Osobni krediti koje nudi Ferratum

0800 7707 ; Prijave 0-24h

Osobni krediti koje nudi Ferratum

U Ferratumu, naša je misija jednostavna - pružiti kreditne i bankarske usluge koje su najbolje, najbrže i najjednostavnije za korištenje, dostupne 24 sata na dan uz osobnu službu za korisnike.

Ponekad Vam je potreban dodatni novac. Brzo. Zato smo razvili našu jednostavnu i fleksibilnu uslugu kreditiranja koja vam omogućuje brz pristup sredstvima.

Osobni krediti, također poznati kao mobilni mikro krediti ili krediti putem tekstualnih poruka, izuzetno su korisni i često mogu biti savršeno rješenje kada se dogodi nešto neočekivano, a u to vrijeme nemate sredstva da pokrijete trošak.

Iznos koji se nudi za Ferratumove osobne kredite

Novi Ferratumovi klijenti mogu zatražiti brzi osobni kredit između 2.000 i 10.000 kuna s rokom otplate od 2 do 12 mjeseci.

Podnošenje zahtjeva je brzo, jednostavno i potpuno besplatno. Odlučite koji od naših online kredita trebate, na koji rok, a zatim pritisnite <PRIJAVITE SE> za ispunjavanje obrasca zahtjeva.

Potrebni podaci i vrijeme obrade

Pomoću naše sofisticirane i napredne tehnologije, potrebno je samo nekoliko sekundi za procjenu zahtjeva za jedan od naših osobnih kredita. Odluka o kreditu bit će Vam prikazana na zaslonu u tren oka.

Nisu potrebna financijska izvješća i, budući da se sve obavlja putem interneta, nema stajanja u redu (osim u slučaju ako odaberete osobnog Jamca - tada ćete trebati posjetiti javnog bilježnika za ovjeru ugovora). Proći ćete kroz nekoliko virtualnih „kontrolnih točaka“ u kojima ćete potvrditi svoje podatke dok prolazite kroz proces. Tijekom tog procesa provjerit ćemo Vaš identitet, kreditni rejting i sposobnost otplate kredita do datuma dospijeća.

Na kraju prijave zamolit ćemo vas da potvrdite da želite nastaviti s jednim od naših kredita i poslat ćemo Vam PIN na vaš mobilni telefon. Zvuči jednostavno, zar ne?

Ferratum osobni krediti

Kada i kako dobivate svoj novac

Novac će biti poslan izravno na bankovni račun po Vašem izboru u roku od nekoliko minuta nakon finalnog odobrenja kredita, nakon primitka potpisanog Ugovora o kreditu te nakon primitka dokaza o jamstvu.

Imajte na umu da će prije 7 sati, nakon 19 sati te vikendima ili blagdanima trebati malo duže da primite svoj novac.

Podnošenje zahtjeva za dodatni osobni kredit

Ako ste klijent koji je u prošlosti dobio i uspješno otplaćivao jedan od naših osobnih kredita i želite podnijeti zahtjev za još jedan kredit, koristimo uslugu tekstualne (SMS) poruke koja čini stvari još bržim i jednostavnijim.

Recimo da, na primjer, želite zatražiti kredit u visini od 2.000 kuna s dinamikom plaćanja kroz 4 mjesečne rate. Samo pošaljite tekstualnu poruku sadržaja KREDIT (iznos kredita) (broj rata) PIN na broj 0951006722. Odmah ćemo Vam poslati našu odluku u tekstualnoj poruci i, ako kredit bude odobren (te nakon što dostavite dokaz o jamstvu), imat ćete sredstva na svojem bankovnom računu u vrlo kratkom roku. Tako je jednostavno!

Uz to, budući da ste već Ferratumov klijent, rado ćemo Vam ponuditi brzi osobni kredit u visini do 20.000 kuna (ovisno o Vašoj kreditnoj sposobnosti ,koju možete provjeriti pozivom na besplatni broj 0800 248 242  ili putem nekog od dostupnih načina kontaktiranja.

U Ferratumu, to je toliko jednostavno.

Fleksibilni, pristupačni, brzi osobni krediti koje nudi Ferratum. Podnesite zahtjev već danas.

Koliko novaca trebate?

Koji rok plaćanja želite?