Sposobnost da se nešto ostvari

NOVI KORISNICI: ODOBRENJE MIKRO KREDITA SA ROKOM OTPLATE DO 30 DANA JE BEZ PLATNE LISTE!

 

Koliko novaca trebate?

Koji rok plaćanja želite?

Još otkako ste se prije gotovo dvije godine preselili u stan, cilj Vam je bio obnoviti drugu sobu i pretvoriti je u sobu za učenje i spavaću sobu za prijatelje i obitelj kada Vas dođu posjetiti.

Prošlo je 18 mjeseci i druga soba je nažalost postala slična skladištu. Svaki put kada zavirite u sobu, to Vas podsjeti da biste doista trebali renovirati sobu ovaj vikend. „Možda sljedeći vikend“, uzdahnete.

Kako to obično biva, nekoliko dana kasnije dobit ćete poruku e-pošte od jednog od Vaših najbližih prijatelja koji kaže da će Vam doći u posjet na tjedan dana krajem mjeseca i pita Vas hoće li moći boraviti u Vašoj drugoj sobi dok bude u gradu.

„Naravno!“, kažete, uzbuđeni zbog pomisli da ćete vidjeti svojeg najboljeg prijatelja po prvi put u 12 mjeseci.

Ah, ne postoji ništa poput zadanog roka što nas može natjerati da djelujemo.

 

 

Sanjajte da je to moguće

Zasukavši rukave, ulazite u drugu sobu i odmah smišljate plan za preuređenje i renoviranje. Najprije biste trebali kupiti i montirati zidnu policu kako biste svoju omiljenu zbirka knjigu stavili iz kutije na policu.

Također biste željeli kupiti moderan kauč na razvlačenje na kojima bi gosti mogli spavati, samostojeći ormar, veliku i udobnu stolicu za čitanje za lijena nedjeljna popodneva i nekoliko drugih komada namještaja da ukrase sobu.

Zastanete na vratima, zatvorite oči i gotovo možete vidjeti kako će nevjerojatno dobro soba izgledati. Zatim se nasmijete. Naposljetku, druga soba bit će funkcionalna i onakva kakvom ste je oduvijek zamišljali.

Da biste to ostvarili, i u tako kratkom roku, trebat će vam mala pomoć.

Smatrajte to sredstvom za pomoć

Upravo u ovakvim situacijama su Ferratumovi PLUS krediti savršena pomoć. Naši PLUS krediti nude se u iznosu od 2000 do 16000 kuna s rokovima dospijeća od 2 do 12 mjeseci.

Za razliku od tradicionalnog mikrokredita, PLUS krediti otplaćuju se u mjesečnim obrocima, a obroci su obično ravnomjerno raspoređeni tijekom trajanja kredita, što Vam omogućuje da rasporedite svoje financije prilikom otplate.

Zahvaljujući tehnologiji automatiziranog kreditnog bodovanja, u samo nekoliko minuta možemo donijeti odluku o kreditu. Ispunite online zahtjev u nekoliko minuta - bez papirologije, bez čekanja u redu. Nastojimo reći da kada druge banke kažu ne.

Naša je misija pružiti najbolje korisničko sučelje za kreditne i bankarske procese i osobnu službu za korisnike 24 sata na dan.

Dakle, kako Vam možemo pomoći?

Označite ovu objavu sa „sviđa mi se“ ako smatrate da Vas je inspirirala. Podijelite ovu objavu ako znate neke druge osobe koje je također inspirirala. Više odličnih priča i savjeta na našem blogu!

Želite li saznati više o tome kako vam Ferratum može olakšati život? Saznajte više ovdje!