4 stvari koje možete raditi tijekom uskršnjeg vikenda

0800 7707 ; Prijave 0-24h

Koliko novaca trebate?

Koji rok plaćanja želite?

Uskrs je u mnogim zemljama širom svijeta četverodnevni vikend, što ga čini jednim od najpopularnijih doba godine za putovanja, druženje s prijateljima i kvalitetno provođenje vremena s Vašom djecom.

Kako biste iskoristili produženi vikend što je bolje moguće, u nastavku nudimo četiri prijedloga što možete raditi ovog Uskrsa:

1. Uskršnji izleti

Ako razmišljate o uskršnjem izletu, niste jedini. Tijekom produženog vikend za Uskrs 2016. godine, Evening Standard u Velikoj Britaniji procijenio je da će oko 17 milijuna automobila biti na cestama, dok je na nebu zračna luka Heathrow očekivala 850.000 jet-setera. Putovanja za Uskrs su česta pogotovo ako je ispred vas lijep i sunčan tjedan.

Ako ste se pripremili na gužve u prometu i niste u žurbi, iskoristite prednost produženog vikenda i rezervirajte opuštajući izlet ili avanturistički bijeg.

2. Kupovina

Prema godišnjoj anketi Nacionalnog saveza maloprodaje o trošenju za vrijeme Uskrsa, u 2017. godini, očekivalo se da će Amerikanci potrošiti rekordne 18,4 milijarde dolara za Uskrs, u odnosu na prethodni rekord, postavljen 2016. godine, od 17,3 milijarde dolara.

Nimalo iznenađujuće, slatkiši i čokolada bili su na vrhu popisa svakog ispitanika. Međutim, nakon slatkiša, 49,6 %ispitanika reklo je da planira kupiti odjeću tijekom Uskrsa.

Ako je „šoping terapija“ ono što tražite ovog Uskrsa, imate sreće. Tijekom produženog uskršnjeg vikenda mnogi trgovci nude uskršnju rasprodaju u trgovinama i putem interneta. Obratite pozornost na dobre ponude.

3. Odlazak u restoran

Trgovine nisu jedino mjesto na kojem volimo trošiti novac tijekom uskršnjeg razdoblja. Sve više i više ljudi preferira trošiti svoj novac na iskustva, a ne na materijalne stvari.

Tvrtka Springboard iz Velike Britanije koja vrši procjenu rezultata poslovanja navela je da je u prethodnim godinama 25 % prodaje tijekom uskršnjeg vikenda ostvareno u trgovinama koje prodaju modne artikle, dok je 10 % prodaje ostvareno u ugostiteljskim objektima koji prodaju hranu i piće. Ove se godine očekuje da će se te brojke kretati oko 20 %, odnosno 15 %.

Posljednjih nekoliko godina mnogi su restorani počeli nuditi uskršnje jelovnike i sljedove jela koja, naravno, uključuju ukusne čokoladne deserte.

Pogledajte koji restorani u Vašoj blizini nude posebne uskršnje jelovnike.

4. Potraga za uskršnjim jajima

Ono što je jednako zabavno za Vas i Vašu djecu svakako je potraga za uskršnjim jajima, i s tim ne možete pogriješiti. U Velikoj Britaniji, na primjer, možete pronaći nekoliko opcija, uključujući međunarodnu željezničku postaju St Pancras na kojoj su uskršnja jaja s posebnim oznakama sakrivena u nekoliko trgovina unutar same postaje. Oni koji imaju dovoljno sreće i pronađu jaja, mogu ih odnijeti na blagajnu i podići svoju nagradu.

Većina većih gradova nudi potragu za uskršnjim jajima; odite na Google i provjerite nudi li se potraga za uskršnjim jajima u vašem gradu.

5. Slatke mogućnosti

Iskorištavanje produženog vikenda predstavlja apsolutni imperativ. Međutim, shvaćamo da ponekad možda nećete dobiti plaću do sljedećeg tjedna i nemate dovoljno gotovine. Nemojte se bojati. Mikrokredit tvrtke Ferratum Vam može pomoći olakšati život ovog Uskrsa.

Naši mikrokrediti koji se odobravaju isti dan najbrži su i najpristupačniji način dobivanja novčanih sredstava. Jednostavno ispunite zahtjev putem naše jednostavne mobilne aplikacije ili internetske stranice. Zahtjevi su neobvezujući i u potpunosti besplatni, te dobivate odluku u roku od nekoliko minuta. Bez papirologije, bez gnjavaže. Ako Vam kredit bude odobren, dobit ćete novac koji trebate u roku od jednog dana.

Ako trebate kratkoročno novčano rješenje ovog Uskrsa, posjetite tvrtku Ferratum Money!

Želim Ferratum gotovinski kredit

 Ocijenite nas! Molimo Vas ocijenite ovaj razgovor kako bismo poboljšali našu uslugu +