Što povezuje servis mobitela, popravak perilice rublja i koncert u Italiji

Postoje trenuci u životu koji nas toliko usrećuju da bismo za njih dali sve. Iako se možda ne radi o stvarima koje su nam neophodne za život, zašto se ne bismo usrećili ako možemo? Jedan je život i nema ništa bolje nego proživjeti ga punim plućima!

U trenucima kada osjećate da je sada pravo vrijeme za potegnuti do Italije kako biste konačno čuli svoju omiljenu rock grupu uživo, kada vam se mobitel pokvari, a neophodan vam je za posao ili kada vas zadesi kvar na perilici rublja, tu je Ferratum banka. I u lijepim i u manje lijepim i nepredvidivim situacijama, mi smo tu uz vas.

Iako ne pitamo za što vam je potreban novac kad nas kontaktirate za informacije ili se prijavite za kredit putem online obrasca, volimo korisnike pitati kako su bili zadovoljni našom uslugom.

„Posudi 3, vrati 3!“ uz 0 kn troškova

Tako je Ivana  podijelila s nama razlog podizanja brze pozajmice, i odgovor nas ja zaista iznenadio. Ivana je sanjala o tome kako će jednog dana prisustvovati koncertu svoje omiljene grupe Pearl Jama i s njima pjevati hitove koje sluša cijeli život. Kada je početkom 2018. godine saznala da će Pearl Jam u lipnju te iste godine gostovati u Padovi, znala je da je sada pravi trenutak da konačno ostvari svoju dugogodišnju želju.

"Pearl Jam slušam otkad znam za sebe, obožavam ih i znam sve pjesme napamet. Kada sam saznala da će imati koncert u Italiji, rekla sam sama sebi: Sad ili nikad. Padova mi se činila kao odličan izbor jer je bila relativno blizu Zagreba. Odlučila sam napraviti plan puta i do Padove potegnuti u vlastitom aranžmanu u društvu prijateljice", govori Ivana.

No, kada je stavila sve troškove na papir, neugodno se iznenadila. Nije očekivala da će joj trebati toliko novca, ali kada je ubrojila sve troškove, iznos se popeo na vrtoglavih 2000 kuna po osobi. Trebalo je uračunati troškove za ulaznicu, smještaj, gorivo, cestarinu, ali i hranu.

"Moram priznati da me iznos malo iznenadio, ali prijateljica i ja smo rekle da nećemo odustati. Nisam imala toliko gotovine kod sebe pa sam odlučila pitati roditelje da mi pomognu i posude novac. No, tada mi je prijateljica rekla kako nema potrebe da posuđujemo od bilo koga jer je vidjela da Ferratum banka ima ponudu za nove korisnike kredite s 0 kn troškova, a to nam je bilo taman do iduće plaće!"

Odlučila je provjeriti i tada se uvjerila i sama. Naime, za sve nove korisnike vrijedi ponuda „Posudi 3, vrati 3!“, odnosno oni ne plaćaju bankovne naknade niti troškove. Uključuje sve iznose od 300 do 3000 kn, na rok otplate do 30 dana - za nove korisnike.  

Besplatni krediti za sve nove korisnike

Isto nam je ispričao i Marin. Njemu se pokvario mobitel, a sljedećeg dana je morao na poslovni put tijekom kojeg mu je mobitel bio neophodan. Otišao je u brzi servis za mobitele i bio je zadovoljan time što popravak mobitela može biti gotov već sljedeći dan. Naravno, trebalo je platiti cijenu usluge, a do plaće je trebalo proći još tjedan dana.

"Nisam imao puno izbora. Morao sam hitno doći do novca. Pitao sam sestru za pomoć, no niti ona nije imala novac. Tražio sam po internetu što nude razne banke, ali to su sve bili veliki iznosi. Meni je trebalo samo 1000 kn. I onda sam pronašao stranicu Ferratum banke. Genijalno mi je što je sve online. Mislim da bi sve danas trebalo tako poslovati. Brzo i jednostavno.  I k tome sam upao u promotivnu akciju za nove korisnike koja kaže da vratiš koliko si i posudio za sve iznose od 300 do 3000 kuna na rok otplate do 30 dana! To me spasilo. Već sljedeći dan sam platio popravak, dobio ispravan mobitel, i mogao sam bez brige na put."

Nagrada za vjerne korisnike

Mama Marijana trenutno je na rodiljnom dopustu i brine oko bebe i kućanstva. No, osim predivnih majčinskih trenutaka, ima na sebi i brigu za kućanstvo. To naravno uključuje brigu oko prljavog rublja. Jednoga dana kada je htjela upaliti perilicu koja je bila prepuna dječje robice, došlo je do kvara i ona je prestala raditi.

"Uhvatila me panika jer mi se skupilo puno rublja, a nisam imala vremena niti snage to sve prati na ruke. Pozvala sam majstora koji je rekao da će popravak koštati 800 kuna. Znala sam da to nije razlog da se kupuje nova perilica, a i ova nam je stara tek nešto više od 2 godine. No, trenutno nisam imala novca za popravak. Nezgodno je jer majstori ne prihvaćaju kartice, ne možete platiti na rate... kao u nekim trgovinama. Isplata ide odmah po popravku!", iskreno nam je ispričala Marijana.

No, tada se sjetila da je jednom tražila pomoć Ferratum banke koja joj je po izrazito povoljnim uvjetima ponudila kredit. Odlučila je ponovo provjeriti i naišla na odlične uvjete.

U samo nekoliko sati na mojem računu je bio potreban iznos, bez papirologije i bez odlazaka u banku, što mi je bilo jako bitno jer sam imala malu bebu pored sebe. Samo smo skoknule do bankomata."

Postoji nešto zajedničko svim sretnim i veselim trenucima te onim manje sretnim i neugodnim, a to je Ferratum banka. Mi stojimo uz vas i pružamo vam pomoć kada god vam je to potrebno i gdje god se nalazili. Na svoj vam način pomažemo da lakše prebrodite sve izazove koje vam život pripremi i to ćemo nastaviti raditi i obogatit ćemo svoj životim vašim lijepim iskustvima.

U ovo neizvjesno i nepredvidivo vrijeme, savjetujemo Vam da Vaše radno i slobodno vrijeme provedete u toplini svoga doma. A kada je hitno samo jedno je bitno - Ferratum je tu uvijek za Vas!

#ostanidoma

VAŽNO: S OBZIROM NA IZVANREDNU SITUACIJU FERRATUM BANKA ZADRŽAVA PRAVO DODATNO PROVJERITI KREDITNU SPOSOBNOST KORISNIKA (PLATNA LISTA ILI BANKOVNI IZVADAK)

 

Koliko novaca trebate?

Koji rok plaćanja želite?