Osobni krediti koje nudi Ferratum

0800 7707 ; Prijave 0-24h

Koliko novaca trebate?


Koji rok plaćanja želite?


Iznos glavnice kredita: 
X
Premija: 
X
Ukupno za platiti: 
X
Iznos mjesečne rate: 
X
Dospijeće: 
X
EKS: 
X
*Iznos za isplatu na tekući račun: 
X
*Iznos kredita koji se koristi za plaćanje naručene usluge Jamstva (SIA DEP): 
X
Rok dospijeća X  ukupnim troškovima zajma X

 

U Ferratumu, naša je misija jednostavna - pružiti kreditne i bankarske usluge koje su najbolje, najbrže i najjednostavnije za korištenje, dostupne 24 sata na dan uz osobnu službu za korisnike.

Ponekad Vam je potreban dodatni novac. Brzo. Zato smo razvili našu jednostavnu i fleksibilnu uslugu kreditiranja koja vam omogućuje brz pristup sredstvima.

Osobni krediti, također poznati kao mobilni mikro krediti ili krediti putem tekstualnih poruka, izuzetno su korisni i često mogu biti savršeno rješenje kada se dogodi nešto neočekivano, a u to vrijeme nemate sredstva da pokrijete trošak.

Iznos koji se nudi za Ferratumove osobne kredite

Novi Ferratumovi klijenti pozivaju se da podnesu zahtjev za brzi osobni kredit između 50 £ i 1000 £ s rokom otplate od 2 do 6 mjeseci.

Podnošenje zahtjeva je brzo, jednostavno i potpuno besplatno. Odlučite koji od naših online kredita trebate, na koji rok, a zatim pritisnite PODNESI ZAHTJEV za ispunjavanje obrasca zahtjeva.

Potrebni podaci i vrijeme obrade

Pomoću naše sofisticirane i napredne tehnologije, potrebno je samo nekoliko sekundi za procjenu zahtjeva za jedan od naših osobnih kredita. Odluka o kreditu bit će Vam prikazana na zaslonu u tren oka.

Nema papirologije, nisu potrebna financijska izvješća i, budući da se sve obavlja putem interneta, nema stajanja u redu. Proći ćete kroz nekoliko virtualnih „kontrolnih točaka“ u kojima ćete potvrditi svoje podatke dok prolazite kroz proces. Tijekom tog procesa provjerit ćemo Vaš identitet, kreditni rejting i sposobnost otplate kredita do datuma dospijeća.

Na kraju prijave zamolit ćemo vas da potvrdite da želite nastaviti s jednim od naših kredita i poslat ćemo Vam PIN na vaš mobilni telefon. Dakle, pobrinut ćete se da imate mobilni telefon pri ruci. Zvuči jednostavno, zar ne?

Kada i kako dobivate svoj novac

Novac će biti poslan izravno na bankovni račun po Vašem izboru u roku od dva sata. Vrlo često se sredstva za brze online kredite isplate našim klijentima čak i brže!

Imajte na umu da će prije 9 sati, nakon 17 sati i vikendima ili blagdanima trebati malo duže da primite svoj novac.

Otplata Ferratumovih online osobnih kredita Naš će sustav temeljiti dan otplate na istome danu kada primate plaću i, kao dio vaše prijave, tražit ćemo da unesete podatke o debitnoj kartici u naš sigurni Pay Point. Vaši se podaci provjeravaju i sigurno pohranjuju do datuma dospijeća, odnosno kada ćemo teretiti vašu karticu.

Slobodni ste ranije otplatiti Vaš kredit i za razliku od mnogih drugih banaka, Ferratum Vam neće naplatiti „troškove prijevremene otplate“ ako ranije otplatite kredit. Još bolje, budući da se kamate obračunavaju na dnevnoj osnovi, ako uspijete otplatiti kredit ranije, Vaš saldo kredita biti će manji.

Klijenti koji žele ranije otplatiti svoje online kredite mogu nam to jednostavno javiti pozivom na broj 0151 601 8611 i razgovarajući s našim timom za brigu o korisnicima. Također možete poslati tekstualnu poruku sadržaja PREUZIMANJE PLAĆANJA na broj 07860020302 i teretit ćemo Vašu karticu i poslati Vam potvrdu u roku od 2 sata.

Podnošenje zahtjeva za dodatni osobni kredit

Ako ste klijent koji je u prošlosti dobio i uspješno otplaćivao jedan od naših osobnih kredita i želite podnijeti zahtjev za još jedan kredit, koristimo uslugu tekstualne poruke koja čini stvari još bržim i jednostavnijim.

Recimo da, na primjer, želite zatražiti kredit u visini od 350,00 £. Samo pošaljite tekstualnu poruku sadržaja TREBAM 350 na broj 07860020302. Odmah ćemo Vam poslati našu odluku u tekstualnoj poruci i, ako kredit bude odobren, imat ćete sredstva na svojem bankovnom računu u roku od 2 sata. Vidite koliko je to jednostavno!

Uz to, budući da ste već Ferratumov klijent, rado ćemo Vam sada ponuditi brzi osobni kredit u visini do 1.000,00 £.

U Ferratumu, to je toliko jednostavno.

Fleksibilni, pristupačni, brzi osobni krediti koje nudi Ferratum. Podnesite zahtjev već danas.

Posudite novac odmah!