Brze pozajmice bez kamata i troškova: Evo kako su ih dobili Marko, Ivana i Luka!

0800 7707 ; Prijave 0-24h

 

Jeste li se ikada našli u situaciji kada vam je trebao sami mali poticaj da uspijete preživjeti mjesec u pozitivnoj nuli? Ponekad nam se dogodi neplanirani trošak za koji jednostavno nemamo novca. Bilo da se radi o iznenadnom kvaru kućanskih aparata, bolesti kućnih ljubimaca, većih režija ili povoljne kupovine na rasprodajama, to su sve neplanirani izdaci koji opterećuju naš budžet i za koje nismo izdvojili novac.

Uzdajte se u svoj instinkt

U tim trenucima pomišljate na pomoć viših sila koja će vam odmah i bez previše komplikacija posuditi novac i riješiti vas svih briga i stresa oko toga kako doći do iznosa koji će olakšati vašu financijsku situaciju. A onda se budite iz sna. Jeidno što ste trebali jest slušati vlasttiti instinkt i obratiti se Ferratum banci.

U nastavku saznajte kako su Marko, Ivana i Luka uz pomoć svog dobrog isntinksta prepoznali ponudu koja se ne propušta i dobili brze pozajmice, i to bez dodatnih troškova i kamata!

Besplatni krediti vade iz krize

Bližio se kraj mjeseca, a Markov pas se naglo razbolio. Marko je bio nemoćan i bez okolišanja je znao da mora pomoći svom najboljem prijatelju. Odveo ga je veterinaru koji je psa uputio na pretrage kako bi se što prije saznalo što je posrijedi. A Marka je oblio hladan znoj. Osim što je bio u panici zbog zdravlja psa, znao je da nema novca kojim će platiti pretrage i liječenje.

No, tada mu je zasjalo sunce. U razgovoru s prijateljem, saznao je za besplatne kredite. Sada je mogao posuditi do 3000 kn uz 0 kn troškova na rok otplate do 30 dana!

"Nisam mogao vjerovati! Za pretrage i liječenje mi je trebalo 900 kn, što sam sada mogao posuditi na 30 dana bez ikakvih troškova! Novac je isti dan bio na mom računu. Bilo mi je samo važno da doguram do sljedeće plaće, a sada sam dobio novac bez kamata i troškova!", oduševljeno je pričao Marko.

I postojeći korisnici dobivaju

Ivani je perilica za rublje najednom prestala raditi, a uz troje djece, ne trebamo niti pričati kako se nemoćno osjećala. A uz to, ovaj mjesec im nije bio lagan. Ivanin suprug je promijenio posao, a mjesec dana prije toga nije radio. Stoga je znala da će popravak perilice za rublje morati pričekati.

"Bila sam očajna. Uz troje malene djece i supruga koji radi, rublje ponekad perem i dva puta na dan. Prljava roba se jako brzo skuplja i jednostavno ne znam kako bih to sve oprala na ruke", bila je u panici Ivana.

Tada se sjetila da je već jednom uzimala brze pozajmice pa je odlučila otići na internetsku stranicu Ferratum banke i provjeriti koji su sada uvjeti.

Štednja uz besplatne kredite

Luka je kao novi član također iskoristio brze pozajmice i tako uštedio! Naime, već je dugo razmišljao o kupnji novog usisavača, kada je ugledao akciju u pola cijene. Mogao je dobiti odličan usisavač za 50% popusta. No, postojao je jedan problem. Sada nije imao novca.

"Iako već dugo planiram kupnju usisavača, ovaj mjesec imao sam velike financijske izdatke i nije mi ostalo novca za usisavač. Trebalo mi je 1500 kn, a nisam znao kako do njih doći. Bio sam uvjeren da ću propustiti ovu odličnu priliku", sa žaljenjem je pričao Luka.

Ali tada je ugledao reklamu za besplatne kredite i odmah istog dana dobio novac!

"Ispunio sam online obrazac i nisam mogao vjerovati u ono što vidim. Već taj isti dan dobio sam 1500 kn s rokom otplate na 30 dana, bez ikakvih troškova! Isti taj iznos sam i vratio. Nema neugodnih iznenađenja, dodatnih troškova i kamata", bio je sretan Luka.

U trenucima kada se osjećamo kao da stojimo na rubu, uvijek postoji netko tko brine o nama i ne da nam da padnemo. Ferratum besplatni krediti omogućuju nam da život živimo bezbrižnije, opuštenije i lakše. Pouzdajte se u njih i riješite svoje financijske probleme u jednom danu iz udobnosti svoga doma!

U ovo neizvjesno i nepredvidivo vrijeme, savjetujemo Vam da Vaše radno i slobodno vrijeme provedete u toplini svoga doma. A kada je hitno samo jedno je bitno - Ferratum je tu uvijek za Vas!

#ostanidoma

VAŽNO: S OBZIROM NA IZVANREDNU SITUACIJU FERRATUM BANKA ZADRŽAVA PRAVO DODATNO PROVJERITI KREDITNU SPOSOBNOST KORISNIKA (PLATNA LISTA ILI BANKOVNI IZVADAK)

 

Koliko novaca trebate?

Koji rok plaćanja želite?