Tri načina na koja se možete pripremiti za ljetnu potrošnju

0800 7707 ; Prijave 0-24h

Topli ljetni dani brzo se približavaju, stoga je vrijeme da počnete razmišljati o tome što želite raditi ovoga ljeta. Budući da se čini kako ljeto ne traje dovoljno dugo, sada razmislite o tome kako možete produžiti sezonu. Tijekom ljetnih mjeseci, prirodno je da želimo "povećati" naše aktivnosti i činiti više stvari. Međutim, ako činimo više stvari, to često podrazumijeva potrebu za većom količinom novca i trošenje veće količine novca.

U nastavku Vam dajemo tri inovativna savjeta o tome kako uštedjeti novac ovoga ljeta.

Kupite festivalske ulaznice rano

Ljetni festivali su super. Slušanje nevjerojatne glazbe, druženje s prijateljima, degustiranje ukusne hrane i kampiranje s ostalim posjetiteljima festivala. Nažalost, festivalske ulaznice nisu jeftine. Stoga pokušajte kupiti ulaznice što je moguće ranije Mnogi festivali nude "early bird" ulaznice čije cijene mogu biti znatno niže. Nemojte propustiti tu priliku! Ako nemate viška novca, zašto ih ne kupite na kredit uz dobru kamatnu stopu i otplatite ga s vremenom? To je jednostavan, ali učinkovit način na koji možete uštedjeti novac.

Iskoristite dijeljenje prijevoza

Kupnja automobila može biti značajan poduhvat, barem zato što zahtijeva pozamašnu svotu novca. Međutim, ako dugo putujete na posao i ako je Vaš cilj provesti ljeto istražujući nove gradove ili uputivši se na selo, možda je pravi trenutak za ulaganje u automobil. Nemojte trošiti dragocjene ljetne mjesece na vrući, prenatrpani javni prijevoz. Položite vozački ispit i zatražite kredit već danas. Smatrajte to investicijom koja će biti vrlo korisna, ne samo tijekom ljeta, već i dugoročno.

Kada putujete na more, u planine ili na druga turistička odredišta, ne zaboravite da možete koristiti aplikacije kako biste pronašli druge ljude koji žele ići na odmor na isto mjesto. Isprobajte dijeljenje prijevoza. To je originalna i inovativna ideja za dijeljenje prijevoza s ostalim putnicima. Također je dobra i za okoliš i za gospodarstvo.

Budite oprezni prilikom odabira klimatizacije

Neophodno je imati udoban dom jer je Vaš dom ujedno i Vaše utočište i mjesto na koje idete kada se morate opustiti i oporaviti. Čak i ako Vaš trenutačni budžet ne dopušta kupnju klima uređaja, razmislite o tome da uzmete mali kredit i uložite u dobar sustav hlađenja. Zapamtite da je početak ljeta vrijeme kada je cijena ugradnje klima uređaja najviša. Nemojte čekati do sredine ljeta kada vam je potreban klima uređaj. Budite mudri i ugradite Vaš rashladni sustav unaprijed.

Kada otkrijete načine kako uštedjeti novac, možete uživati u ljetu nešto malo više. Prema tome, planirajte unaprijed i trošite pametno da biste najbolje iskoristili tu sezonu.

Označite ovu objavu sa „sviđa mi se“ ako ju je bilo zabavno čitati. Podijelite je ako je bila korisna. Više odličnih priča i savjeta na našem blogu!

Želite li saznati više o tome kako vam Ferratum može olakšati život?

Posudite novac odmah!

 Ocijenite nas! Molimo Vas ocijenite ovaj razgovor kako bismo poboljšali našu uslugu +