Ferratum Grupa

Ferratum Grupa

Helsinki, srpanj 2017.DIGITALNI ZAJMODAVAC S VIZIJOM FINANCIJSKE TEHNOLOGIJE

Ferratum Oyj- upisan u „Prime Standard“ Frankfurtske burze vrijednosnih papira - nudi pojedincima i poduzetnicima mobilno kreditiranje i bankarske usluge koje su brze i jednostavne za korištenje. Ferratum je digitalni zajmodavac s vizijom stvaranja digitalnog financijskog ekosustava koji nadilazi gnjavažu oko tradicionalnih bankovnih i financijskih transakcija.

 

Pod vodstvom svog osnivača Jorma Jokela, Ferratum se vrlo brzo proširio od svog osnutka 2005. godine. S 1,6 milijuna klijenata, Ferratum je jedan od rijetkih istinski međunarodnih igrača značajne veličine u brzorastućem tržištu mobilnih potrošačkih kredita. Ferratum trenutačno posluje u 18 europskih zemalja, kao i u Kanadi, Meksiku, Rusiji, Australiji, Novom Zelandu i Brazilu, a sjedište mu je u Helsinkiju, Finska. Do kraja 2016. godine, Ferratum je imao rekordne rezultate, te su mu prigodi porasli već osmo uzastopno tromjesečje. Prihodi od 154,1 milijuna EUR veći su za 38,8% u odnosu na isto razdoblje prethodne godine, s dobiti (EBIT) od 21,1 mil. EUR.

 

MOBILNA DISRUPCIJA

Suvremeno bankarstvo je digitalno; bankarstvo sutrašnjice je mobilno.

Ferratum Mobile Bank nastavlja sa širenjem na 2 nove države, Španjolsku i Francusku, koje je pokrenuto ove godine. Ferratum Mobile Bank revolucionarna je nova platforma koja obuhvaća sveukupne financije klijenata u jednoj aplikaciji. Klijenti mogu pristupiti svojim tekućim računima, štednji i debitnim karticama u stvarnom vremenu na jednostavan, siguran i mobilan način, bez obzira na valutu. Otvaranje računa traje samo nekoliko minuta s našim postupkom prijave putem interneta - papirologija nije potrebna.

 

MOBILNE BANKARSKE USLUGE: BESPLATNE OSNOVNE USLUGE S DODANOM VRIJEDNOŠĆU

• Besplatni tekući račun, 100% mobilan i jednostavan za korištenje;

• Prekoračenje po tekućem računu prema vlastitom izboru;

• Dugoročni polog na tri, šest ili 12 mjeseci s konkurentnim kamatnim stopama;

• Viševalutna debitna kartica tvrtke MasterCard;

• Transakcije u stvarnom vremenu koje omogućuju brzo i lako plaćanje bilo gdje u EU-u, uključujući Norvešku;

• Automatizirani ciljevi štednje i poticaji za povećanje štednje i mogućnosti uštede;

• U budućnosti: Pristup novim kreditnim i investicijskim proizvodima kao što je P2P pozajmljivanje i sadržaji trećih strana.

 

 

FERRATUM – VIŠE OD BANKE!

 

BRZI PRISTUP SREDSTVIMA: OPSEG FERRATUMOVE PONUDE KREDITA

Mi u Ferratumu ne vjerujemo u banke. Barem ne u tradicionalnom smislu. Vjerujemo u financijsku tehnologiju koja je mobilna, jednostavna za korištenje, međunarodna i vrlo sigurna.

Strategija se temelji na zemljopisnom širenju, daljoj diverzifikaciji proizvoda i mobilnoj banci. Ferratum nudi brze i jednostavne kredite klijentima, bez gnjavaže. Uslugama se može pristupiti putem interneta i na mobilnim uređajima, a odluka o odobrenju zajma se obično donosi u roku od nekoliko minuta. Klijenti mogu podnijeti zahtjev za zajam u iznosu od 50 EUR do 20,000 EUR. Ferratum nudi i zajmove na rate malim poduzetnicima koji uspješno posluju. 

 

MSP - Ferratumovo poslovanje

Krediti za malo poduzetništvo, trenutačno dostupni u pet zemalja, nude se osnovanim malim poduzetnicama koji uspješno posluju najmanje dvije godine. Krediti se kreću između 2.000 i 100.000 EUR i redovito se koriste za obrtni kapital i financiranje premošćivanja.

Povezivanjem mobilnog bankarstva, građanskih kredita i kreditiranja malih i srednjih poduzeća, Ferratum je idealno pozicioniran kako bi obuhvatio veliki potencijal revolucije pametnog bankarstva, kao i iskoristio slabija kreditna tržišta.

 

Novac dobiven brzo i 100% putem interneta za svih na globalnoj razini!

Bez obzira na to koliko su klijenti različiti, koliko se razlikuju njihove potrebe i životni uvjeti - svi se mogu osloniti na Ferratum grupu kao pametnog, brzog i nekompliciranog pružatelja financiranja.

Naši klijenti su gotovo podjednako podijeljeni na muškarce i žene. Imamo aktivne klijente među svim dobnim skupinama. Parovi s djecom predstavljaju 42% Ferratumovih klijenata, dok udio samaca iznosi 35%. Dvije trećine Ferratumovih klijenata zaposleno je na puno radno vrijeme.

Povezivanjem naših klijenata obično se želi ostvariti lakše, brzo, anonimno i nebirokratsko premošćivanje kredita.

 

Naša je misija pružiti najbolje korisničko sučelje za kreditne i bankarske procese te osobnu službu za korisnike 24 sata dnevno 7 kojoj se može pristupiti na internetu putem naše internetske stranice, mobilnih aplikacija i internetske stranice naših partnera.

Mi nudimo više od novca. Svima.

 

Dodatne informacije

Posjetite stranicu www.ferratumgroup.com kako biste pronašli više informacija o Ferratum Grupi.

 

Gđa Outi Ellilä

outi.ellila@ferratum.com

+358 400 470131