Brzi gotovinski krediti.

Brzo ih posudiš, a još lakše vratiš!

PRIMJER KREDITA: Uz zatraženi iznos 6.000,00 kn na period od 150 dana, ukupan iznos sa svim pripadajućim troškovima iznosi 6.104,40 kn, uz EKS 7,26%, iznos Premije 104,40 kn te iznos mjesečne rate 1.220,88 kn (5 rata).Minimalni period otplate kredita: 15 dana. Maksimalni period otplate kredita: 365 dana. Najveća EKS (Efektivna kamatna stopa): 7,31%.

ZA USPJEŠNU PRIJAVU ZA KREDIT POTREBNO JE PROĆI PROCES IDENTIFIKACIJE I VERIFIKACIJE DOKUMENATA TIJEKOM PRIJAVE: KAKO USPJEŠNO PROĆI IDENTYUM?

Zašto se odlučiti za kredit u Ferratumu?

Bez odlaska u banku i čekanja u redu, prijavite se online bez nepotrebne papirologije.

Brzo odobrenje kredita uz jednostavne uvjete te isplatu novca na vaš tekući račun - čak i istog dana.

Bez skrivenih troškova uz fleksibilnost otplate.

Kako se jednostavno, brzo i sigurno prijaviti za kredit?

01.

Izaberi iznos i rok otplate.

02.

Ispuni prijavu za kredit u svega par minuta te se uspješno identificiraj.

03.

Riješeno! Opustite se i pričekajte najbrže odobrenje i isplatu kredita - čak istog dana!

Da imate priliku ostvariti dugogodišnji san, biste li iskoristiti trenutak ili biste dopustili nekome ili nečemu da Vam stane na put?

Kada je riječ o ostvarenju naših snova, mnogi ljudi kažu da je novac najveća prepreka. Mi u tvrtki Ferratum Money vjerujemo u osnaživanje i poticanje pojedinaca da kažu „da“ prilikama.

Život je kratak. Živite život punim plućima

Ostvarenje onoga što želite uz brze gotovinske kredite

Bez obzira radi li se o tome da ostvarite dugogodišnji san ili da jednostavno sredite svoje financije rješavanjem svakodnevnih troškova, za mnoge je ljude brzi gotovinski kredit najbolje brzo i jednostavno kratkoročno rješenje kada im je potreban novac čim prije.

Osim pomaganja ljudima da ostvare svoje snove, postoje i drugi slučajevi u kojima je brzi gotovinski kredit savršeno rješenje. Evo nekoliko takvih slučajeva.

Kad te krene, krene te

Svi smo čuli za izraz „kad te krene, krene te“. Često kada imamo jedan trošak istodobno uslijede još dva ili tri. Ponekad je to jednostavno tako. Međutim, brzi gotovinski kredit može pomoći smanjiti opterećenje i premostiti prazninu do sljedeće plaće.

Kad imate nešto za proslaviti

Planirate svoj veliki dan mjesecima. Nakon slanja pozivnica za vjenčanje, iznajmljivanja sale, plaćanja hrane i pića i kupovine vjenčanice, morate još i unajmiti DJ-a i fotografa. Brzi može osigurati da Vaše životne uspomene budu pozitivne.

U hitnim slučajevima

Tijekom posljednjih nekoliko tjedana, dok ste pili hladna pića, osjetili ste bol u zubu. Tijekom vikenda se bol toliko povećala da je više niste mogli trpjeti. Kada je riječ o hitnom popravku zuba, novac ne bi trebao biti drugi izvor boli.

Kada vam je potrebna mala jednokratna isplata

Nakon kupnje novog namještaja, dobili ste poruku od vlasnika stana u kojoj Vas podsjeća da do petka morate platiti i mjesečnu najamninu. Uz možete se osjećati kao kod kuće.

Kada trebate nešto započeti

Bilo da se Vaš automobil upravo pokvario ili postoje planirani željeznički popravci na Vašoj liniji vlaka, svatko treba pouzdan izbor prijevoza da dođe od točke A do točke B. Naši krediti su izvrsno rješenje da se vratite na cestu, bilo da kupite bicikl ili da platite prvu ratu za najam ili kupnju rabljenog automobila.

Bez obzira na Vaše kratkoročne potrebe, Ferratum Vam može pomoći. Naši brzi gotovinski krediti koji se odobravaju i isplaćuju isti dan najbrži su i najpristupačniji način dobivanja novčanih sredstava kako biste mogli ostvariti ono što želite.

Prilika da se nešto ostvari

Brzi gotovinski kredit tvrtke Ferratum najbrži je način dobivanja novčanih sredstava kada želite nešto ostvariti.

Mi smo međunarodni pružatelj rješenja mobilnog bankarstva i potrošačkih kredita. Kao pionir na području financijske tehnologije i mobilnog kreditiranja, proširili smo svoje poslovanje na 25 zemalja od 2005. godine.

Jednostavno ispunite zahtjev putem naše internetske stranice, za što je potrebno svega nekoliko minuta. Zatim ćete primiti odluku nekoliko minuta kasnije, a novac koji trebate možete dobiti istog dana.

Sorry, there are errors on the page: