Vreli kolovoz topi cijene: Što kupiti na ljetnim sniženjima

0800 7707 ; Prijave 0-24h

Stiglo je razdoblje u godini kada je teško ući u neki trgovački centar i napustiti ga praznih ruku, čak i ako ste došli samo na kavu i zapravo ništa ne trebate. Dolaskom ljetnih mjeseci započela su sezonska sniženja, a najveći popusti rezervirani su upravo za kolovoz.

Kućni budžeti su u ovom razdoblju vjerojatno već dosta istrošeni zbog troškova za ljetovanje, zato je dobro podsjetiti se što se isplati kupiti u kolovozu, a s čime treba pričekati povoljnije vrijeme.

Ljetna odjeća

Iako su temperature još visoke i sunce nemilosrdno prži, trgovci već razmišljaju o dolasku jeseni. To znači da trgovine s odjećom moraju napraviti mjesta za novu, jesensku kolekciju pa je kolovoz pravo vrijeme da po niskim cijenama obnovite svoju garderobu ljetnom odjećom koju još uvijek stignete nositi najmanje do polovice rujna. Osim toga, dobro će doći za sljedeću sezonu.

Prijenosna računala

Mnoga od ljetnih sniženja vezana su upravo uz povratak učenika i studenata u školu i na fakultete. Uz novu odjeću, obuću i ostali pribor često su potrebna i nova prijenosna računala, stoga se trgovci trude organizirati akcije kojima će privući školarce i studente te njihove roditelje.

Osim toga, novi modeli prijenosnih računala najčešće izlaze na jesen pa se trgovine starih modela nastoje  riješiti stavljanjem povoljnijih cijena.

Oprema za školarce

Škola nije „jeftin sport” pa je svaka ušteda i više nego dobrodošla. Kolovoz je vrijeme kada sve vezano uz školu postaje jako popularno pa u gotovo svakoj trgovini možemo vidjeti neki „back to school” proizvod. Školski ruksaci, bilježnice, pernice i ostala školska oprema bez koje ne možemo školarce uputiti na nastavu mogu se u ovom razdoblju pronaći po povoljnijim cijenama, zato istražite ponudu i pronađite najjeftinije opcije.

Vrtni namještaj

Kao i s odjećom i laptopima, situacija je ista i kad je u pitanju ljetni vrtni namještaj. Ljeto se lagano bliži kraju pa trgovci žele osloboditi prostor i riješiti se ljetnog vrtnog namještaja. Za Vas je to izvrsna prilika da po nižim cijenama osvježite svoj vrt ili terasu.

U novom namještaju još stignete uživati ove godine, ili ga zapakiranog možete spremiti do sljedeće godine i prvih toplijih proljetnih dana.

Klima uređaji

Kako se kolovoz bliži kraju, raste broj klima uređaja na akciji. Međutim, sunčana razdoblja s visokim temperaturama znaju se nastaviti i u rujnu, pa ako još uvijek niste ugradili klimu, sada je pravi trenutak za to.

Život s klimom je puno ugodniji i ljepši, osobito ako uređaje uhvatite po nižoj cijeni. Stoga nemojte čekati sljedeće ljeto, nego iskoristite akcije i pobrinite se da prve nesnosne vrućine u sljedećoj godini dočekate spremni i s više novca u džepu.

Kako maksimalno iskoristiti ljetna sniženja?

Možda Vas je ovogodišnje ljetovanje stajalo toliko da sada nemate prostora za nove troškove, ali uz besplatne kredite Ferratum banke to nije razlog da ne iskoristite ljetna sniženja i nabavite sve što Vam je potrebno po puno povoljnijim cijenama.

Čak i oni čija je financijska situacija toliko loša da su o ljetovanju mogli samo sanjati, pa tako i o  velikom shoppingu, na raspolaganju imaju kredite za blokirane.

Svi novi korisnici mogu zatražiti besplatne kredite od 300 do 3.000 kuna na rok otplate do 30 dana. Troškovi za bankovne naknade u ovom slučaju iznose 0 kuna, što znači da ćete vrati točno onoliko novca koliko posudite.

Ako ste jedan od naših postojećih korisnika, na raspolaganju su vam on line Plus krediti u iznosu od 2.000 do 10.000 kuna, uz rok otplate od 2 do 12 mjeseci. 

Udobno se smjestite, prelistajte kataloge i pronađite najpovoljnije ponude jer brze pozajmice putem online prijave možete zatražiti doslovno odmah!

U ovo neizvjesno i nepredvidivo vrijeme, savjetujemo Vam da Vaše radno i slobodno vrijeme provedete u toplini svoga doma. A kada je hitno samo jedno je bitno - Ferratum je tu uvijek za Vas!

#ostanidoma

VAŽNO: S OBZIROM NA IZVANREDNU SITUACIJU FERRATUM BANKA ZADRŽAVA PRAVO DODATNO PROVJERITI KREDITNU SPOSOBNOST KORISNIKA (PLATNA LISTA ILI BANKOVNI IZVADAK)

 

Koliko novaca trebate?

Koji rok plaćanja želite?