Trikovi za moderan dom

0800 7707 ; Prijave 0-24h

Ako ste jedni od onih koji bi voljeli živjeti u domu kao iz popularnih serija ili kataloga modernih salona namještaja, znajte da ne morate dobiti na lutriji da biste to ostvarili. Za moderan dom potrebna je tek doza kreativnosti, nešto volje i malo novca koji će vaš dom iz snova pretvoriti u stvarnost. Da biste imali lijepo uređen dom, ne trebaju vam preskupi komadi namještaja, vrhunske tkanine ili skupe umjetnine; često se moderni dizajn vrti tek oko nekoliko kvalitetnih komada namještaja oko kojih možete kombinirati sve i svašta. Za to možete koristiti nove, ali ne preskupe lampe, jastuke, ukrase, možete preurediti stare komade ili otići u antikvarijat ili na buvljak pa kupiti nešto po povoljnoj cijeni, ali s osobnošću.

Iako preuređenje doma ne mora biti skupo, ono ipak zahtjeva neka ulaganja. Ali novac je najmanji problem uz Ferratum banku. I dalje traje odlična akcija za sve nove korisnike koji mogu ostvariti besplatne gotovinske kredite do 3.000 kuna, uz 0 kuna troškova, s rokom otplate do 30 dana. Zajam Ferratum banke dovoljan je da svoj dom učinite modernim i udobnim uz tek nekoliko trikova!

Jednostavnim ulaganjima do modernog doma

Ponekad je dovoljno učiniti tek nekoliko preinaka kako bi vaš dom izgledao kao novi! Za početak, izbacite iz glavnih prostorija sve nepotrebne stvari. Prenatrpan prostor ne samo da je neuredan, nego često i pun prašine jer ga je teško održavati. Previše stvari zaglušuje prostor, čini ga tamnim i klaustrofobičnim, a kod modernog uređenja glavna odlika su čiste površine s minimalno ukrasa. Nakon što ste posve reducirali nepotrebne, pobrinite se da glavni komadi namještaja budu oni koji će odavati vašu osobnost. Oni mogu biti moderni, s daškom retra, novi ili preuređeni, važno je samo da su udobni i estetski prilagođeni vašem prostoru.

Sljedeća investicija je u bojanje zidova. Moderno uređenje traži neutralne boje, ali ne nužno bijelu. Bež, boja vanilije ili breskve, prostoru će dati toplinu, ali ostaviti vam i mnogo prostora za igru s bojama namještaja i ukrasa. Obratite pažnju i na osvjetljenje! Osim svijetlih zavjesa koji će domu  pružati puno prirodnog, dnevnog svjetla, poigrajte se i rasvjetnim tijelima. Pokoja stolna svjetiljka, samostojeća lampa ili ukrasne lampice vašem domu dati će dašak udobnosti, ali i osobnosti.

Jednostavno do novca za uređenje doma

Za uređenje doma ne treba vam veliki zajam. S nekoliko tisuća kuna može se učiniti i više nego dovoljno! Iskoristite ponudu Ferratum banke za sve nove korisnike i uzmite besplatne gotovinske kredite do 3.000 kuna s 0 kuna troškova i rokom otplate do 30 dana.

Uz Ferratum banku lijepo uređen, moderan dom više ne morate gledati samo na televiziji ili u katalozima salona namještaja, u njemu od sad možete i živjeti!

U ovo neizvjesno i nepredvidivo vrijeme, savjetujemo Vam da Vaše radno i slobodno vrijeme provedete u toplini svoga doma. A kada je hitno samo jedno je bitno - Ferratum je tu uvijek za Vas!

#ostanidoma

VAŽNO: S OBZIROM NA IZVANREDNU SITUACIJU FERRATUM BANKA ZADRŽAVA PRAVO DODATNO PROVJERITI KREDITNU SPOSOBNOST KORISNIKA (PLATNA LISTA ILI BANKOVNI IZVADAK)

 

Koliko novaca trebate?

Koji rok plaćanja želite?