Brzi nenamjenski krediti

0800 7707 ; Prijave 0-24h

Sve veća potražnja za ovakvom vrstom kreditiranja, nagnala nas je da obratimo veću pozornost i posvetimo članak na temu brzi nenamjenski krediti. Dakle, nenamjenski kredit kao što i sama riječ govori nema posebnu svrhu ili namjenu, možete ga zatražiti za sve vrste roba, usluga i financiranja. Brzi nenamjenski krediti predstavljaju najjednostavnije i najbolje rješenje kada vam je potreban novac u gotovini. Omogućuju vam da zadovoljite sve svoje želje i potrebe u kratkom roku, te vam pružaju točno onoliko koliko vama treba i u trenutku kada je to potrebno. Želite otplatiti stare dugove, minus na tekućem računu, troškove školovanja, režija i sl.? Možda želite uzeti novi namještaj, krenuti na vozački i ispit ili jednostavno napraviti nešto što vas veseli? Uz nenamjenski kredit možete si priuštiti ono što ste odavno htjeli, a niste bili u financijskoj mogućnosti. Sredstva koja zatražite putem nenamjenskog kredita isplaćuju se na vaš osobni tekući račun.

Posudite novac odmah!

Brzi nenamjenski krediti pružaju podizanje određenog iznosa u gotovini (do zadanog maksimalnog iznosa koje nudi Banka) prema željenom planu otplate (poštivajući unaprijed rokove regulirane od strane Banke). Brzi nenamjenski krediti se razlikuju po mnogočemu od drugih vrsta kreditiranja kao što su: stambeni kredit, hipotekarni kredit, kredit za kupnju motornog vozila, kredit za troškove obrazovanja, kredit za umirovljenike i sl. Najveća razlika je u brzini i jednostavnosti procesa koju smo već spomenuli. Sve te stavke utječu na brzinu dobivanja kredita i samim time nenamjenski kredit očituje se kao brzo i jednostavno rješenje za korisnika, a ne kao spor i zahtjevan proces kakvim se smatra podizanje kredita.Naši nenamjenski su kratkoročni krediti za građane u kunama!

Brzi nenamjenski krediti Ferratum banke

Vrste nenamjenskih kredita kakve Ferratum banka nudi nazivaju se brzi krediti. Brzi kredit će vam pomoći da za čak nekoliko minuta dobijete novčana sredstva na osobni tekući račun. Kreditno ste nesposobni za druge? Ne mora značiti da ste i za ferratumbank.hr. Mi dajemo više, pročitajte dalje uvjete koji su potrebni za uzimanje kredita i možete krenuti s prijavom danas.

Minimalna dokumentacija na ferratumbank.hr

Realizacija kredita nikada nije bila lakša i brža. Ferratum banka nudi brze gotovinske kredite za bilo koju namjenu, kako bi zadovoljila potrebe klijenta. Novac stiže na tekući račun korisnika koji je zatražio brzi kredit. Ono što je bitno je da klijentov račun nije blokiran ili zaštićen. Klijent mora biti zaposlen ili u mirovini kako bi mogao podignuti brzi kredit u Ferratum banci. Dokumentacija koja je potrebna prilikom prijave kredita je: osobna iskaznica, kartica tekućeg računa, potpisan Ugovor o kreditu te dokaz o podmirenom Jamstvu. Bez dodatnih provjera, brzi kredit može biti vaš. Za prijavu kredita potrebno je tek nekoliko koraka, prijava traje svega 5 minuta. To nas čini različitim od drugih, jer naš je moto: brzo, sigurno i jednostavno. Dokumentaciju možete dostaviti putem e-maila, fax-a ili putem upload obrasca na kraju prijave za kredit. Svu navedenu dokumentaciju je potrebno dostaviti obostrano preslikano (osobna iskaznica, kartica tekućeg računa).

Vrijeme isplate i otplate za brze nenamjenske kredite?

Ferratum banka nudi fleksibilne i brze kredite, koje je moguće dobiti unutar 15 minuta od dostavljene i potpisane  dokumentacije. Period otplate kredita birate isključivo vi prema vlastitim mogućnostima bez obzira na iznos kredita, s time da je minimalni period otplate kredita 90 dana, a maksimalni period 365 dana. Kredit možete podići po najmanjoj efektivnoj godišnjoj kamatnoj stopi (EKS) od 5,25% do najveće efektivne kamatne stope koja iznosi 9,26%.

Po čemu se razlikuju naši brzi nenamjenski krediti?

Brzi krediti Ferratum banke razlikuju se po mnogočemu. Mnogim korisnicima najveću prednost čini to što je cijeli proces od prijave do zaključenja kredita moguće ostvariti online putem. Bez odlaska na fizičku lokaciju, iz udobnosti vlastitog doma, s poslovnog puta te gdje god se nalazili. Brzo, sigurno i jednostavno! Zaista isplata je moguća već unutar nekoliko minuta od uspješne prijave. Zatražite brzi nenamjenski kredit u gotovini bez prepreka i hrpe dokumentacije uz pomoć Ferratum banke. Naša korisnička podrška vam je na raspolaganju od 0-24h. Možete nam se obratiti i putem besplatnog info telefona na broj: 0800 7707.

Kako se prijaviti?

Samo prilikom prve prijave potrebno se prijaviti putem web stranice www.ferratumbank.hr, odnosno ovo vrijedi samo za nove klijente. Ukoliko ste već naš klijent i imate vlastiti korisnički račun svaku daljnju prijavu možete obaviti putem prijave za kredit. Putem obrasca i kreditnog kalkulatora u samo nekoliko koraka ispunite svoju prijavu.

Označite ovu objavu sa „sviđa mi se“ ako ju je bilo zabavno čitati. Podijelite je ako je bila korisna. Više odličnih priča i savjeta na našem blogu!

Želite li saznati više o tome kako vam Ferratum može olakšati život?

Posudite novac odmah!