Rješenje za zatvaranje dugova.

Prebaci minus u plus uz Ferratum online kredite.

PRIMJER KREDITA: Uz zatraženi iznos 6.000,00 kn na period od 150 dana, ukupan iznos sa svim pripadajućim troškovima iznosi 6.104,40 kn, uz EKS 7,26%, iznos Premije 104,40 kn te iznos mjesečne rate 1.220,88 kn (5 rata).Minimalni period otplate kredita: 15 dana. Maksimalni period otplate kredita: 365 dana. Najveća EKS (Efektivna kamatna stopa): 7,31%.

ZA USPJEŠNU PRIJAVU ZA KREDIT POTREBNO JE PROĆI PROCES IDENTIFIKACIJE I VERIFIKACIJE DOKUMENATA TIJEKOM PRIJAVE: KAKO USPJEŠNO PROĆI IDENTYUM?

Zašto se odlučiti za kredit u Ferratumu?

Bez odlaska u banku i čekanja u redu, prijavite se online bez nepotrebne papirologije.

Brzo odobrenje kredita uz jednostavne uvjete te isplatu novca na vaš tekući račun - čak i istog dana.

Bez skrivenih troškova uz fleksibilnost otplate.

Kako se jednostavno, brzo i sigurno prijaviti za kredit?

01.

Izaberi iznos i rok otplate.

02.

Ispuni prijavu za kredit u svega par minuta te se uspješno identificiraj.

03.

Riješeno! Opustite se i pričekajte najbrže odobrenje i isplatu kredita - čak istog dana!

Brzi kredit bez ovjere poslodavca

Životni troškovi imaju trend rasta, stoga dugovanja građana postaju sve češća i u prosjeku sve veća. Mnogi noćima ne spavaju razmišljajući kako će otplatiti sve troškove koji im “vise za vratom“. Čovjek se jednostavno i lako prevari kada je u pitanju novac i nađe se u dugovima iz kojih ne vidi izlaz. Sve to predstavlja veliki stres i najčešće ima negativne posljedice na zdravlje. Pojavljuju se znakovi depresije, anksioznosti, a iz psihičkog stanja ubrzo se očituje i na fizičko zdravlje. Ne dopustite da vam se to dogodi. Zato pročitajte daljnji tekst i pronađite rješenje za svoje probleme. Izlaz uvijek postoji, samo ga treba prepoznati.

Najčešće vrste dugova kao što su: minusi po tekućem računu, kreditne kartice, neplaćeni računi zbog kojih prijeti ovrha ili blokada tekućeg računa predstavljaju problem širokoj populaciji, a da ne spominjemo krive poteze poput posuđivanja novca od krivih izvora koji kasnije mogu stvoriti velike probleme. Minusi na tekućem su svakodnevnica, međutim tanka je linija između dozvoljenog i nedozvoljenog minusa, za čas se dovedete u neugodnu situaciju ne razmišljajući koje obveze trebate podmiriti za tekući mjesec. Iskoristili ste maksimum dozvoljenog minusa, a pritom ste zaboravili da na kraju mjeseca dolazi na naplatu neka od rata s kreditne kartice ili trajni nalog.

Drugi najčešći razlog su neplaćeni računi koji ukoliko se ne plaćaju redovito, svaki sljedeći mjesec postaju sve veći i iznos koji vam je potreban za otplatu zahtijeva kredit. Tu dolazimo do trećeg razloga gdje građani u panici, hitnosti situacije i kreditne nesposobnosti traže novac na krivim mjestima i kompletna financijska situacija postaje neizdrživa.

Mala financijska analiza

Ono što predstavlja prvi korak u rješavanju svakog, pa tako i financijskog problema je suočiti se s njime. Pod suočavanjem mislimo na to da morate točno znati koliko vam treba novaca i u kojem roku. U tome će vam pomoći mala financijska analiza koju možete napraviti vrlo brzo. Najbolji učinak ćete postići tako da napravite popis dugovanja. Kada imate sve na papiru moći ćete jasno vidjeti vašu financijsku sliku i krenuti s rješavanjem financijski nepovoljne situacije u kojoj se nalazite. Savjetujemo da krenete sa manjim troškovima prema većim, osim i ukoliko imate rok otplate za određene dugove, tu se naravno prioritet mijenja, pa krenite s rješavanjem troškova s manjim vremenskim rokom.

Uz popis dugovanja potrebno je napraviti još jedan izračun, a to je izračun vaših mjesečnih primanja (redovitih i neredovitih). Na temelju navedenog shvatiti ćete kojim tempom možete otplatiti svoje troškove.

Nakon što ste napravili kratku financijsku analizu vaših prihoda, rashoda i dugova postoje dvije mogućnosti. Prva je ta da postoji mogućnost uštede na određenim segmentima vaše uobičajene potrošnje. Ukoliko je tako, vjerojatno možete usmjeriti određeni iznos na dio otplate dugovanja i postepeno izaći iz problema. Drugo što analiza može pokazati je da su vam i dalje troškovi veći ili nedovoljno manji u odnosu na mjesečna primanja kako biste mogli rješavati dugove. Isto tako u obje situacije vam problem može stvarati vremenski period rješavanja dugova.

Što ako nemam dovoljno vremena za podmiriti svoje dugove?

Ukoliko vremenski period u kojem trebate podmiriti troškove predstavlja vrlo kratko razdoblje, te zbog toga nikako ne stignete uštediti novac, vjerojatnost je da ćete morati zatražiti pomoć u vidu kredita, zajma i sl.

Što ako sam kreditno nesposoban/na?

Probali ste podići kredit kako bi riješili svoje financijske probleme i otplaćivali ih mjesečno, ali nemate kreditnu sposobnost? Mogući razlozi su zato što imate drugi kredit, nekome ste jamac, sudužnik ili imate lošu kreditnu povijest (crna lista). U nastavku pogledajte kako podići brzi kredit.

Brzi krediti putem ferratumbank.hr

Brzi krediti su idealno rješenje i daju mogućnost kreditno nesposobnim građanima da riješe financijske probleme. Za brze kredite nema provjere kreditne sposobnosti, ali je bitno da osoba koja podiže kredit ima redovita mjesečna primanja i da tekući račun osobe koja podiže kredit nije zaštićen ili blokiran.

Brzi kredit se može podići uz minimalnu dokumentaciju koja se sastoji od fotografije osobne iskaznice, kartice tekućeg računa, potpisanog Ugovora o kreditu te dokaza o podmirenom Jamstvu za kredit.

Ono što ih još čini brzima je činjenica da za podizanje kredita ne morate ići na fizičku lokaciju, već sve možete obaviti online putem. Iz vlastitog doma ili bilo koje druge lokacije. Kada jednom podignete brzi kredit, nadalje kredite možete zatražiti putem SMS poruke.

Za koji vremenski period mogu dobiti brzi kredit putem ferratumbank.hr?

Proces prijave kredita traje samo 5 minuta, dok je isplata novca na račun moguća već unutar 15 minuta od dostavljene kompletne dokumentacije. Zaista ferratumbank.hr predstavlja najlakši i najbrži način kako doći do kredita.

Za sve informacije posjetite naš Help Centar.

Sorry, there are errors on the page: