Ljeto u metropoli rezervirajte prije nesnosnih vrućina

0800 7707 ; Prijave 0-24h

Nije tajna da je Zagreb zadnjih par godina postao turistička hit destinacija. Bilo da je riječ o ciljanim dolascima, ili pak onim poslovnim, nemoguće je proći kroz grad i ne primijetiti more turista. Nažalost, ponajčešće je riječ o stranim turistima jer domaći ljudi i dalje čuvaju svoje vrijeme i novac za tradicionalno ljetovanje na hrvatskoj obali.

Tko dolazi u Zagreb

Naša metropola zaista ima što ponuditi, ne samo strancima koji žele upoznati našu kulturu, već i domicilnom stanovništvu. Da Zagreb nije Trg bana Josipa Jelačića bolje znaju stranci, nego domaći ljudi. Njega krase bujna povijesna ostavština, gastronomska ponuda koja sad već sadrži bogatu egzotičnu trpezu, ali i šarolika lepeza organiziranih događanja.

Ljeto u Zagrebu zaista zadovoljava sva osjetila i sve ukuse…

...ako znate kada doći! Naime, podaci koje bilježi Turistička zajednica grada Zagreba pokazuju da najveći priljev turista, sad već očekivano, kreće od srpnja te proporcionalno raste prema kraju ljeta. Strani turisti za posjet Zagrebu koriste najtoplije dane.

Ali Hrvati bi mogli uživati u svim blagodatima Zagreba mnogo promišljenije. Izbjeći utapanje u moru turista, ali i ne doživjeti infarkt na uzavrelim ulicama samo ako  dođu malo ranije.

Stoga prije odlaska na more, barem jedno vikend putovanje rezervirajte za Zagreb. Ionako nećete moći vidjeti sve što vam Zagreb nudi, barem ne za vrijeme jednog vikend putovanja.

Što vidjeti u Zagrebu

Čak i ako dolazite u vrijeme kad nema organiziranih događanja, što je gotovo nemoguće, možete obići neke od popularnih postava kao što su Muzej prekinutih veza ili Muzej iluzija, ili se pak odlučiti za klasičnu ponudu i obići sve ustoličene znamenitosti.

Ako poslušate naš savjet i Zagreb posjetite u lipnju, zateći će vas šarmantno Ljeto na Štrosu, Pop Up Summer Garden na Tuškancu, Međunarodni festival vatrometa na Bundeku, Međunarodni dan joge na Trgu kralja Tomislava, 14. In music festival na Jarunu i pregršt ostalih događanja koja Zagreb nudi pred “morsku” sezonu.

Troškovi vikend putovanja u Zagreb

Troškovi, naravno, ovise o vašim željama, apetitu i mogućnostima. No mi smatramo da se na punjenju baterija koje nam osiguravaju vikend putovanja, ne smije pretjerano racionalizirati.

Besplatni gotovinski kredit

Bilo da vam novac treba jer su vam skupi troškovi prijevoza, muči vas plaćanje smještaja, ili želite isprobati i vidjeti više no što si možete priuštiti, naše on line kredite bez ovjere poslodavaca možete dobiti u istom danu i to uz 0 kn troškova.

Koliko posudite, toliko ćete i vratiti. Velika promotivna akcija vrijedi za sve nove korisnike kojima treba iznos od 300 do 3000 kn na rok otplate do 30 dana.

Ako vam nedostaje financijskih sredstava, a voljeli biste vidjeti Zagreb u ljetnom izdanju, pozivamo vas da se pridružite pametnim korisnicima brzih, kratkoročnih pozajmica dok traje ponuda BESPLATNOG KREDITIRANJA.

U ovo neizvjesno i nepredvidivo vrijeme, savjetujemo Vam da Vaše radno i slobodno vrijeme provedete u toplini svoga doma. A kada je hitno samo jedno je bitno - Ferratum je tu uvijek za Vas!

#ostanidoma

VAŽNO: S OBZIROM NA IZVANREDNU SITUACIJU FERRATUM BANKA ZADRŽAVA PRAVO DODATNO PROVJERITI KREDITNU SPOSOBNOST KORISNIKA (PLATNA LISTA ILI BANKOVNI IZVADAK)

 

Koliko novaca trebate?

Koji rok plaćanja želite?