Priča o tome kako nadmašiti samog sebe: Težite velikim stvarima

0800 7707 ; Prijave 0-24h

 

 

Koliko novaca trebate?

Koji rok plaćanja želite?

Čovjek često postaje ono što o sebi misli. Ako budem stalno ponavljao kako neke stvari ne mogu napraviti, vjerojatno je da i neću moći. Suprotno tome, ako vjerujem da mogu, sigurno ću steći sposobnost da to i napravim, čak i ako je u početku možda nemam

~ Mahatma Gandhi

Jeste li se ikada uhvatili kako maštate o stvarima koje biste željeli raditi? Biste li htjeli da možete provesti više vremena radeći ono što doista volite? Izjeda li Vas osjećaj da bi za Vas mogao postojati neki drugi život? To je život koji biste trebali živjeti.

Mi u tvrtki Ferratum Money vjerujemo da nikada nije kasno vratiti se na pravi put.

Znamo da novac pruža velike mogućnosti – on je ključ koji može otvoriti zatvorena vrata. Također znamo da novac često čini razliku kada je riječ o tome da kažemo „da“ nekoj prilici i kada moramo reći „ne“.

Osmislili smo kreditne proizvode kao rješenja koja ljudima omogućuju da češće kažu „da“ životu.

Dijeljenje Vaših snova s drugima

Prije nekoliko mjeseci pokrenuli smo natjecanje pod nazivom Nadmašite sami sebe u kojem smo zamolili ljude da podijele svoje ciljeve i snove s nama.

Za sudjelovanje u natjecanju, zamolili smo ljude da snime videozapis u kojem objašnjavaju koji je njihov san ili cilj i zašto im je toliko drag. Za neke ljude, cilj je bio nešto što su oduvijek željeli učiniti, ali iz raznih razloga to nikada nisu ni započeli. Za druge ljude, radilo se o cilju koji su započeli, ali nisu imali ni alate niti resurse da ga dovrše.

Mi smo, zauzvrat, trojici sretnih dobitnika ponudili velikodušnu novčanu potporu, uz pružanje mentorstva koje je potrebno za ostvarenje cilja.

Inspiracija drugima

Odgovor je bio nevjerojatan. Naposljetku, primili smo 130 videozapisa iz 18 zemalja. Tada smo imali izazov odabira samo triju pobjednika od svih nevjerojatno inspirativnih videozapisa koje smo primili.

Čim smo odabrali naša tri pobjednika, shvatili smo da je postojao veliki podstrek i interes iz natjecanja i da su svi sudionici zaslužili da se njihove poruke pošalju dalje.

Sanjajte, ciljajte, pucajte!

Jedan od mnogobrojnih videozapisa koji se isticao bio je od Yanine iz Bugarske, koja je sportska natjecateljica u streljaštvu. Yaninin san je da promijeni bugarsku streljačku povijest i postane olimpijska prvakinja u Tokiju 2020. godine.

Ona u svojem videozapisu koristi analogiju streljaštva kako bi težila svojim ciljevima i borila se protiv svojih strahova. Yanina govori o pronalaženju cilja, fokusiranja na njega, a zatim pita gledatelje što ih sprječava da ostvare velike stvari i jesu li dovoljno hrabri da slijede svoj cilj.

Yaninin poticaj, ambicija i strast su zarazni. A što Vi radite kako biste prekoračili svoja uvjerenja o tome što je moguće? Što radite kako biste napravili korake prema ostvarenju svojih snova? Kako Vi nadmašujete sami sebe?

Ostanite uz nas kako biste pratili inspirativne priče iz natjecanja Nadmašite sami sebe sljedećeg mjeseca.

Želim Ferratum gotovinski kredit