Osobni krediti koje nudi Ferratum

0800 7707 ; Prijave 0-24h

Osobni krediti koje nudi Ferratum

U Ferratumu, naša je misija jednostavna - pružiti kreditne i bankarske usluge koje su najbolje, najbrže i najjednostavnije za korištenje, dostupne 24 sata na dan uz osobnu službu za korisnike.

Ponekad Vam je potreban dodatni novac. Brzo. Zato smo razvili našu jednostavnu i fleksibilnu uslugu kreditiranja koja vam omogućuje brz pristup sredstvima.

Osobni krediti, također poznati kao mobilni mikro krediti ili krediti putem tekstualnih poruka, izuzetno su korisni i često mogu biti savršeno rješenje kada se dogodi nešto neočekivano, a u to vrijeme nemate sredstva da pokrijete trošak.

Iznos koji se nudi za Ferratumove osobne kredite

Novi Ferratumovi klijenti mogu zatražiti brzi osobni kredit između 300 i 6.000 kuna s rokom otplate od 15 dana do 5 mjeseci.

Podnošenje zahtjeva je brzo, jednostavno i potpuno besplatno. Odlučite koji od naših online kredita trebate, na koji rok, a zatim pritisnite <PRIJAVITE SE> za ispunjavanje obrasca zahtjeva.

Potrebni podaci i vrijeme obrade

Pomoću naše sofisticirane i napredne tehnologije, potrebno je samo nekoliko sekundi za procjenu zahtjeva za jedan od naših osobnih kredita. Odluka o kreditu bit će Vam prikazana na zaslonu u tren oka.

Nisu potrebna financijska izvješća i, budući da se sve obavlja putem interneta, nema stajanja u redu (osim u slučaju ako odaberete osobnog Jamca - tada ćete trebati posjetiti javnog bilježnika za ovjeru ugovora). Proći ćete kroz nekoliko virtualnih „kontrolnih točaka“ u kojima ćete potvrditi svoje podatke dok prolazite kroz proces. Tijekom tog procesa provjerit ćemo Vaš identitet, kreditni rejting i sposobnost otplate kredita do datuma dospijeća.

Na kraju prijave zamolit ćemo vas da potvrdite da želite nastaviti s jednim od naših kredita i poslat ćemo Vam PIN na vaš mobilni telefon. Zvuči jednostavno, zar ne?

Ferratum osobni krediti

Kada i kako dobivate svoj novac

Novac će biti poslan izravno na bankovni račun po Vašem izboru u roku od nekoliko minuta nakon finalnog odobrenja kredita, nakon primitka potpisanog Ugovora o kreditu te nakon primitka dokaza o jamstvu.

Imajte na umu da će prije 7 sati, nakon 19 sati te vikendima ili blagdanima trebati malo duže da primite svoj novac.

Podnošenje zahtjeva za dodatni osobni kredit

Ako ste klijent koji je u prošlosti dobio i uspješno otplaćivao jedan od naših osobnih kredita i želite podnijeti zahtjev za još jedan kredit, koristimo uslugu tekstualne (SMS) poruke koja čini stvari još bržim i jednostavnijim.

Recimo da, na primjer, želite zatražiti kredit u visini od 2.000 kuna s dinamikom plaćanja kroz 4 mjesečne rate. Samo pošaljite tekstualnu poruku sadržaja KREDIT (iznos kredita) (broj rata) PIN na broj 091 5667 142. Odmah ćemo Vam poslati našu odluku u tekstualnoj poruci i, ako kredit bude odobren (te nakon što dostavite dokaz o jamstvu), imat ćete sredstva na svojem bankovnom računu u vrlo kratkom roku. Tako je jednostavno!

Uz to, budući da ste već Ferratumov klijent, rado ćemo Vam ponuditi brzi osobni kredit u visini do 16.000 kuna (ovisno o Vašoj kreditnoj sposobnosti ,koju možete provjeriti pozivom na besplatni broj 0800 7707 ili putem nekog od dostupnih načina kontaktiranja.

U Ferratumu, to je toliko jednostavno.

Fleksibilni, pristupačni, brzi osobni krediti koje nudi Ferratum. Podnesite zahtjev već danas.

Koliko novaca trebate?

Koji rok plaćanja želite?

 Ocijenite nas! Molimo Vas ocijenite ovaj razgovor kako bismo poboljšali našu uslugu +