Kako koristiti kreditni kalkulator.

Bilo da se radi o otvaranju vrata zlatnoj prilici ili o pomoći u situacijama iz svakodnevnog života poput popravka automobila ili plaćanja računa, mi u Ferratumu vjerujemo u pružanje alata ljudima koji će im pomoći da češće kažu "da" životu.

Odgovorno kreditiranje

Budući da je tvrtka osnovana u Helsinkiju, Finska, nordijske vrijednosti kao što su povjerenje, poštenje, pouzdanost i održivost u središtu su našeg poslovanja.

Smatramo da transakcija nije samo financijske naravi - ona je međusobna razmjena izgrađena na povjerenju.

Kao odgovoran kreditor, nastojimo se pridržavati odgovornih marketinških praksi i osigurati transparentnost i točnost svih informacija koje pružamo našim klijentima.

Naš proces odobravanja kredita temelji se na sofisticiranom modelu bodovanja kojeg razvijamo dugi niz godina. Temeljimo svoje odluke o kreditiranju na pažljivoj procjeni financijskog položaja zajmoprimca, njegove sposobnosti otplate kredita te hoće li se kreditom ispuniti zahtjevi i ciljevi zajmoprimca.

Iako naš proces odobravanja kredita traje samo nekoliko minuta, uzimaju se u obzir razni čimbenici kako bi se osiguralo da se krediti odobravaju na temelju pouzdanog i etičkog rasuđivanja.

Ako naši klijenti budu imali poteškoća s otplatom, uvijek ćemo rado raspraviti i istražiti opcije zajedno.

Izračun kredita

Koristeći naš kreditni kalkulator s izračunom bankovne naknade, možete odrediti puni iznos otplate naših kredita. Jednostavno upotrijebite klizač na kreditnom kalkulatoru kako biste odabrali iznos novca koji želite pozajmiti, a zatim upotrijebite sljedeći klizač kako biste odabrali željeni broj dana otplate kredita. Naš će kreditni kalkulator tada izračunati bankovnu naknadu, nakon čega ćete moći vidjeti ukupan trošak kredita prema Ferratum banci.

Prilagodba Vašeg kredita

Što je najbolje od svega, možete lako upravljati Vašim kreditom tako da pronađete kombinaciju koja Vam najviše odgovara za otplatu Vašeg kredita.

Koristite klizače na kreditnom kalkulatoru da biste promijenili broj dana i iznos novca sve dok ne pronađete iznos izračuna kredita koji Vam najviše odgovara.

Osiguranje kredita

Vjerujemo u potpunu transparentnost i ne volimo neugodna iznenađenja.

Kao izravni kreditor, dužni smo osigurati naplatu izdanih kredita putem 2 dostupne vrste osiguranja: osobnim jamcem ili putem profesionalnih garantnih društava koja pružaju jamstva za kredite fizičkim osobama.

Što su bankovne naknade?

Bankovne naknade predstavljaju naknadu koja se naplaćuje korisniku ili zajmoprimcu za posudbu novca od zajmodavca. Bankovne naknade izražavaju se kao postotak ukupnog iznosa kredita.

Bankovne naknade za različite vrste kredita

Naši Mikro krediti do 3000 kn sa rokom otplate do 30 dana su idealan proizvod za sve one kojima brzo treba novac sa kratkim rokom otplate. Posudiš ih brzo, a još lakše vratiš!

Naši Plus krediti su fleksibilan kreditni proizvod koji se nudi u većim iznosima, za nove korisnike od 2.000 do 10.000 kuna s duljim rokovima dospijeća: od 2-18 mjeseci dok postojeći korisnici mogu zatražiti Plus kredit od 2.000 do 25.000 kuna na 2 do 18 mjesečnih rata. Plus krediti uključuju plan obročne otplate.

Obroci otplate ravnomjerno su raspoređeni tijekom trajanja kredita. To klijentima omogućuje da planiraju svoje financije kada otplaćuju kredit.

Sorry, there are errors on the page: