4 stvari koje možete raditi tijekom uskršnjeg vikenda

0800 7707 ; Prijave 0-24h

Ferratum Bank - Brzi krediti s isplatom već unutar 15 minuta. Provjerite koliko smo brzi!

Koliko novaca trebate?

Koji rok plaćanja želite?

Prijave 0-24, 365 dana u godini!

Uskrs je u mnogim zemljama širom svijeta četverodnevni vikend, što ga čini jednim od najpopularnijih doba godine za putovanja, druženje s prijateljima i kvalitetno provođenje vremena s Vašom djecom.

Kako biste iskoristili produženi vikend što je bolje moguće, u nastavku nudimo četiri prijedloga što možete raditi ovog Uskrsa:

1. Uskršnji izleti

Ako razmišljate o uskršnjem izletu, niste jedini. Tijekom produženog vikend za Uskrs 2016. godine, Evening Standard u Velikoj Britaniji procijenio je da će oko 17 milijuna automobila biti na cestama, dok je na nebu zračna luka Heathrow očekivala 850.000 jet-setera. Putovanja za Uskrs su česta pogotovo ako je ispred vas lijep i sunčan tjedan.

Ako ste se pripremili na gužve u prometu i niste u žurbi, iskoristite prednost produženog vikenda i rezervirajte opuštajući izlet ili avanturistički bijeg.

2. Kupovina

Prema godišnjoj anketi Nacionalnog saveza maloprodaje o trošenju za vrijeme Uskrsa, u 2017. godini, očekivalo se da će Amerikanci potrošiti rekordne 18,4 milijarde dolara za Uskrs, u odnosu na prethodni rekord, postavljen 2016. godine, od 17,3 milijarde dolara.

Nimalo iznenađujuće, slatkiši i čokolada bili su na vrhu popisa svakog ispitanika. Međutim, nakon slatkiša, 49,6 %ispitanika reklo je da planira kupiti odjeću tijekom Uskrsa.

Ako je „šoping terapija“ ono što tražite ovog Uskrsa, imate sreće. Tijekom produženog uskršnjeg vikenda mnogi trgovci nude uskršnju rasprodaju u trgovinama i putem interneta. Obratite pozornost na dobre ponude.

3. Odlazak u restoran

Trgovine nisu jedino mjesto na kojem volimo trošiti novac tijekom uskršnjeg razdoblja. Sve više i više ljudi preferira trošiti svoj novac na iskustva, a ne na materijalne stvari.

Tvrtka Springboard iz Velike Britanije koja vrši procjenu rezultata poslovanja navela je da je u prethodnim godinama 25 % prodaje tijekom uskršnjeg vikenda ostvareno u trgovinama koje prodaju modne artikle, dok je 10 % prodaje ostvareno u ugostiteljskim objektima koji prodaju hranu i piće. Ove se godine očekuje da će se te brojke kretati oko 20 %, odnosno 15 %.

Posljednjih nekoliko godina mnogi su restorani počeli nuditi uskršnje jelovnike i sljedove jela koja, naravno, uključuju ukusne čokoladne deserte.

Pogledajte koji restorani u Vašoj blizini nude posebne uskršnje jelovnike.

4. Potraga za uskršnjim jajima

Ono što je jednako zabavno za Vas i Vašu djecu svakako je potraga za uskršnjim jajima, i s tim ne možete pogriješiti. U Velikoj Britaniji, na primjer, možete pronaći nekoliko opcija, uključujući međunarodnu željezničku postaju St Pancras na kojoj su uskršnja jaja s posebnim oznakama sakrivena u nekoliko trgovina unutar same postaje. Oni koji imaju dovoljno sreće i pronađu jaja, mogu ih odnijeti na blagajnu i podići svoju nagradu.

Većina većih gradova nudi potragu za uskršnjim jajima; odite na Google i provjerite nudi li se potraga za uskršnjim jajima u vašem gradu.

5. Slatke mogućnosti

Iskorištavanje produženog vikenda predstavlja apsolutni imperativ. Međutim, shvaćamo da ponekad možda nećete dobiti plaću do sljedećeg tjedna i nemate dovoljno gotovine. Nemojte se bojati. Mikrokredit tvrtke Ferratum Vam može pomoći olakšati život ovog Uskrsa.

Naši mikrokrediti koji se odobravaju isti dan najbrži su i najpristupačniji način dobivanja novčanih sredstava. Jednostavno ispunite zahtjev putem naše jednostavne mobilne aplikacije ili internetske stranice. Zahtjevi su neobvezujući i u potpunosti besplatni, te dobivate odluku u roku od nekoliko minuta. Bez papirologije, bez gnjavaže. Ako Vam kredit bude odobren, dobit ćete novac koji trebate u roku od jednog dana.

Ako trebate kratkoročno novčano rješenje ovog Uskrsa, posjetite tvrtku Ferratum Money!

Želim Ferratum gotovinski kredit