Novi hit trendovi u uređenju interijera

0800 7707 ; Prijave 0-24h

U posljednje se vrijeme na društvenim mrežama pojavljuju detalji koji daju naslutiti novi trend koji dolazi. Ako ste odlučili napraviti make-over svog doma, sad je najbolje vrijeme da planirate prve korake.

Sjajni detalji u kuhinji

Tamni namještaj i sjajne kromirane ručkice ili luster od mjedenih elemenata. Sjajni elementi trebali bi biti u kontrastu s ostatkom prostora. Pripazite međutim da se ne zaigrate i prostoriju vizualno smanjite tamnim namještajem. Također, trend je plava boja kuhinjskih elemenata – poigrajte se.

Slojevi tepiha

Tepih u kupaoni, kuhinji, sobi, dnevnom boravku… Vintage stil tepiha, veliki tepisi, tepih staze pa čak tepih na tepihu. Igrajte se bojama, uzorcima, veličinama. Tepih prostor čini toplijim i ugodnije je za hodati, no zadržava prljavštinu i važno znati održavati.

Veliki štednjaci

Izgleda da je trend imati sjajne nape i velike sjajne površine štednjaka u kuhinji. Pa iako su ovakvi elementi poprilično skupi, kuhinja će izgledati kao iz kataloga.

Stolci s metalnim nogama

Industrijski stil i prirodni materijali (drvo, kamen, željezo, staklo) ovih su godina vrlo poželjan hit. Pripazite samo da stolci imaju zaštitu na nogama da ne oštetite podove.

Kupaona kao atelijer

Starinski umivaonici ili samostojeći umivaonici bez elemenata i velike samostojeće kade postaju sve veći hit. Također, sve je više onih koji žele uživati u umjetnosti dok su u kupaoni, pa neće začuditi ako se na zidovima nalaze slike ili u kupaoni vidite statue.

Vaš dom je prostor u kojem trebate uživati. Pokušajte s ukućanima donijeti zajednički plan i krenite u redizajn. No, promjene ne trebaju biti drastične kako bi prostor izgledao dobro – mali kozmetički prepravci učinit će veliku stvar.

A ako vam je potrebna mala financijska pomoć, uvijek nam se možete obratiti klikom na Ferratumbank.hr i potražiti Mikrokredite.

Želim Ferratum gotovinski kredit