Brzi zajam u tren oka

0800 7707 ; Prijave 0-24h

JESTE LI KANDIDAT?

 

Ako ste se zatekli u situaciji iz koje ne vidite izlaz možete prestati tražiti i pročitajte nekoliko narednih redaka. Možda baš ovdje pronađete rješenje svojih problema. Radi se o kratkoročnim nenamjenskim brzim zajmovima malih iznosa. Iznosi se izdaju na rok do 12 mjeseci (do 12 rata).

 

Novac se isplaćuje na Vaš račun i u tom trenu on je samo Vaš. Raspolažite s njime po vlastitoj volji. Nas ne zanima na koji način ćete upotrijebiti ovu pozajmicu. Možda ćete je čak i upotrijebiti za neko putovanje koje bez ove opcije ne bi bilo moguće. Izbor je na Vama.

 

NENAMJENSKI BRZI ZAJAM U TREN OKA

Sada napokon možete odahnuti. S nama nema sitnog tiska, nema prikrivenih dodataka na kamate, nema rasipanja vašeg teško stečenog novca. Poštujemo Vas kao klijenta i u skladu s time tretiramo Vas i Vaš novac. Još prije podizanja zajma biti ćete informirani u tančine o svakom trošku i odmah ćete znati koliki je konačni iznos koji je potrebno vratiti.

Želim brzi kredit

 

KAKO NAS KONTAKTIRATI

Posjedujete sve potrebne informacije, znate koji iznos je potrebno vratiti i znate da će Vam novac biti isplaćen na račun već sljedećeg dana. Ostaje Vam samo da nas kontaktirate. To možete učiniti na nekoliko načina: putem chata u desnom donjem uglu naše internet stranice, slanjem maila na info@ferratumbank.hr ili pozivom na besplatni broj 0800 248 242. U najbržem mogućem roku preuzet će Vas jedan od naših agenata i osigurati da transakcija prođe brzo i glatko. Stoga ne očajavajte već nam se obratite s punim povjerenjem.

Prijava slijedi već nakon 2 minute, a novac može biti na Vašem računu čak i isti dan.

U ovo neizvjesno i nepredvidivo vrijeme, savjetujemo Vam da Vaše radno i slobodno vrijeme provedete u toplini svoga doma. A kada je hitno samo jedno je bitno - Ferratum je tu uvijek za Vas!

#ostanidoma

VAŽNO: S OBZIROM NA IZVANREDNU SITUACIJU FERRATUM BANKA ZADRŽAVA PRAVO DODATNO PROVJERITI KREDITNU SPOSOBNOST KORISNIKA (PLATNA LISTA ILI BANKOVNI IZVADAK)

 

Koliko novaca trebate?

Koji rok plaćanja želite?