Isplanirajte najbolji doček Nove do sada u 5 koraka

NOVI KORISNICI: ODOBRENJE MIKRO KREDITA SA ROKOM OTPLATE DO 30 DANA JE BEZ PLATNE LISTE!

 

Koliko novaca trebate?

Koji rok plaćanja želite?

Napravite ove godine nešto neočekivano i na pitanje “gdje ćeš za Novu?“ odgovorite – “ne smijem ti reći, pripremam iznenađenje“. I onda zaista iznenadite bolju polovicu ili dragu osobu najboljim dočekom Nove godine do sad.

Ako ste među onima koji čekaju posljednje trenutke kako bi isplanirali slavlje najluđe noći u godini, imamo za vas dobru vijest – još uvijek stignete! Zvuči odlično, ali i izvedivo – evo kako.

1. Odaberite destinaciju

Jeste li više za ljetni ili zimski novogodišnji ugođaj? Maldivi, Dubai, Berlin, London, Mauricijus ili neka druga čarobna destinacija? Zapravo sve ovisi o preferencijama drage osobe. Uostalom, znate koliko ste puta do sada komentirali vremenske (ne)uvjete, samo se sjetite konotacije na spomen zime ili ljeta i znat ćete koji tip destinacije je onaj pravi.

2. Odaberite datum

Novogodišnja je noć samo jedna i zato je važno dobro isplanirati datume, uskladiti ih s godišnjim odmorom. Dobro se raspitajte kada je draga osoba slobodna i može li dobiti godišnji odmor baš u tom trenutku. Cijena smještaja, provoda, putovanja i potencijalna gužva ovisit će upravo o datumu koji ste odlučili planirati.

3. Rezervirajte smještaj i prijevoz

Avion, automobil, autobus, vlak, brod…? Hotel, apartman, stan, bungalov ili nešto drugo? Ovisi gdje se nalazite i koji vremenski interval želite. Iskoristite čari interneta i iskoristite servise koji vam nude jednostavnu rezervaciju smještaja i prijevoza. Ponekad samo putovanje može biti divna pustolovina, pa nemojte izbaciti i tu mogućnost.

4.  Odaberite temu

Romantična večera, vas dvoje, lampice, vatromet, šampanjac ili ludi tulum, gomila razdraganih nasmijanih ljudi, glasna glazba nekog kluba? Ili možda nešto između. Odabir teme, a time i smjera u kojem ćete graditi ugođaj ovisi o onome gdje se nalazite i tko/što vas okružuje. A ako želite stvoriti dobar ugođaj dragoj osobi, trebali biste znati i što ona voli.

5. Opustite se

Devijacije u planovima su neizostavne. Ali ako se opustite i pokušate na sve gledati kao na zabavnu pustolovinu koja za ishod ima nezaboravno iskustvo, divne uspomene i priče koje ćete prepričavati još dugo uz osmijeh – onda je sve baš tako kako je trebalo biti. Neprocjenjivo!

Pripremite se unaprijed za potencijalne loše scenarije i imajte sa sobom uvijek spremnu gotovinu. U Ferratum banci do 31.12.2017. možete uzeti Mikrokredit a novac vam je na računu u 15 minuta. Razmislite i o toj opciji.

Zato krenite odmah sad. Prosurfajte internetom i izgradite najljepšu novogodišnju priču.

Označite ovu objavu sa „sviđa mi se“ ako smatrate da vam je pomogla. Podijelite ovu objavu ako znate neke druge osobe koje bi mogla inspirirati. Više odličnih priča i savjeta na našem blogu!

Uz Ferratum gotovinski kredit svaka destinacija je na dlanu - prijavi se