Troškovi edukacije su investicija u bolje sutra

Zašto volimo internet? Štedi nam vrijeme, ali i novac. To su prepoznale i mnogobrojne visoke stručne škole koje nude mogućnost certificiranih polazaka njihovih tečajeva i obuku putem interneta. To znači da možete učiti bez izlaska iz kuće, u vrijeme koje odgovara upravo Vašem rasporedu. I dobiti certifikat  radnju knjižicu (koja je od prije par godina također online).

No najbolje online edukacije nisu besplatne, a niti jeftine. Dobra strana je što Vam je tada zajamčena najbolja usluga. Ono što Vas može brinuti su cijene online edukacija. Online edukacija, baš kao i ona standardna, može koštati i po nekoliko tisuća kuna. No za razliku od standardne, nemate dodatne troškove prijevoza, kao niti kupnju hrane i pića putem i na povratku kući. Zato Vas iznosi do nekoliko tisuća kuna ne bi trebali odvraćati od  Vaše želje za znjanjem.

Vaš adut u rukavu neka bude to što ćete zapamtiti da se u svakom trenutku s bilo kojeg mjesta putem interneta možete osloniti na našu uslugu i lako doći do novca baš kad Vam zatreba. Posebice ako naletite na fantastičnu priliku za edukaciju upravo sada kad traje velika promotivna akcija  za nove korisnike Ferratum banke «Posudi 3000 kn – vrati 3000 kn!» za sve nove korisnike prema uvjetima promotivne ponude.

Edukacije koje možete dobiti putem interneta su brojne. Evo nekih od njih:

Online učenje stranih jezika

Za učenje stranog jezika ne morate unajmljivati privatne učitelje niti odlaziti na grupne tečajeve. Danas jezike možete učiti i od kuće. Online tečajevi stranih jezika mogu trajati od 4 do 12 tjedana, ovisno o tome koliko sati želite učiti tjedno. Ekspresni tečajevi, koji traju tek nekoliko tjedana, odvijaju se oko pet sati dnevno, barem četiri dana u tjednu. Ipak, češći su oni od dva sata po tri puta tjedno.

Cijene online tečajeva stranih jezika ovise o trajanju tečaja i stupnju, a najčešće koštaju od 1.500 do 4.000 kn. Neke škole na te cijene daju grupne popuste, pa možete proći i jeftinije, ako pronađete još nekoga tko je voljan upisati ga.

Tečajevi za rad na računalu

U današnje vrijeme ljudi se smatraju nepismenima ako ne znaju koristiti računalo, barem na osnovnoj razini. Upotreba računala i posebno razvijenih, specijaliziranih programa donosi brojne prednosti prilikom traženja novog posla ili napredovanja na postojećem.

Ako se baš ne snalazite na računalu ili u nekom od programa, možete upisati razne tečajeve koji će Vam u tome pomoći. Za početak se možete odlučiti za edukacije poput osnova rada na računalu, korištenja programa kao što su Excel za upravljanje tablicama, PowerPoint za prezentacije, Word za obradu teksta ili Access za vođenje baze podataka.

Online tečajevi nude i obrazovanje za naprednije korisnike računala, uvodeći ih u svijet programskih jezika kao što su Java, C++,  HTML i mnogi drugi. Također možete naučiti raditi u WordPressu, otkriti tajne izrade web stranica ili iskoristiti svoji kreativnost u web-dizajnu.

Tečajevi za vođenje poslovanja

Ova vrsta tečajeva možda nije toliko razvikana, ali je itekako korisna. Visoke poslovne škole danas nude mnoštvo online tečajeva za vođenje poslovanja. Tu se ubrajaju edukacije o komunikacijskim vještinama, marketinškim rješenjima, vođenju ureda, usavršavanju poslovnog jezika, razvoja poslovnih planova i još mnogih drugih.

Nekoliko sati dnevno koje ćete odvojiti na ovakvu vrstu online tečaja mogli bi učiniti značajnu razliku u Vašem poslovanju, te od Vas stvoriti stručnjaka u poslovnom svijetu. Sve što trebate je prijaviti se na online edukaciju, a za financiranje se možete obratiti nama za brze pozajmice.

Znanje je moć, a ulaganje u znanje je ulaganje u Vašu bolju budućnost!

Ako vaša obitelj i partneri kao novi korisnici zadovoljavaju uvjete, mogu posuditi do 3000 kn s 0 kn bankovnih naknada uz rok vraćanja do 30 dana. Stoga ako znate nekoga tko se želi pomaknuti s mrtve točke, a nedostaje mu kvalifikacija za posao koji želi, sjetite se da je u tijeku velika promotivna akcija Ferratum banke «Posudi 3000 kn – vrati 3000 kn!», i slobodno nas preporučite kao jedno od mogućih rješenja.

NOVOST U FERRATUMU: ZAPOSLENI STE I NAŠ POSTOJEĆI KORISNIK? ZA VAŠE ODOBRENJE KREDITA NIJE VIŠE POTREBNA PLATNA LISTA! 

ZA NOVE KORISNIKE KREDITI DO 3000 KN SA ROKOM OTPLATE DO 30 DANA BEZ BANKOVNIH TROŠKOVA! UZMI 3 I VRATI 3 I NITI KUNU VIŠE!

 

Koliko novaca trebate?

Koji rok plaćanja želite?