Još samo nekoliko dana do kraja ljetnog sniženja namještaja

0800 7707 ; Prijave 0-24h

Osvježite svoj dom najboljim komadima namještaja dok još stignete.

Napokon je došlo i to vrijeme godine kada po sniženim cijenama možemo naći sve što nam treba za kuću, dom, pa i nas same. Od odjeće i obuće, do namještaja i tehnike, trgovine su napokon spustile svoje cijene. Posebnu sreću imate ako trebate opremiti svoju dom novim namještajem, jer trgovine namještaja do kraja ovoga tjedna imaju posebno velike popuste!

Nakon ove divne vijesti možda ste malo frustrirani što ovakvi popusti uvijek dolaze na kraju mjeseca ili još gore, na kraju rastrošnog ljeta. Ne morate očajavati, imamo dobru vijest za Vas – namještaj možete kupiti danas, a platiti ga kasnije. To vam omogućava Ferratum banka svojim brzim kreditima. Ako se prijavite sada, već do kraja dana možete biti u omiljenom šopingu i birati čime ćete urediti dom!

Kako si to možete priuštiti?

Ukoliko pak Vaša obitelj, partneri ili prijatelji zadovoljavaju uvjete (18+, s uredan tekući račun, važeći broj mobitela i email adresa), kao novi korisnici mogu posuditi do 3000 kn sa 0 kn bankovnih naknada uz rok vraćanja do 30 dana, jer je upravo sada u tijeku velika promotivna akcija Ferratum banke «Posudi 3000 – vrati 3000!»

Zato je pravo vrijeme da napokon kupite novi stolić za kavu, pokoju policu da osvježi  zidove ili možda novi kauč. Sa sniženjima koja trenutno traju, možete uštedjeti i nekoliko tisuća kuna po artiklu, jer u određenim trgovinama cijene su pale čak do 70%. Ako se pitate kamo prvo krenuti i što sve na sniženjima možete očekivati, na pravom ste mjestu.

Prvo trk u IKEA-u!

Do kraja mjeseca IKEA je snizila cijene dobrog dijela svog namještaja. Cijene do 50% pale su za ljetni asortiman, kao što su ležaljke za plažu, vrtne stolice i stolovi, vanjski zastore i lampe... Po sniženim cijenama možete pronaći i elemente za kupaonicu, radnu sobu i dnevni boravak. Sniženi su i neki kreveti, police i razni prekrivači. Ovo veliko sniženje u IKEA-i traje do 30.08., stoga požurite u kupovinu!

U Emmezetu po opremu za radni prostor!

Početak nove školske godine za đake, a novih radnih pobjeda za odrasle, pravo je vrijeme za opremanje radnog prostora. Emmezeta je najbolja stanica gdje možete pronaći sve što Vam je za to potrebno. Akcija na uredski namještaj traje do 02.09. i na njoj možete pronaći popuste od 25% na radne stolove i stolove za kompjutere, 30% na zidne police i 10% na tablete i računala.

Emmezeta najavljuje i skrivene popuste od 10%, a otkriti ih možete 31.08. u njihovim trgovinama. Uz popuste na uredski namještaj, Emmezeta do kraja mjeseca ima i popuste od 20% na sjedeće garniture i fotelje, 30% na komode i ormariće, a na tepihe i vrtni namještaj do čak 50%!

Po dječju sobu u Lesninu!

Lesnina nudi posebne popuste za sve koji trebaju opremiti dječje sobe, bilo krevetima, stolovima, ormarima ili nečim trećim. Ovime ćete olakšati novu školsku godinu svojem školarcu – nigdje nije bolje učiti nego u novoj sobi! Lesnina nudi 10% popusta na kompletne sobe, 20% popusta na dječje tepihe i stolne lampe i 35% na uredske stolice. Akcija im traje do 03.09.

Nova dnevna soba iz Harvey Normana!

Harvey Norman do 04.09. imam ogromne popuste na razne komade namještaja, ali posebno se ističu popusti do čak 65% na određene sjedeće garniture i fotelje. Jednako velike popuste možete pronaći i za njihove krevete, dok 49% popusta daju na drvene dijelove blok kuhinja.

Osim namještaja, za vrijeme velikih popusta možete pronaći i snižene kućanske aparate, također do 65%, zatim bijelu tehniku, televizore i informatičku opremu.

U Primi nađite sve ostalo!

Prima vjerojatno ima najraznolikiji asortiman na popustima. U njoj možete pronaći sve – od stolova i stolica za dječju radnu sobu, do sjedećih garnitura za dnevni boravak. Na sniženjima su i spavaće sobe, ormari, otvorene police i kuhinjski elementi.

Ovo je samo dio onoga što prima nudi, a cijeli asortiman na popustu možete razgledati u njihovim trgovinama. Popusti im traju do 05.09.

Najveći popusti u JYSK-u!

JYSK ove sezone ima najveći rođendanski popust, čak do 70% na određene artikle. Ako trebate urediti blagovaonicu, imate sreće, jer u Jysku su cijene pale za blagovaonske stolice, stolove i tepihe. Uz to, možete pronaći snižene madrace i nadmadrace, poplune, ormare za spavaće sobe, komode i ogledala.

Popusti su tako veliki da se ne morate ograničavati na uređenje sobe svojih mališana, novu možete priuštiti i sebi. Sve što trebate je odvojiti nekoliko trenutaka i uz par klikova mišem zatražiti online pozajmice Ferratum banke.

Novac će vam biti u rukama u trenu, pa još ovog tjedna, možda već i danas,  možete provesti u djelo opremanje doma novim namještajem!

 

 

Koliko novaca trebate?

Koji rok plaćanja želite?