Outdo Yourself: Razvijanje Vaših vještina kako biste postali najbolji što možete

0800 7707 ; Prijave 0-24h

„Svaki veliki san počinje sa sanjarom. Uvijek zapamtite, imate u sebi snagu, strpljenje i strast da posegnete za zvijezdama i promijenite svijet.“

—  Harriet Tubman

Jedan od najinspirativnijih videozapisa koje smo dobili u našem nedavnom natjecanju Nadmašite sami sebe  bio je onaj koji je poslala djevojka imena Mariann iz Estonije u kojem se prikazuje samu bit onog što znači Nadmašiti samog sebe.

Nakon što je rodila drugo dijete, Mariann je otkrila strast za fotografiranjem, a posebno za fotografiranjem beba. Nakon što je fotografirala s entuzijazmom godinu dana, Mariann je rekla da je osjetila da se našla u situaciji u kojoj više nije mogla napredovati s fotografiranjem.

Ubrzo nakon toga, Mariann je otkrila internetsku stranicu creativelive.com - središte s tisućama kreativnih videozapisa i tutorijala te uspješnom zajednicom inovatora i poduzetnih ljudi - i shvatila je da postoji još mnogo toga što bi željela naučiti.

„Snimanje fotografije, zamrzavanje trenutka, otkriva koliko je stvarnost doista bogata.“
— Anonimno

Nakon kupnje nekoliko tutorijala, njezina žeđ za znanjem i želja za učenjem se sve više i više povećavala. Mariannin je cilj kupiti dodatne tutorijale kako bi nastavila razvijati svoje vještine uređivanja i fotografiranja te kupiti novu opremu.

Mariannin videozapis podsjeća nas na važnost da stalno razvijamo naše vještine, nastavimo učiti i postavimo si izazove te da nastojimo biti najbolji što možemo.

Kako nadmašiti samog sebe

„Moja misija nije puko preživljavanje, nego stalno ustrajanje u napretku, i to sa strašću, suosjećanjem, humorom i stilom.“

— Maya Angelou

Kada smo prošle godine održali natjecanje Nadmašite sami sebe, cilj nam je bio potaknuti ljude da s nama podijele svoje ciljeve i snove i inspiriraju ljude da ostvare ono što im je najvažnije.

Cilj koji smo htjeli postići s natjecanjem Nadmašite sami sebe bio je pomoći ljudima da ostvare svoj snove.

Da bi sudjelovali u natjecanju, zamolili smo sudionike da snime kratki videozapis o sebi govoreći nam koji je njihov cilj ili san, zašto im je važan i što ih sputava u njegovom ostvarenju.

Za neke ljude, radilo se o nečemu što su već započeli, ali im je trebala pomoć da to dovrše. Za druge ljude radilo se o nečemu što još nisu počeli ostvarivati zbog toga što nisu znali kako ili nisu imali novčanih sredstava.

Nakon pregledavanja predivnih videozapisa koje sta nam poslali - točnije 133 videozapisa iz 18 zemalja - nagradili smo sretne pobjednike velikodušnom novčanom potporom, zajedno s mentorstvom koje im je potrebno kako bi ostvarili svoje ciljeve.

Što je potrebno da ostvarite svoje snove

Uz predanost, samouvjerenost, vještinu i strast, mi u tvrtki Ferratum Money znamo da novac također može biti važan čimbenik za ljude koji teže ostvariti svoje ciljeve.

Naposljetku, novac ponekad može otvoriti prethodno zatvorena vrata i omogućiti Vam da otvorite vrata kada priliku pokuca.

 Želimo Mariann sve najbolje s fotografiranjem i učenjem koje je u tijeku.

Ostanite uz nas kako biste pratili inspirativne priče iz natjecanja Nadmašite sami sebe sljedećeg mjeseca.

„Razvijte strast za učenjem. Ako to učinite, nikada nećete prestati rasti.“

- Anthony J. D'Angelo

 

 

Koliko novaca trebate?

Koji rok plaćanja želite?