Zašto odmah rezervirati put na Maldive

0800 7707 ; Prijave 0-24h

Luksuzni resorti, pregršt morskih aktivnosti te, prema mišljenju mnogih, najljepše pješčane plaže na svijetu razlozi su zbog kojih se Maldivi brojnim ljubiteljima putovanja nalaze na popisu destinacija iz snova. Pogled koji se pruža kada se hidroavionom približavate nekom od pješčanih otočića u Indijskom oceanu zaista izgleda božanstveno - poput raja na zemlji.

Osim što su postali sinonim za odlaske na medeni mjesec, Maldivi su sa svojim bungalovima iznad mora ili na samoj plaži (za koje je potrebno izdvojiti i do 8.000 kuna za noć) postali i sinonim raja rezerviranog za bogataše. No, je li zaista tako? Trebate li plivati u novcu da biste mogli ljetovati na Maldivima?

Iako je ukupna cijena ono što većinu najviše muči kada je u pitanju putovanje na Maldive, ako detaljno proučimo ponudu možemo primijetiti da je ovo otočje postalo prihvatljiva destinacija za odmor.

Put od Hrvatske do tog tirkiznog raja zahvaljujući sve većoj konkurenciji među zrakoplovnim kompanijama više nije skup kao što je nekad bio. Osim toga, ako odustanete od bungalova na vodi, na Maldivima možete odsjesti i za samo par stotina kuna na noć, što je samo jedan od razloga da svoj odmor provedete na ovoj egzotičnoj destinaciji.

Povoljnije cijene smještaja

Iako se većina za put na Maldive odluči u zimskim mjesecima, jer od svibnja do listopada traje sezona ljetnog monsuna, ondje se može uživati tijekom svih 365 dana u godini. Cijene smještaja u srpnju, kolovozu i rujnu značajno padaju pa ako imate želju jednom u životu posjetiti ovu egzotičnu destinaciju, a nemate novca na bacanje, kišno razdoblje Vas ne treba pokolebati.

Temperature se čak ni tada ne spuštaju ispod 25°C, a često se događa i to da cijeli tjedan ipak prevladava sunčano vrijeme, tek uz poneku jaču naoblaku ili kratkotrajni pljusak.

Na nekim non-resort otocima kao što su Rashdoo ili Maafushi možete usred kolovoza pronaći smještaj koji će Vas za 6 noćenja za dvije osobe stajati od 3.000 do 5.000 kuna. Neke od smještajnih jedinica nalaze se tik uz plažu, a u cijenu su uključeni i doručak i večera.

Idealna destinacija za sve one koji žele istinski uživati

Svi koji su već posjetili Maldive mogu posvjedočiti kako su domaćini iznimno ljubazni te kako je ondje sve podređeno gostima i maksimalno im se ugađa.

Odmor na Maldivima prvenstveno se vrti oko sunčanja i kupanja pa tako možete isprobati veliki broj vodenih sportova, istražiti koraljne grebene te, ako ste dovoljno hrabri, zaplivati s morskim psima. Međutim, treba znati da morski psi koji ondje obitavaju nisu opasni za ljude i da su Maldivi jedno od najsigurnijih mjesta na svijetu za ljubitelje plivanja i ronjenja. Tako da se slobodno možete opustiti i uživati u predivnim podvodnim prizorima!

Ako se želite uputiti na neki od izleta, jeftinije ćete proći ako ih rezervirate direktno iz hotela. Primjerice, za istraživanje okolnih otoka brodom potrebno je izdvojiti oko 300 kn po osobi, dok Vas za 150 kuna mogu prebaciti do pješčanih sprudi koje su idealno mjesto za fotografiranje ako se želite pohvaliti na društvenim mrežama.

Hit odredište u kolovozu

Zbog povoljnijih cijena smještaja mnogi se najčešće odluče posjetiti Maldive baš u kolovozu pa se zna dogoditi da su hoteli tada u potpunosti bukirani, zato požurite i odmah danas krenite planirati svoj put na Maldive.

Ako Vam stanje na bankovnom računu kvari maštanje o putovanju na ovo egzotično otočje i trebate malu novčanu pomoć, Ferratum banka ima jednostavno rješenje pomoću kojeg ćete svoj odmor učiniti nezaboravnim.

Brzi zajam – isplata odmah!

Svi novi korisnici Ferratum banke mogu zatražiti besplatni kredit, a do njega možete doći uz zajam putem kojeg ste oslobođeni svih bankovnih naknada. Novi korisnici uz 0 kuna troškova mogu dobiti online kredite bez ovjere poslodavca u iznosu do 3.000 kuna, uz rok otplate do 30 dana.

Smatramo kako su Maldivi jedna od destinacija koju svi trebaju posjetiti barem jednom, zato smo i za naše postojeće korisnike kreirali ponudu. Postojećim korisnicima su na raspolaganju gotovinski Plus krediti u iznosu od 2.000 do 10.000 kuna na rok otplate od 2 do 12 mjeseci.

Sada kada znate da financije ne moraju biti prepreka na putu do odmora na egzotičnim Maldivima, vrijeme je da rezervirate let!

U ovo neizvjesno i nepredvidivo vrijeme, savjetujemo Vam da Vaše radno i slobodno vrijeme provedete u toplini svoga doma. A kada je hitno samo jedno je bitno - Ferratum je tu uvijek za Vas!

#ostanidoma

VAŽNO: S OBZIROM NA IZVANREDNU SITUACIJU FERRATUM BANKA ZADRŽAVA PRAVO DODATNO PROVJERITI KREDITNU SPOSOBNOST KORISNIKA (PLATNA LISTA ILI BANKOVNI IZVADAK)

 

Koliko novaca trebate?

Koji rok plaćanja želite?