Osobni krediti koje nudi Ferratum

Osobni krediti koje nudi Ferratum

U Ferratumu, naša je misija jednostavna - pružiti kreditne i bankarske usluge koje su najbolje, najbrže i najjednostavnije za korištenje, dostupne 24 sata na dan uz osobnu službu za korisnike.

Ponekad Vam je potreban dodatni novac. Brzo. Zato smo razvili našu jednostavnu i fleksibilnu uslugu kreditiranja koja vam omogućuje brz pristup sredstvima.

Osobni krediti, također poznati kao mobilni mikro krediti ili krediti putem tekstualnih poruka, izuzetno su korisni i često mogu biti savršeno rješenje kada se dogodi nešto neočekivano, a u to vrijeme nemate sredstva da pokrijete trošak.

Iznos koji se nudi za Ferratumove osobne kredite

Novi Ferratumovi klijenti mogu zatražiti brzi osobni kredit između 2.000 i 10.000 kuna s rokom otplate od 2 do 12 mjeseci.

Podnošenje zahtjeva je brzo, jednostavno i potpuno besplatno. Odlučite koji od naših online kredita trebate, na koji rok, a zatim pritisnite <PRIJAVITE SE> za ispunjavanje obrasca zahtjeva.

Potrebni podaci i vrijeme obrade

Pomoću naše sofisticirane i napredne tehnologije, potrebno je samo nekoliko sekundi za procjenu zahtjeva za jedan od naših osobnih kredita. Odluka o kreditu bit će Vam prikazana na zaslonu u tren oka.

Nisu potrebna financijska izvješća i, budući da se sve obavlja putem interneta, nema stajanja u redu (osim u slučaju ako odaberete osobnog Jamca - tada ćete trebati posjetiti javnog bilježnika za ovjeru ugovora). Proći ćete kroz nekoliko virtualnih „kontrolnih točaka“ u kojima ćete potvrditi svoje podatke dok prolazite kroz proces. Tijekom tog procesa provjerit ćemo Vaš identitet, kreditni rejting i sposobnost otplate kredita do datuma dospijeća.

Na kraju prijave zamolit ćemo vas da potvrdite da želite nastaviti s jednim od naših kredita i poslat ćemo Vam PIN na vaš mobilni telefon. Zvuči jednostavno, zar ne?

Ferratum osobni krediti

Kada i kako dobivate svoj novac

Novac će biti poslan izravno na bankovni račun po Vašem izboru u roku od nekoliko minuta nakon finalnog odobrenja kredita, nakon primitka potpisanog Ugovora o kreditu te nakon primitka dokaza o jamstvu.

Imajte na umu da će prije 7 sati, nakon 19 sati te vikendima ili blagdanima trebati malo duže da primite svoj novac.

 

 

U ovo neizvjesno i nepredvidivo vrijeme, savjetujemo Vam da Vaše radno i slobodno vrijeme provedete u toplini svoga doma. A kada je hitno samo jedno je bitno - Ferratum je tu uvijek za Vas!

#ostanidoma

VAŽNO: S OBZIROM NA IZVANREDNU SITUACIJU FERRATUM BANKA ZADRŽAVA PRAVO DODATNO PROVJERITI KREDITNU SPOSOBNOST KORISNIKA (PLATNA LISTA ILI BANKOVNI IZVADAK)

 

Koliko novaca trebate?

Koji rok plaćanja želite?