Vraćanje natrag na pravi put poslije ljeta

Koliko novaca trebate?

Koji rok plaćanja želite?

Glavno obilježje ljetnog razdoblja je popuštanje u životu, opuštanje i uživanje. Svi mi jedemo i pijemo više nego što bismo trebali, mijenjamo dan za noć, remetimo naše uobičajene rutine. Hej, sve je to dio zabave.

Kroz sve dodatne društvene aktivnosti, jela u restoranima, dodatne ture pića, hotele, putovanja, to neizbježno znači probijanje našeg budžeta. Ali, ne možete staviti cijenu na prekrasne uspomene na odmor na suncu i vrijeme provedeno s prijateljima i obitelji, zar ne?

Ali sada po završetku ljeta, vrijeme je da se vratimo natrag na pravi put. To obično znači da se ponovno normalno hranimo, ponovno vježbamo, vratimo se svojim rutinama i sredimo svoje financije.

Suočite se sa stvarnošću... a onda s budžetom

To bi mogla biti zastrašujuće, ali prva stvar koju treba učiniti nakon povratka s ljetnih praznika je suočiti se sa stvarnošću. To znači pregledati svoje dugove.

Ali prije nego što to učinite, vrlo je važno da bilo kakve negativne osjećaje preduhitrimo pozitivnim osjećajima. Stoga, čim sagledate Vaše dugove od ljeta, odmah izradite budžet.

Razmislite koliko novca možete izdvojiti iz svojeg budžeta za otplatu duga. Samo 50 € od svake plaće dovoljno je da Vaš mozak shvati da ste se krećete u pravom smjeru i osjećat ćete da imate više kontrole.

Upravo ovdje, upravo sada

Ali što ako Vas, osim Vaših ljetnih dugova, kući dočekaju računi koje treba platiti, mini-malni saldo na Vašoj kreditnoj kartici dospije, i trebate kupiti namirnice za tekući tjedan, ali nećete dobiti plaću do sljedećeg tjedna?

Ponekad Vam je potrebna pomoć da biste se vratili na pravi put. Zato je Ferratum osmislio jednostavne, fleksibilne, kratkoročne kredite koji Vam omogućuju brz pristup sredstvima.
Klijenti mogu ispuniti zahtjev za kredit putem interneta u roku od nekoliko minuta, a odluka o kreditu bit će prikazana na zaslonu u tren oka. Nije potrebna papirologija niti financijska izvješća.

Pažljivo pripremljeni planovi

Nakon što smislite kako ćete se kratkoročno snaći, uz izrađeni budžet, važno je sastaviti smjernicu kada i kako namjeravate isplatiti ljetni dug.

Osim iznosa koji ste izdvojili iz plaće za isplatu bilo kojeg duga, ovisno o veličini duga i Vašem vremenskom okviru, možete kao i mnogi drugi odlučiti da je odabir dodatnog izvora prihoda najbolji način da držite stvari pod kontrolom.

Možete li ponuditi svoje vještine i pronaći neki honorarni posao nekoliko sati tjedno ili tijekom vikenda?

Bez obzira što odlučite, važno je da osjećate da imate kontrolu nad svojim financijama i da ne dopustite da Vam bilo što pokvari onaj osjećaj zadovoljstva nakon predivnog ljeta.

Označite ovu objavu sa „sviđa mi se“ ako smatrate da vam je pomogla. Podijelite ovu objavu s drugima za koje mislite da bi uživali u njoj! Više odličnih priča i savjeta na našem blogu!

Želite li saznati kako vam Ferratum može olakšati život? Saznajte više ovdje!