupne 24 sata na dan uz osobnu službu za korisnike. Nudimo našim klijentima brza, jednostavna i inovativna rješenja za mobilno bankarstvo i kreditiranje i ponosni smo na inovativnost, jednostavnost korištenja i transparentnost.

Tko koristi naše usluge?

Naši klijenti su raznoliki i dolaze iz svih društvenih krugova i situacija. Međutim, jedna stvar koja je zajednička svim našim klijentima jest ta da kada je riječ o novčanim pitanjima, oni znaju da se mogu pouzdati u Ferratum za nekomplicirane, brze kredite. Shvaćamo da bez obzira na Vašu situaciju ponekad trebate dodatni novac. I to brzo.

Iskrsnuo mi je hitan slučaj. Mogu li podnijeti zahtjev za jedan od Vaših brzih kredita da mi pomogne?

Naravno. Ako su vam iskrsnuli neočekivani troškovi, bilo da se radi o hitnom popravku automobila ili hitnoj intervenciji u kući koja jednostavno ne može pričekati do dolaska sljedeće plaće, mi smo tu da pomognemo. Naši online krediti osiguravaju da dobijete novac koji Vam je potreban onda kad Vam je potreban. Uz Ferratum imate jednu brigu manje.

Što ako trebam novac, ali se ne radi o hitnom slučaju?

Naši brzi krediti mogu se koristiti za što god želite i, u većini slučajeva, savršeno su rješenje za Vaše kratkoročne potrebe za novcem. Ponekad Vam je jednostavno potreban dodatni novac. Bilo da se radi o nadolazećem godišnjem odmoru, rođendanskoj zabavi iznenađenja ili možda Vašem vjenčanju, nije bitno koji su Vaši razlozi.

Mogu li dobiti jedan od vaših brzih kredita da izguram do sljedeće plaće?

Definitivno. Shvaćamo da su svačije radne situacije jedinstvene. Možda radite onoliko vremena koliko vam je potrebno da održavate životni stil kojim želite živjeti. Možda ste zaposleni na puno radno vrijeme ili ste možda poduzetnik ili honorarac. Pored radnog vremena i životnog stila, prihodi i stanje novčanog toka ljudi jednako su različiti i jedinstveni. Brzi online krediti često su savršeno privremeno rješenje između Vaših plaća ili plaćanja Vaših računa za honorarne poslove.

Što je s dodatnim troškovima?

Za sve Ferratumove kredite trošak je uvijek jasan. Ono što vidite to i dobijete. Nema skrivenih troškova i ono što vidite u Vašoj ponudi je samo iznos koji ćete vratiti na dan otplate kredita.

S Ferratumom je doista sve tako jednostavno.

Sorry, there are errors on the page: